Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Vero Moda i Aalborg

Vero Moda er en tøjbutik i Friis Shoppingcenter til piger og kvinder, som gerne vil klædes på i sæsonens tendenser, trends og farver. Her finder du altid nye kollektioner til priser, hvor alle kan være med, uanset om du leder efter en ny kjole til fest eller sæsonens frakker og jakker.   Vero Moda i Friis Shoppingcenter forhandler tøj til piger fra mærket Vero Moda samt Bestsellers mærke Pieces, der ligeledes er kendt for sine feminine styles og accessories. Du finder Vero Moda i Friis Shoppingcenter på 1. sal.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Brands:

Telefon nr.

98 16 69 69


Butiksfacade Vero Moda i Friis

 

Find det, du søger

  1. Hvilket udvalg har Vero Moda?
  2. Hvornår har Vero Moda åbent?
  3. Hvilke returregler har Vero Moda?
  4. Har Vero Moda rabatter?
  5. Hvem er Vero Moda?

 

Find tøj til kvinder i alle aldre

I Vero Moda i Aalborg finder du et bredt udvalg af hverdagstøj til piger og kvinder med alt fra jakker til cool jumpsuites, blondetrøjer og bukser. Desuden har vi et stort udvalg af slim-fit jeans, jeggings og de populære mom-jeans. Så der er masser af valgmuligheder, uanset om du er til stramme jeans eller løsere bukser.

 

En tøjbutik fuld af feminine kjoler i Aalborg

Skal du til fest, fødselsdag, eller mangler du en ny kjole til job? Så kom fordi Vero Moda i Friis Shopping og bliv inspireret. Butikken midt i Aalborg er nemlig fuld af kjoler til hverdag og fest, uanset om du leder efter skjortekjoler med enkle snit, festlige kjoler fuld af pailletter eller slå-om-kjoler i de fineste farver, som kan bruges med både sneakers og stiletter.

 

Find dine smykker i Vero Moda i Friis

Besøg også tøjbutikken Vero Moda, hvis du leder efter fine smykker som perleøreringe og store halskæder. I butikken i Aalborg finder du nemlig både store og enkle smykker, som kan peppe dit jumpsuit eller din festkjole op. Vi forhandler også glimmersokker, tasker, sko, halstørklæder, huer og andre fine accessories til din garderobe.

 

Vero Moda i Aalborgs åbningstider

Vero Moda har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter.

 

Hvad er Vero Modas returregler?

I Vero Moda har du 30 dage til at returnere en vare, hvis du skifter mening. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du huske at medbringe en gyldig kvittering i butikken. Har du spørgsmål til returret eller bytteservice står personalet altid klar til at hjælpe dig i Vero Moda i Aalborg.

 

Har Vero Moda en kundeklub?

Tilmeld dig Vero Modas kundeklub og få en velkomst rabat. Som medlem modtager du eksklusive tilbud, fødselsdagsoverraskelser, invitationer og modetips. Du kan høre mere om, hvordan du tilmelde dig nyhedsbrevet i Vero Moda butikken i Friis Shoppingcenter.

 

Hvem er Vero Moda?

Vero Moda er et af de første brands i Bestseller-koncernen med mission om at være det oplagte modevalg for den unge kvinde. Brandet henvender sig da også til de unge, modebevidste kvinde, der ønsker at være trendy klædt – uden at skulle betale for meget.

Hos Vero Moda i Friis Shoppingcenter finder du inspirerende tøj til kvinder af høj kvalitet til overkommelige priser – altid med fokus på de seneste trends og godt design. Personalet kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer dig og får dig til at se godt ud. Det giver dig en mulighed for at følge moden, men på dine præmisser og samtidig have det sjovt med det. Alle kollektioner tilbyder både uundværlige og moderigtige styles.

 

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *