Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-18:00

Søndag

10:00-18:00

Åbningstider

Magasin i Friis Aalborg

Magasin i Friis Aalborg er et eksklusivt stormagasin, hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer. Magasin har i årtier serviceret danskerne med eksklusive, ekstraordinære og spektakulære varer i den luksuriøse ende af skalaen. Magasin i Friis tilbyder deres eget tøjmærke 'Magasin Du Nord', samt populære mærker som Neo Noir, Second Female, Mads Nørgaard og mange flere. Herudover har de et bredt sortiment af make-up mærker, hudplejeprodukter, parfumer og meget mere. 
 

Find det, du søger

1. Aalborgs stormagasin i Friis Shoppingcenter

2. Forvent et højt serviceniveau i Magasin

3. Lækkert tøj til kvinder hos Magasin 

4. Modetøj til mænd og drenge i alle aldre

5. Alt fra flyverdragter til børnesandaler i Magasin Du Nord

6. Gå på opdagelse i boliguniverset

7. Lækker kosmetik og andre skønhedsprodukter

8. Delikatesser hos Magasin i Friis Aalborg

9. Åbningstider

10. Goodie-medlem?

 

Aalborgs stormagasin i Friis Shoppingcenter

I Magasin i Friis Aalborg støder du på intet mindre end 7.500 m2 stormagasin i 3 plan spækket med alverdens, fristende herligheder. Hvad enten du er på udkig efter sæsonens nyeste modetøj, designklassikere til hjemmet, eksklusivt boligtilbehør eller andre lækkerier, der gør godt for både krop og sjæl, er et besøg i Aalborgs Magasin helt oplagt. Tag forbi stormagasinet Magasin i Aalborg, der er centralt beliggende som en del af Friis Shoppingcenter. Husk at du kan parkere gratis den første time i p-huset ved Friis Shoppingcenter. Du kan læse mere om vores parkeringsmuligheder her.

 

Forvent et højt serviceniveau i Magasin i Friis Aalborg

Magasin i Friis Aalborg er det syvende stormagasin i rækken af varehuse, der er spredt ud over hele landet. Der er fokus på udnyttelsen af de store lokaler, og de har kræset for selv de mindste detaljer, så du får den bedst mulige shoppingoplevelse.

Servicen er altid helt i top, så du kan forvente samme høje serviceniveau i Magasin i Friis Aalborg, som når du besøger en hvilken som helst anden Magasin du Nord-forretning i Danmark. I Magasin kan drømme blive til virkelighed – også hvis du drømmer om en knivskarp stil, der passer lige præcis til dig.

Magasins personlige shoppere giver dig masser af inspiration og vejledning til, hvordan du skal klæde dig, så du fremhæver dine bedste sider og undgår fejlkøb – ganske gratis.

 

Lækkert tøj til kvinder hos Magasin i Friis Aalborg

Magasin er notorisk kendt for altid at levere lidt udover det sædvanlige. Det betyder blandt andet, at hylderne altid er fyldte og inspirerende, samt at hvert enkelte varenummer skal leve op til strenge kvalitetskrav. Der sættes altså høje krav til de tøjmærker, som lukkes ind i varehuset.

Du finder altid de nyeste kollektioner fra anerkendte, toneangivende danske og internationale brands til kvinder hos Magasin i Friis Aalborg. Dametøjssortimentet byder på alt fra designertøj til hverdagstøj. Hos Magasin i Friis finder du bl.a. sko, jakker og overtøj samt kjoler, lingeri og stilfulde accessories. Køb blandt andet tøj fra Designers Remix, By Malene Birger, Selected Femme, DAY Birger et Mikkelsen, Gestuz, Stine Goya, Baum und Pferdgarten, Calvin Klein, Hope, Rag & Bone, Adidas Originals og Levi’s samt Magasins egen tøjkollektion hos stormagasinet i Friis Aalborg. Du finder også et stort udvalg af mere bæredygtigt tøj til kvinder.

 

Magasin Du Nord i Aalborg Friis Shoppingcenter

 

Modetøj til mænd og drenge i alle aldre

Magasin i Friis Aalborg har også en stor afdeling med alt til drenge og mænd i alle aldre. Hvad enten du skal bruge almindeligt, pænt hverdagstøj, tøj til arbejdet som klassiske habitter eller et festligt outfit, så finder du det hele hos Magasin i Friis Aalborg. Her er kvaliteten altid i top, så du kan få glæde af dit nyindkøbte tøj mange år fremefter.

Der er herretøj til enhver anledning i Magasin, og vi har gjort en dyd ud af at sammensætte det stærkeste udvalg til din garderobe. Derfor finder du blandt andet tøj fra BOSS, Eton, Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Selected Homme, Wood Wood, Mads Nørgaard, Fred Perry, Le Fix, Norse Projects og mange andre stilfulde brands.

 

Find dit næste jakkesæt i Magasin i Friis Aalborg

Hvad enten du er på jagt efter et fint jakkesæt til de helt store begivenheder, fx bryllup, fødselsdag eller konfirmationen, eller du er på jagt efter et almindeligt hverdagsjakkesæt til at have på, når du er på jobbet, så kan du finde det hos Magasin i Friis. De forhandler jakkesæt fra en lang række forskellige brands, og du kan være helt sikker på, at der også er et, der passer til din stil og pengepung.

Kom ind i Magasin i Friis hvis du er på udkig efter et nyt outfit eller accessories. Her finder du alt fra sko, støvler, jakker og andet overtøj til skjorter, t-shirts, jeans, shorts, undertøj, strømper, badetøj og meget mere.

 

Alt fra flyverdragter til børnesandaler i Magasin du Nord

Hos Magasin i Friis Aalborg tilbyder de også et stort sortiment af højkvalitets baby- og børnetøj. Blandt de mange brands finder du komfortabelt, robust og ikke mindst nydeligt børnetøj, der sørger for, at dit barn klar til sjov og leg i alt slags vejr.

Tøjet er nøje udvalgt, så alle kollektioner holder til hverdagens slid på legepladsen og efterfølgende i vaskemaskinen. Derfor finder du stærke mærker som ANGULUS, Marmar, Hummel, Wheat, Levi’s Kids, Christina Rohde, Molo, Soft Gallery og Petit by Sofie Schnoor på hylderne i magasin.

I Magasin du Nord i Friis Aalborg kan du klæde dit barn på fra top til tå uanset alder, drøjde, højde eller stilmæssige præferencer. Se blandt andet det store udvalg af bluser, overtøj, bukser, jeans, nattøj, striktrøjer, cardigans, undertøj, badetøj, heldragter, sko, støvler, gummistøvler og diverse, spændende accessories. Hos Magasin finder du børnetøj til alle sæsoner og de forhandler alt fra flyverdragter til børnesandaler. Du finder også et stort udvalg af bæredygtigt børnetøj.

 

Magasin Du Nord - børnetøj i Aalborg

 

Gå på opdagelse i boliguniverset hos Magasin i Friis

Magasin er meget mere end blot en tøjforretning på steroider. Du finder nemlig også en helstøbt afdeling dedikeret til alle, der har sans for boligindretning eller blot har hang til lækkert boligtilbehør og let genkendelige designklassikere fra danske og internationale designere.

Boligsektionen i Magasin i Friis Aalborg byder blandt andet på eksklusiv brugskunst og tilbehør til hjemmet fx lamper, sengetøj, mindre møbler og meget andet samt lækkert køkkengrej og -tilbehør til alle, der elsker at lave mad med det rette udstyr.

Kig ind hos Magasin i Friis Aalborg i dag og gå på opdagelse i det store boligsortiment med kendte brands som VIPP, Lyngby Porcelæn, by Lassen, Royal Copenhagen, B&O Play, Pillivuyt, &Tradition, ferm LIVING, Kay Bojesen, Normann Copenhagen, KitchenAid samt Magasins eget mærke. De har helt sikkert boliginteriør, der passer til din boligindretning.

 

Lækker kosmetik og andre skønhedsprodukter

I Magasin kan du få plejet både krop og sjæl, og derfor finder du naturligvis også en stor afdeling med kosmetik, parfumer, pleje- og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Her får du den ultimative luksus, man ellers kun kender fra skønhedssalonen, med alt det din krop har brug for, for at holde sig ung og smuk.

Der skal være noget for enhver smag i stormagasinet i Friis Aalborg, og derfor fører Magasin langt over 100 forskellige skønheds- og plejerelaterede brands. Heriblandt finder du eksempelvis Chanel, Rudolph Care, Tom Ford, Dior, M·A·C, Urban Decay, Demalogica, Kiehl’s og Jo Malone London på hylderne.

Besøg også det franske skønhedsmekka, Sephora, der er en eksklusiv del af Magasin. Her vil du finde Sephoras eget brand og en lang række luksusmærker som f.eks. Marc Jacobs, Nars og Benefit. Glæd dig til masser af smukke farver, skønne dufte, masser af beauty og lækre brands.

Har du spørgsmål til de enkelte produkter, eller leder du efter en gave, står det veluddannede personale klar til at hjælpe dig med både råd og vejledning.

 

Magasin Du Nord - kosmetik Friis Shoppingcenter Aalborg

 

Delikatesser hos Magasin i Friis Aalborg

Magasin er et slaraffenland for alle, der elsker god kvalitet og gerne vil have lidt ekstraordinært til hverdagen. Derfor finder du også en delikatesseafdeling hos Magasin i Friis Aalborg med alt fra lækker chokolade, lakrids og slik til kaffe, te og krydderier.

Her er kun de bedste leverandører gode nok. Derfor kan du eksempelvis købe delikatesser fra Summerbird, Magasin Chokolade, The Mallows, Lakrids by Johan Bülow, Kusmi Tea, Simply Chocolate, Wally & Whiz, Xocolatl, Valrhona, Almuegaarden og mange, mange flere. Besøg Magasin i Aalborg i dag og lad dig friste af de mange lækkerier.

Mangler du en gaveide til bryllup, barnedåb, jul, konfirmation eller fødselsdag? Du kan altid købe et gavekort til Magasin, så er du sikker på at ramme rigtig, uanset om det skal bruges på lækre delikatesser modetøj, boligtilbehør eller skønhedsprodukter.

 

Hvornår har Magasin i Friis åbent?

Magasin har åbent hver dag, også søndag. Du kan se Magasins og resten af Friis Shoppingcenters åbningstider her.

 

Hvad Magasins medlemsfordele?

Nu kan du få meget mere ud af din shopping i Magasin med et Goodiecard. Som Goodie-kunde i Magasin får du masser af herlige fordele. Goodies, beautygaver, konkurrencer, gode tilbud. Ja, forkælelse får du masser af som Goodie medlem. Bliv Goodie-kunde i dag ved enten at tilmelde dig på nettet, i Magasins Goodie App eller hos Magasin i Friis Shoppingcenter Aalborg.