Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

H&M Home i Aalborg

I H&M Home butikken finder du alt indenfor boligindretning og dekoration. Uanset hvilke rum i dit hjem, der skal indrettes og udsmykkes, kan du finde masser af nips, pynt og indretningsartikler hos H&M Home. H&M Home i Friis Shoppingcenter er en del af Nordjyllands største H&M butik og det kan ses på det store udvalg. Du kan nemlig købe boliginteriør og indretningsartikler til hele hjemmet og undgå at skulle rundt i et væld af små butikker for at finde det hele. I H&M Home kan du klare hele shoppeturen, uanset om du skal indrette dit nye hjem, genopfriske det gamle eller finde en sød gave.
 
 
H&M Home - boliginteriør i Aalborg - Friis Shoppingcenter
 
 
Find det, du søger

Tøj og boligindretning i samme butik

H&M Home i Aalborg er mere end en klassisk boligindretningsbutik. Med alt inden for interiør til hjemmet placeret ved siden af det bedste fra H&M’s tøjkollektioner får du det bedste fra modeverdenen, og til boligindretning, i en butik. Er du eksempelvis på udkig efter badetøj, kan du passende slå et smut forbi H&M Home afdelingen, og finde håndklæder og andre ting som du skal bruge til en hyggelig strandtur. H&M og H&M Home i Friis Shoppingcenter fordeler sig faktisk ud på mere end 2.500 kvadratmeter og dækker derfor et meget bredt sortiment af varer.

Boligtilbehør til soveværelse

Trænger dit soveværelse til en opdatering? Så er H&M Home butikken i Aalborg et visit værd. Du kan vælge mellem masser af lækkert sengetøj, dyner og puder og hyggeligt tilbehør til indretning af soveværelset. Besøg H&M i Aalborg og se det store udvalg. H&M Home er også en oplagt butik at finde gaver i. Lige meget om anledningen er fødselsdag, jul eller du blot skal bruge en værtindegave, så finder du helt sikkert noget, som den heldige modtager vil blive glad for, i en af de mange afdelinger. Hvis du alligevel ikke kan beslutte dig for, hvad du skal give, så kan du heldigvis købe gavekort til H&M.

Køkkenudstyr og lækkert tilbehør

Med det rigtige køkkengrej bliver madlavningen både sjovere og nemmere. I H&M Home kan du finde masser af køkkenudstyr og køkkengrej, som gør det nemt og hyggeligt at lave mad derhjemme. Udover køkkengrej til madlavning kan du i H&M Home i Aalborg også købe alt det, du skal bruge til at servere, pynte op og lave mad. Uanset om du blot vil have opdateret køkkenet med lidt fint porcelæn eller planlægger den helt store festmiddag med gæster, så har H&M Home i Aalborg et udvalg, der dækker dit behov.

H&M Home butikken er placeret på 1. sal i Friis Shoppingcenter. Skal du købe stort ind, eller leder du efter en billig parkeringsplads i det centrale Aalborg? Læs mere om dine parkeringsmuligheder her.

H&M Home butikkens åbningstider

H&M Home butikkens åbningstider følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Du kan læse mere om de generelle åbningstider her. Besøg Aalborgs eneste H&M Home i dag i Friis Shoppingcenter og bliv inspireret til en flottere boligindretning uden at blive ruineret.

Hvor lang returret tilbyder H&M Home?

I H&M Home skal du ikke være bange for at shoppe løs og lade dig inspirere af de mange boligfund. H&M Home tilbyder nemlig 30 dages returret. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du blot medbringe den samt en gyldig kvittering i interiørbutikken i Aalborg, hvor det søde personale står klar til at assistere dig.

Hvem er H&M Home?

H&M Home er en del af kæden H&M og hører under den svenske koncern H&M Group. I H&M Home finder du alt til hjemmet lige fra tilbehør til badeværelset til lækre gulvtæpper, møbler og pyntesager. Kæden sælger boligtilbehør, der er inspireret af de seneste boligtrends til budgetvenlige priser. Besøg den store H&M Home i Aalborg og find alt til indretning af hjemmet.

Læs mere om tøjbutikken HM her.


Tilbud fra H&M Home

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: