Børnetøjsbutikker i Aalborg

Leder du efter lækkert og funktionelt børnetøj i Aalborg? I Friis shoppingcenter finder du et bredt udvalg af butikker med børnetøj til alle begivenheder og sæsoner. Her finder du både praktisk overtøj til børn, basisvarer til de mindstes garderobe, lækkert babytøj og tøj til fritidsaktiviteterne. I Friis Shoppingcenter kan du finde alt det bedste tøj og tilbehør til de yngste i familien, hvad enten det skal være luksus eller på budget. Gå på opdagelse i de mange børnetøjsbutikker i Aalborg, næste gang du besøger Friis Shoppingcenter.

Hvilke brands finder jeg i børnetøjsbutikkerne?

I Friis Shoppingcenter finder du et væld af lækkert børnetøj fra nogle af de førende brands. Tøj, der kan bruges, både når der skal leges i mudder og klatres i træer, tøj til fritidsaktiviteterne og kvalitets modebrands, der laver sødt børnetøj, som er særligt ideelt, når børnene skal klædes fint på. Du finder blandt andet mærker som Angulus, Molo, Nike, Hummel, H&M, Petit by Sofie Schnoor, Wheat, Levis og Bakito, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren og mange flere.

Sko, støvler og overtøj til børn i Aalborg

Børnetøj skal ikke kun være sødt og fint. Det skal først og fremmest være praktisk. Derfor finder du i Friis Shoppingcenter et stort udvalg af sko og overtøj til de mindste, som er ideelt at gå på opdagelse i og til udendørs leg hele året rundt. I vores butikker med børnetøj finder du alt fra praktiske flyverdragter, vinterstøvler, sneakers, regntøj, jakker, huer, vanter, fleecetøj, uldent undertøj, hættetrøjer, strik og meget mere.

Lækkert babytøj

Leder du efter noget silkeblødt og lækkert babytøj til den allermindste i familien? I Friis Shoppingcenter har vi et eksklusivt udvalg af babytøj til de helt små i de blødeste stoffer og det mest funktionelle design. Du finder alt fra fine bodystockings, heldragter, nattøj, babysko, sparkebukser, savlesmække, sovedragt, hjelme og meget mere.

Det er vigtigt, at babyer kan bevæge sig i tøjet både nat og dag, og derfor er det også vigtigt at vælge babytøj med et praktisk design og en god pasform til din guldklump. Heldigvis er der masser af fantastiske styles at finde til den lille ny blandt babytøjsmærkerne i Friis Shoppingcenter.

Tøj og tilbehør til børnenes fritidsaktiviteter

Det er skønt, når børn har fritidsaktiviteter, de elsker at gå til. Derfor finder du i Friis Shoppingcenter også et stort udvalg af sportstøj til børn. Her er både tilbehør til boldsport såsom fodbold, basket og håndbold, badetøj til de vandglade børn, tøj, der er nemt at bevæge sig i til de danseglæde og små gymnaster og meget mere. Bevægelse og leg er vigtigt, så gå på opdagelse i vores butikker, der forhandler tøj til de aktive børn.

Modetøj til børn

Hvad enten du leder efter fint børnetøj til en særlig anledning, luksus børnetøj til hverdagen eller blot nogle lækre styles til de mindste i de bedste kvalitet, finder du en lang række modetøjsmærker til børn i Friis Shoppingcenter. Leder du efter modetøj til børn i tidens farver og mønstre er der masser af inspiration at hente i shoppingcenteret i Aalborg. Vi sørger altid for at tilbyde dig et stort udvalg af børnetøj og tilbehør i alle sæsonens lækreste kvaliteter og design, så du ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet og design.

Billigt børnetøj i Aalborg

Leder du efter børnetøj på budget i Aalborg, så finder du alt til de mindste i enhver prisklasse i Friis Shoppingcenter. Udover vores mange luksuriøse børnetøjsmærker finder du nemlig også en masse funktionelt og lækker tøj til de mindste til en budgetvenlig pris.

Hvis det skal være endnu billigere holder vi også udslag flere gange om året, hvor du kan shoppe alt vores lækre børnetøj til fantastiske priser. Hold øje med vores sociale medier og opslag her på hjemmesiden for at være sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud på børnetøj.

Få nys om det nyeste børnetøj i Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter elsker vi tøj, mode og nyheder. Hvis du det ligesom os, og vil du gerne holde dig opdateret omkring de nyeste trends og styles så snart de rammer butikkerne, så hent vores PLUS+ APP her. På den måde er du sikker på du aldrig går glip af gode tilbud, inspiration, trends og nye styles.

Hvornår har børnetøjsbutikkerne i Friis Shoppingcenter åbent?

Børnetøjsbutikkener i Aalborg følger Friis Shoppingcenters generelle åbningstider. Der er dog tidspunkt på året, hvor der forekommer ændringer i vores åbningstider i forbindelse med udsalg, helligdage, jul og events. Du kan finde det fulde overblik over Friis Shoppingcenter almindelige åbningstider her.