Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kings & Queens i Aalborg

Kings & Queens i Friis Shoppingcenter er ikke bare en almindelig tøjbutik. Her træder du ind i et univers af trendy tøj, sneakers og accessoires. De inspirerende omgivelser og den stemningsgivende musik er med til at give gøre dit besøg i Kings & Queens til den bedste del af shoppeturen. Butikkens nøje udvalgte sortiment af tidens modetøj vil få de fleste til at blive opslugt og finde masser af lækkert tøj. Hos Kings & Queens i Aalborg kan du købe dame- og herretøj fra tidens mest populære mærker. Du kan vælge mellem masser originalt og trendy tøj, som kan sammensættes præcist, som du ønsker. På den måde bliver dit outfit unikt og får et tydeligt personligt præg.
 
Kings & Queens i Aalborg - Friis Shoppingcenter

 


TILBUD & NYHEDER

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Tøj og accessoires til fest

Hos Kings & Queens kan du klæde dig selv på til alle anledninger. Du kan selvfølgelig blive klædt på til de særlige begivenheder og fester, hvor udtrykket gerne må være ekstra fint. Det kan du både ved at vælge nogle af deres flotte kjoler og skjorter, men også fine accessoires og smykker. Mangler du blot jeans og t-shirts eller andet tøj til hverdagsbrug? Du kan selvfølgelig også købe jeans, t-shirts, sweatshirts og andet påklædning til hverdagen i Kings & Queens. Uanset om det er outfittet til gallaaftenen, jobsamtalen eller hverdagen så går du ikke forgæves ved at komme og tjekke udvalget i Kings & Queens ud.

 

Har Kings & Queens rabatter?

Shoppingturen bliver bare lidt sjovere med rabatter og tilbud. Ved at tilmelde dig Kings & Queens nyhedsbrev, modtager du tilbud, fordele og nyheder direkte i din indbakke. Vil du høre mere om de mange fordele ved nyhedsbrevet, så besøg Kings & Queens i Friis Shoppingcenter, hvor personalet kan fortælle dig meget mere om tilbudet.

 

Kings & Queens i Aalborgs åbningstider

Tøjbutikken Kings & Queens følger Friis Shoppingcenters åbningstider, så du kan shoppe både herretøj og dametøj efter arbejde og i weekenden. Du finder shoppingcentret i Aalborgs åbningstider her.

 

Hvem er Kings & Queens?

Kings & Queens er en kæde af modetøjsbutikker, som første gang slog dørene op i 2004. Konceptet har fra start af været klart. Kings & Queens vil gøre det nemt for dig at skabe din egen individuelle og unikke stil. Det kræver, at butikken tilbyder de rigtige varer, og det har Kings & Queens gjort siden sin start. Tøjbutikskæden består nu af 17 fysiske butikker, som spredt ud i landet, og 1 webshop. 11 af kædens butikker ligger på Sjælland, mens du finder henholdsvis 2 og 4 på Fyn og i Jylland. Kings & Queens har hovedkontor i Slagelse, hvilket også var byen, der husede den første fysiske butik tilbage i 2008