Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

H&M i Aalborg

I Friis Shoppingcenter ligger Nordjyllands største H&M på hele 2.500 kvadratmeter med dame, herre, børn og H&M Home. H&M tilbyder vidtrækkende og varierende kollektioner. Design, kvalitet og bæredygtighed er ikke et spørgsmål om penge – hos H&M giver de dig altid inspirerende mode med værdi for pengene. I den store H&M i Friis midt i Aalborg kan du helt sikkert finde noget, du kan bruge, uanset om du leder efter sødt babytøj, en cool frakke, fede herresko eller ting til din bolig.
 


Find tøj til kvinder i alle aldre i Hennes & Mauritz Friis

H&M i Friis Aalborg har altid dametøj i tidens tendenser, som skiller sig ud fra mængden med iøjnefaldende mønstre og flotte farver. Desuden har vi et bredt udvalg af basisvarer som undertøj, toppe og T-shirts, som er uundværlige i din basisgarderobe. Tøjbutikken i Friis fører følgende dametøjslinjer: Ladies, Sport, Modern Classic, Underwear, Accessories, L.O.G.G, H&M+ og Divided. Divided er en tøjlinje til teenagere med både kjoler, bukser, jakker og meget mere.

Besøg H&M i Friis, og lad dig inspirere, uanset om du leder efter en kjole til fest, skjorter til job eller en ny vinterjakke i sæsonens farve. Kollektionerne til kvinder kombinerer alt fra de seneste must-haves til opdaterede modeklassikere. Du kan finde alt inden for casual dagligdagstøj til fantastiske festkjoler, samt afslappende fritidstøj, sportstøj og moderne barselsbeklædning.

H&M i centrum af Aalborg - Friis Shoppingcenter


Find cool herretøj i H&M i Friis

I H&M i Friis Aalborg finder du også tøj til mænd. Der forhandles både stilrent herretøj, undertøj, denim, accessories og linjen L.O.G.G. Sidstenævnte er fritidsinspireret tøj til mænd, der gerne vil være klædt praktisk og smart på. I herreafdelingen kan du finde jakkesæt og skjorter til arbejde og fest, rolige hverdagsfavoritter, sko og accessories. Kollektionerne spænder vidt fra nyeste trends, skræddersyede klassikere og komfortabelt hverdagstøj.

Med andre ord kan du finde alt til en moderne og fleksibel garderobe hos H&M. Besøg H&M i Friis Aalborg og se det store udvalg af jakkesæt, skjorter og bukser til arbejde og fest. Alt sammen til priser, hvor alle kan være med.


H&M Babytøj og H&M Mama

Hvis du leder efter babytøj, så finder du et stort udvalg hos H&M i Friis Aalborg. I den store børnetøjsafdeling finder du H&M babytøj, som går fra 0 til 2 år. Du finder her et bredt sortiment indenfor babytøj til små piger og drenge. Du finder desuden et bredt udvalg af flot og komfortabelt ventetøj i H&M Mama til når maven begynder at vokse.

H&M i Aalborg - tøj til børn


Børnetøj til aktive drenge og piger

I den store børnetøjsafdeling i H&M i Friis Aalborg finder du tøj til piger og drenge fra 2 år og opefter. Se det store udvalg af farverigt tøj, sko og accessories, som kan klare en aktiv hverdag, hvor der skal være plads til leg og sjov. Uanset om du er på jagt efter en ny jakke, et par bukser, en varm trøje eller nye t-shirts, så kan du finde det i H&M i Friis.


Nordjyllands største H&M med H&M Home

Friis Shoppingcenter har, som den eneste med en H&M butik centralt beliggende i Aalborg, en H&M Home afdeling med boliginteriør. I H&M Home finder du masser af lækker inspiration til boligen samt alverdens ting til din bolig til billige priser. Køb alt fra håndklæder og sengetæpper til stilfuldt badeværelsestilbehør og duftlys til din stue. Du kan købe det meste i sæsonens fine farver. Læs mere om H&M Home butikken i Aalborg her.

 

H&M Home - Friis Shoppingcenter


Har H&M rabatter?

I H&M har du muligheden for at blive del af et koncept, der både er godt for miljøet og din pengepung. I H&M i Friis Aalborg kan du nemlig aflevere en pose med tøj og tekstiler, du ikke længere bruger, som derefter kan blive genanvendt i nye produktioner af tøj. Hver gang du afleverer en pose med tekstiler, får du en voucher, du kan bruge på dit næste køb og dermed spare penge. Du kan også blive H&M-medlem i deres fordels klub. læs mere om det her.


Hvor lang returret har man i H&M?

Vil du gerne returnere en vare, du har købt i H&M i Friis Aalborg? Intet problem. Butikkens personale står altid klar til at hjælpe dig med returnering af varer. Vi tilbyder altid 30 dages returret, når du handler i H&M. Det er dog vigtigt, at du medbringer en gyldig kvittering, hvis du ønsker at returnere en vare.


H&M i Aalborgs åbningstider

Tøjbutikken H&M’s åbningstider følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Du kan se åbningstiderne her.

Besøg vores store H&M butik i Friis Shoppingcenter og oplev alle de nyeste trends indenfor modetøj til kvinder, børn og mænd.


Hvem er H&M

H&M er en af verdens største kædebutikker indenfor tøj og accessories. Butikskæden er en del af det svenske selskab H&M Group, der også ejer en række andre kendte modetøjskæder såsom Monki, Arket og Weekday. H&M er eksperter i at lave moderigtigt tøj på budget. I den store tøjbutik i Aalborg finder du altid et eksklusivt udvalg af tøj og accessories til hele familien samt alt det bedste til boligen.

Tilbud fra H&M

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: