Services i Aalborg 

Det er vigtigt for os, at du som kunde får den bedst mulige oplevelse og service, når du besøger vores center. I Friis Shoppingcenter tilbyder vi derfor de bedste services – lige fra lækre toiletfaciliteter til de dygtigste frisører.
Uanset om du leder efter billig parkering, en frisør, skønhed og velvære, reperation af din smartphone, et sted at studere eller amme, så finder du det hele i Aalborg i Friis Shoppingcenter. I Friis Shoppingcenter giver vi dig flere muligheder og har samlet alt, hvad du har brug for på et sted, så du får mere tid til sjov i hverdagen. 

Billig parkering i Aalborg 

Der er 1 times GRATIS parkering, der fratrækkes automatisk. Herefter er prisen kun 12 kr. pr. påbegyndt time hele døgnet. Parkeringshuset i Aalborg har døgnåbent, og du kan derfor også have din bil parkeret natten over. Så behøver du ikke tænke på parkering, hvad enten du skal shoppe, have en overnatning, spise en god middag eller nyde byens mange andre tilbud.  Læs mere om parkering i Friis Shoppingcenter her.

Alt til en dag fyldt med skønhed og velvære i Aalborg 

Det er vigtigt at pleje sin sundhed gennem sund kost og træning, men også selvforkælelse booster din sundhed. I Friis Shoppingcenter kan du besøge Poul M, som tilbyder finder du alt det, du kan forvente af en frisørsalon, der har styr på sit fag. Uanset om du ønsker et helt nyt anderledes look og mangler en ny frisure, eller blot skal have studset spidserne, får du den bedste klipning hos Poul M i Aalborg. Læs mere om Poul M her.

Du kan også besøge Scandi Nails i Friis Shoppingcenter, som brænder for skønhed og velvære. Du kan være sikker på altid at få de smukkeste negle når du vælger Scandi Nails i Aalborg, uanset om du er til neglelak, akrylnegle eller naturlige gelenegle. Salonens negleteknikkere er nogle af de dygtigste og kan også tilbyde negledesign, hvor du selv bestemmer, hvordan dine negle skal gøres flotte og unikke.

Kom i Friis Shoppingcenter og gør noget godt for dig selv. 

Hvor får jeg repareret min smartphone, tablet eller computer i Aalborg

I Friis Shoppingcenters elektronikbutik OneFone, finder du alt det nyeste og smarteste tilbehør til din smartphone og andre elektroniske enheder samt meget mere. Hvis uheldet har været ude og din smartphone trænger til lidt kærlighed, så er de tekniske eksperter ved OneFone altid klar til at hjælpe. Hos OneFone identificerer de problemet og reparerer din smartphone på rekordtid. Læs mere om hvordan du får repereret din smartphone her. 

Lækre toiletfaciliteter 

I Friis Shoopingcenter finder du lækre toiletfaciliteter. Toiletterne finder du på 1. sal. Her finder du både toiletter til kvinder, mænd samt handicaptoilet, hvor der også er en pusleplads. Ved toiletterne på 1. sal finder du også en elevator, som kan bringe dig ned til flere toiletter og babylounge. I vores babylounge kan du pusle dit barn, varme flasker og amme dit barn i fred og ro. 

Studielounge til studerende eller en pause

I Friis Shoppingcenter finder du en hyggelig studielounge, hvor du kan studere, læse lektier, holde møder eller bare tage en pause fra din shoppingtur. Du finder Studieloungen på 1. sal ved siden af NORMAL. I Friis Shoppingcenter gør vi altid vores bedste for at skabe de fedeste og hyggeligste rammer, hvad enden du skal shoppe, studere eller holde pause.