Om Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter er et moderne shoppingcenter midt i Aalborg by. Alt du skal vide om Friis Shoppingcenter: Centret åbnede i marts 2010 og giver dig et udsøgt udvalg inden for tøj, sko, skønhed, boligindretning og meget mere. I Friis Shoppingcenter, i Aalborg,  finder du noget for enhver smag, her finder du både Danmarks mest kendte fitnesskæde, Fitness World, specialbutikker og et stort udvalg af moderne og populære mærker og konceptbutikker – både internationale og danske, fordelt på 2 plan. I kælderen finder du en af byens mest attraktive parkeringsmuligheder med hele 850 P-pladser, der giver nem adgang til centrets butikker og byens øvrige tilbud.

Nøgleordene er fashion, kvalitet og oplevelser – også når det gælder bolig og livsstil.

 

Friis Shoppingcenter i Aalborg, et center med mange butikker - både specialbutikker og koncept- og kædebutikker. Shopping og gode oplevelser for alle i Friis Shoppingcenter

 

Besøg Friis Shoppingcenter i dag

Gode shoppingoplevelser kræver bekvemmelighed, og i Friis Shoppingcenter forsøger vi at gøre shopping i Aalborg til noget helt særligt. Friis Shoppingcenter holder vi løbende events og arrangementer, der skaber rammen om en hyggelig dag for både børn, unge og voksne. Kom forbi og se, oplev og udforsk Friis Shoppingcenter i Aalborg. Det er nemt at besøge storcentret om du er på gåben, cykel eller i bil. Friis Shoppingcenter her nemlig både cykel- og bilparkering. I Friis Shoppingcenter finder du hele 850 parkeringspladser i Aalborg midtby, hvor du kan parkere din bil under dit besøg. Der er let adgang til shoppingcentrets mange fede butikker samt byens andre tilbud.

Bliver shoppingposerne for tunge eller benene for trætte, finder du også faciliteter som opbevaringsbokse, siddeområder samt studielounge og ammestue. Vil du finde Aalborgs bedste træningscenter, så kig forbi Fitness World  på 3. sal. Er du snarere ude efter at få stillet sulten i hyggelige omgivelser, kan du besøge shoppingcentrets lækre caféer og spisesteder, der tilbyder alt fra lette anretninger, kaffe og kage til store måltider, der kan nydes både to-stay og to-go. Indkøbscentret er altså et samlingspunkt for alle, der søger fede aktivitetsmuligheder, shopping og gode oplevelser med familie og venner i Aalborg.

 

Friis Shoppingcenter - kæmpe udvalg af specialbutikker, koncept- og kædebutikker - shopping i Aalborg - gode spisesteder i Aalborg - aktiviteter og særlig hygge i Friis

 

Historien bag Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter er opkaldt efter den driftige aalborgensiske købmand Friis, der i 1700-tallet kultiverede et stykke strandeng øst for Aalborg Slot, som oplagsplads for varemodtagelse. Det er cirka på dette sted, at Friis Shoppingcenter i dag er placeret.

Meget betegnende er en del af centret bygget på resterne fra det gamle Magasin Aalborg – en ny indkøbskultur er således opstået på ruinerne af en gammel.  Shoppingcentret i Aalborg blev bygget i 2010 med øje for moderne og nye shoppingmuligheder i midtbyen. Friis’ centrale placering i Aalborg har i mange år været hjem for shopping,  gode oplevelser og glade kunder – kerneværdier, der stadigvæk danner rammen om Friis Shoppingcenter i dag. Er du klar til Shopping i Aalborg? Find dine yndlingsforretninger eller læs mere om butikker i Aalborg her.

Det er det internationale arkitektfirma C.F. Møller, der stod for centrets nuværende udtryk. Friis Shoppingcenter ligger i hjertet af Aalborg med naboer som Nordkraft, Musikkens Hus, Utzon og den nye havnefront.

 

 

 

Friis Shoppingcenter er ejet af Danske Shoppingcentre.

Læs mere om Danske Shoppingcentre her.


Gode tilbud i Friis

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde