Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

JYSK i Aalborg

I Friis Shoppingcenter kan du købe alt, som du skal bruge, til at indrette og pynte dit hjem. JYSK-butikken i centret tilbyder alverdens boligartikler, pynt og møbler, men har et særligt fokus på soveværelset og sengetøj. Det er derfor det helt rigtige sted hvis du skal til at indrette soveværelset, men også resten af hjemmet. Du kan blandt andet købe sengetøj, sengetilbehør, dyner og puder. Butikken hører til JYSK kædens citybutikker og tilbyder dig et håndplukket udvalg af de bedste og mest populære varer fra JYSKs samlede sortiment.
 
 
JYSK i Aalborg - Friis Shoppingcenter

 


TILBUD & NYHEDER

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Sortimentet i JYSK citybutik

På trods af, at der i JYSKs citybutikker er et mere fokuseret sortiment, er udvalget ikke for begrænset. Du kan finde boligartikler til indretning af hele hjemmet, og ikke kun soveværelset, når du shopper hos JYSK i Aalborg. Butikkens sortiment inkluderer også havemøbler og tilbehør til haven og altanen, indretning til stuen, badeværelset og hjemmekontoret. Den hyggelige og mere kompakte version af JYSK i Aalborg, er lavet for, at du ikke behøver at kører langt ud af byen, når du skal bruge boligartikler til hjemmet. Det er nemlig typisk dér, at lagerhusene med boligartikler og indretningsvarer holder til. I JYSKs citybutik kan du få fingre i de mange populære JYSK varer, midt i Friis Shoppingcenter, i centrum af Aalborg.

Hvis du planlægger at besøge os i bil, så tjek parkeringsmulighederne her.

 

Adgang til hele sortimentet

Selvom sortimentet i butikken er nøje udvalgt og helt sikkert kan hjælpe dig godt på vej med boligindretningen, så kan du have brug for at se resten af JYSKs udvalg. Derfor der også sørget for, at du i JYSK Citybutik har adgang til skærme, der viser hele JYSK-kædens varer sortiment.

 

JYSK boligindretning i Aalborg Friis Shoppingcenter

 

Ubegrænset returret hos JYSK

Når du køber varer hos JYSK, er der ingen tidsbegrænsning på din returret. Så længe at varen er intakt, og du har gemt kvitteringen, er det lige meget, hvornår du købte varen. Du kan også returnere varer, som du har købt online, i en fysisk butik.

 

JYSKs åbningstider

Møbelbutikken JYSK i Aalborg følger centrets åbningstider. Besøg Aalborgs første JYSK citybutik i Friis Shoppingcenter og gå på opdagelse i vores store udvalg af populære vare.

 

Hvem er JYSK?

JYSK slog for første gang dørene op i 1979, da Lars Larsen åbnede sin første butik. I dag er JYSK en af Danmarks største boligkæder, som tilbyder et kæmpe udvalg indenfor boligindretning. Selvom butikskæden har sine rødder i Jylland, har JYSK i dag spredt sig ud over Danmarks grænser. I dag er JYSK kendt i store dele af verden, hvor kæden hjælper folk med at gøre hjemmet både flot og praktisk til rimelige priser.