BOLIG

 

Er du på udkig efter en god boligbutik i Aalborg med et bredt udvalg indenfor boligindretning, boligtilbehør, brugskunst, køkkenudstyr og småt interiør? I Friis Shoppingcenter finder du flere kendte boligbutikker, der har alt, hvad du søger og mere til. Lige fra badeværelsesinteriør, dekorationer og køkkenredskaber, til tekstiler, møbler, de seneste boligtrends og gode gaveideer.

Boligbutikker i Aalborg

I Friis Shoppingcenter har du alt interiør og boligindretning samlet et sted, så du ikke behøves at besøge de store bolighuse for at finde diverse tilbehør til dit hjem og småting, der gør hverdagen lidt lettere. Her finder du boligindretning fra de største danske og internationale mærker og et sortiment for enhver pengepung, så du kan indrette dit hjem uden at skulle ruinere dig selv.

Hvilket sortiment har boligbutikkerne i Aalborg?

De store boligbutikker i Aalborg tilbyder et sortiment for enhver smag og til enhver krog i dit hjem. Her finder du tilbehør til dagligstuen, badeværelset, kontoret, soveværelset, børneværelset og køkkenet samt køkkenudstyr og -redskaber i høj kvalitet, lamper og lys, diverse elektronik og gadgets til det smarte hjem samt alt til borddækning og bordpynt.

Der er masser af inspiration at hente, også hvis du skal bruge en god gave til venindens fødselsdag, brylluppet eller en af livets andre store mærkedage. Besøg boligbutikkerne i Friis Shoppingcenter og gå på opdagelse i et af Aalborgs største boliguniverser.

Hvilke mærker fører boligbutikkerne i Aalborg?

Friis Shoppingcenters boligbutikker byder på et bredt udvalg af boligtilbehør til fornuftige priser fra en række danske og internationale brands. Heriblandt flere uundgåelige brands, som man næsten finder i alle danske hjem. I butikkerne finder du blandt andet ting til boligen fra Arne Jacobsen, Bloomingvile, Ferm Living, Georg Jensen, Hay, Holmegaard, House Doctor, H&M Home, JYSK, Kay Bojesen, Kähler, Lyngby, Medusa, Normann Copenhagen, Rosendahl, Royal Copenhagen, Skagerak og mange flere.

Cool boligindretning til hjemmet

Udover at boligtibehør er pynteligt og ofte praktisk i boligindretningen, er det også helt essentielt for at skabe den rigtige følelse af hjem. Derfor finder du alt fra dekorationer, pyntepuder, lysestager og vaser til billeder på væggen, gulvtæpper, tæpper og gardiner, som er perfekte dagligstuen i Friis Shoppingcenter.

Boligtilbehør til soveværelset

En god nats søvn kræver det rigtig udstyr og de blødeste tekstiler. Derfor finder du altid et bredt udvalg af sengetæpper, sengetøj, dyner, puder, hovedpuder, forskellige sengesæt samt enkeltstående pudebetræk og dynebetræk i boligbutikkerne i Aalborg. Skulle du have brug for et spejl, et vækkeur, sengeborde, lamper eller ting til opbevaring, kan dette også findes i butikkerne.

Køkkenudstyr og køkkenredskaber

Det rigtige udstyr i køkkenet gør det lidt sjovere at kaste sig over madlavningen til hverdag og fest. Hvis du leder efter en boligbutik i Aalborg med køkkenudstyr eller køkkenredskaber, finder du det hele i Friis Shoppingcenter lige fra køkkenmaskiner, køkkenknive, gryder og pander til skåle, ovnfaste fade, opbevaring og alt til servering og borddækning. Så hvad enten du mangler en lækker køkkenmaskine fra Kitchenaid, OBH Nordica og Kenwood, smukke vinglas fra Eva Solo eller lækre køkkenredskaber fra Le Creuset, så er du sikker på at finde det hele i Friis’ boligbutikker.

Få mere hygge på badeværelset

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, som ofte bliver glemt, når boligen skal indrettes. Det er en skam. Der er nemlig ikke noget lækrere end at komme ind på et velduftende, rent og flot indrettet badeværelse med et stilet badeforhæng, bløde håndklæder, en lun bademåtte og en effektiv dispenser til håndsæben. Hvis du søger en boligbutik i Aalborg med alt i badeværelsestilbehør og ting til personlig pleje, finder du det hele centralt i Friis Aalborg.

Hvornår har boligbutikkerne åbent?

Butikkerne med boligindretning følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Husk at du altid kan holde dig opdateret med vores officielle åbningstider her, og at vi altid har søndagsåbent.

Hvis du vil være blandt de første, som får nys om udsalg og gode tilbud på boligtilbehør fra Friis Shoppingcenters butikker, bør du hente vores PLUS+ APP eller følge shoppingcentret på de sociale medier. Du kan hente den her.