Butikker i Aalborg centrum

I Friis Shoppingcenter finder du gode tøjbutikker, boligbutikker, caféer og træning lige i nærheden. Shoppingcenter har nemlig et bredt udvalg af butikker med modetøj, sportstøj, sko, smykker og skønhed samt spisesteder, Fitness World og frisøren Poul M. Og så har Friis Shoppingcenter Nordjyllands største H&M med de nyeste kollektioner til dame, herre, børn og sport, samt en stor afdeling med H&M Home. Du finder med andre ord noget for enhver smag i Friis Shoppingcenters butikker i Aalborg centrum.

Friis Shoppingcenter shopping og oplevelser i centrum af Aalborg


Shopping i hyggelige omgivelser

Friis Shoppingcenter er særlig kendt for sine mange tøjbutikker til piger og kvinder. Du finder nemlig de populære butikker H&M, Monki, Envii og Vero Moda. Du kan derfor være sikker på at finde alt fra kjoler, jeans og sportstøj til smart tøj til arbejdet, stilfulde suites og habitter i butikkerne midt i Aalborg. Mangler du en sportsbutik, smykkebutik eller en god kaffebar i Aalborg? I shoppingcentret har vi også populære kædebutikker som Sport 24, Vibholm Guld & Sølv og Espresso House.

Friis Shoppingcenter - shopping og oplevelser

 

Vi har selvfølgelig også Kings%Queens og Selected der har et stort udvalg af hverdagstøj, jeans og stilfulde jakkesæt og habitter til mænd. Desuden har vi en stor herreafdeling i H&M, hvor du kan være sikker på at finde sæsonens nyeste kollektioner og et bredt udvalg af klassiske T-shirts, shorts og andet basistøj til drenge og mænd - selvfølgelig til priser, hvor alle kan være med.

 

Butikker i Aalborg til alle behov

Er du på udkig efter nyt boliginteriør? I shoppingcentret nær gågaden i Aalborg kan du også shoppe i boligbutikkerne H&M Home, JYSK og Imerco Home, der har de fineste ting til din bolig i sæsonens farver og materialer. Og så har vi selvfølgelig også en stor Matas med alt, hvad du har brug for til din skønhedsrutiner samt frisøren Poul M, der klipper, farver og styler dit hår.

 

Hyggelige kaffebarer og caféer i Aalborg centrum

Skal shoppingturen kombineres med en hyggelig café tur?  I Friis Shoppingcenter har vi både lækre juices og smoothies på Joe & The Juice, velsmagende kager på Lagkagehuset og ikke mindst en række hyggelige kaffebarer. Hvis du leder efter en kaffebar eller café i et specifikt område af Aalborg, kan vi også hjælpe med det. Vi har nemlig lavet en lang guide til de bedste kaffebarer i Aalborg, som du finder her.

Espresso House Friis Shoppingcenter Aalborg


Du finder også Magasin i Friis Shoppingcenter

Vi har en stor Magasin på 7.500 m2 med en masse produkter og brands, som eksklusivt forhandles i Magasin. Hos Magasin er nogle af nøgleordene også selvforkælelse, kvalitet og god kundeservice. Så tag vennerne eller familien under armen og besøg butikkerne i Aalborg lige præcis, når det passer dig. Du kan se butikkernes, Fitness World, Magasin og spisestedernes åbningstider lige her.