Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg

Vibholm Guld & Sølv er en moderne smykkebutik og guldsmed i Aalborg fyldt med elegante smykker, glitrende sten og smukke ure. Du kan finde en bred variation af de fineste smykkemærker til enhver smag. Her har du rig mulighed for at finde den perfekte gave til din kære eller forkæle dig selv med kvalitetssmykker.  
 
Vibholm Guld og Sølv - smykkeforretning og ure
 
 

TILBUD & NYHEDER

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Danmarks største udvalg af smykker

Her finder du et af Danmarks største udvalg indenfor smykker til mænd, kvinder, drenge og piger fra en bred vifte af populære brands. Hos Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg, er du sikker på at få den bedste kvalitet til den rigtige pris.

Smykker er ideelle både til selvforkælelse og som gave. Hvad enten du på jagt efter en gave til konfirmationen, valentinsdag, dåb, studentergildet, mors- eller fars dag eller en helt syvende mærkedag, så er du sikker på at finde smykker af allerhøjeste kvalitet hos Vibholm Guld & Sølv i Aalborg til priser både i den høje og lave ende.

 

Hvor ligger Vibholm Guld & Sølv i Aalborg?

Guldsmeden ligger i stueetagen ved siden af JYSK. Besøg butikken i dag og se det store udvalg. Husk at du altid får en times gratis parkering i Friis Shoppingcenter.

 

Kan jeg få lavet huller i ørene ved Vibholm i Friis Aalborg?

Ja, det kan du. Hos Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg foretager vi medicinske enkelt- og dobbeltpiercinger til en fast lav pris. Der anvendes et helt særligt hud- og allergivenligt system fra Blomdahl Medical. Når du eller dit barn får huller i ørene lavet hos Vibholm Guld & Sølv, er I samtidig sikre på at få ordentlig og kompetent vejledning med på vejen, så der ikke opstår betændelse efterfølgende. Her er du i professionelle hænder.

 

Gør det ondt at få lavet huller i ørene?

Det er meget individuelt om det gør ondt at få lavet huller i ørene. Huden på øreflippen er ikke så følsom, som fx den del af øret, hvor der sidder brusk, og derfor vil det for nogle ikke føles som en særlig stor smerte. Når vi laver huller i ørene i Vibholm i Friis Aalborg, bruger vi medicinske ”pistoler” til at skyde øreringene i. Hvis du skal have lavet to huller, kan vi lave begge huller på samme tid. Det vil muligvis gøre lidt ondt efterfølgende, men hvis du oplever vedvarende smerte i en længere periode, kan det være tegn på infektion.

 

Hvad er prisen for at få huller i ørene hos Vibholm?

Det koster kun 399 kr. for at få lavet huller i ørene hos Vibholm i Friis. Prisen inkluderer to huller og renseservietter til at pleje hullerne i helingsperioden. Du kan også få lavet et hul for kun 229 kr. inklusiv renseservietter. Du kan ofte finde et godt tilbud på huller i ørene hos Vibholm Guld og Sølv. Følg Friis Shoppingcenters på de sociale medier, så er du altid opdateret.

 

Moderne guldsmed i Aalborg

Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg er en moderne guldsmed og smykkebutik, der både fokuserer på det gamle håndværk og nye, spændende tendenser i smykke- og urverdenen. Her kan du både få hjælp til vedligeholdelse og reparation af gamle smykker samt finde nye eksklusive smykker fra nogle af verdens førende brands.

Guldsmedens samarbejde med nogle af de dygtigste leverandører og brands. Du kan derfor forvente, at smykkerne og urene altid er i allerhøjeste kvalitet, uanset om du har den lille eller store pengepung fremme. Har du brug for inspiration til gaven eller brug for informationer om smykkerne, står det kompetente personale klar til at assistere dig.

 

Smykkebutik i Aalborg med stort udvalg indenfor øreringe, halskæder og armbånd

Friis Shoppingcenters Vibholm Guld & Sølv butik tilbyder et bredt udvalg af ure og smykker til mænd, kvinder, drenge og piger. Uanset om du er til de mindre, elegante designs uden for mange vedhæng, eller de voluminøse og prangende smykker, er du sikker på at finde lige netop noget for din smag.

I Vibholm Guld & Sølvs butik finder du smykker indenfor følgende kategorier: ankelkæder, armbånd, brocher, charms, forlovelsesringe, halskæder, ringe, vedhæng, vielsesringe og øreringe samt flere standardhalskæder og smykker, som du kan pryde med dine yndlingsvedhæng. I sortimentet finder du også smykker med bogstaver, smykker med stjernetegn, eksklusive herresmykker og smykkepleje.

 

Børnesmykker og børneure

Endelig har guldsmeden et bredt udvalg af børnesmykker til fornuftige priser. I denne kollektion finder du både armbånd, charms, halskæder, øreringe og flotte vedhæng samt børneure, som kan følge barnet gennem hele livet, hvis de bliver passet godt på. Det er oplagte gaver til barnedåb og konfirmation.

 

Smykkepleje: vigtigere end du tror

Hos Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg kan du få både vejledning og finde alle de ting, du skal bruge til at vedligeholde dine nye og gamle smykker. Smykkepleje er nemlig essentielt, hvis du gerne vil bevare de ædle metallers glimtende udseende.

Hvis du plejer dine smykker korrekt, kan de blive din følgesvend igennem hele livet. Smykkeplejen giver både nyt liv og bevare den originale overflade. Har dine smykker affektionsværdi, er det en god idé at pleje dem i ny og ny, også selvom du ikke går med dem.

For at holde metaller fine og skinnende bør du anvende Hagerty smykkerens, som virker til alle smykker. Dette skal bruges sammen med en ordentlig pudseklud, så du ikke ridser metallets overflade. Endelig skal du sørge for at opbevare smykkerne ordentligt i fint stof.

 

Få en specialdesignet vielsesring

En vielsesring er mere end bare en almindelig ring. Det er et symbol på jeres indbyrdes kærlighed og unikke relation. Den er et fælles minde fra dagen, hvor I kunne sige ja til hinanden og erklære jer for rette ægtefolk at være. Derfor har mange også lyst til at gøre ekstra meget ud af deres vielsesringene. Hos Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg kan vi specialdesigne jeres vielsesringe, så den passer perfekt til jeres kærlighedsbånd.

 

Ure til mænd og kvinder

Selvom vi i højere grad bruger vores smartphones til at holde styr på klokken, er ure på ingen måde blevet outdated. De hører stadig til i toppen blandt de mest elegante og stilrene smykker, som kan bruges til ethvert sæt tøj og enhver anledning.

Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg har et bredt sortiment af ure til mænd, kvinder og børn fra nogle af de mest populære og anerkendte urmagere i verden. Hos guldsmeden finder du for eksempel armbåndsure, bordure, ure til børn, dameure, dykkerur, herreure, pulsure og sportsure, smartwatches fra blandt andet Garmin og Fossil samt vægure.

I det store udvalg finder du ure i alle prisklasser. Lige fra Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Emporio Armani, Festina, Fossil, Garmin, Jaguar, Obaku, Skagen, Tissot til Triva.

 

Landsdækkende bytteservice hos Vibholm

Når du handler hos Vibholm Guld & Sølv i Friis Aalborg, får du automatisk den landsdækkende bytteservice. Det betyder, at du kan returnere dine vare i alle kædens guldsmedebutikker i Danmark. Du kan derfor trygt købe dine gaver hos Vibholm Guld & Sølv.

 

Hvilke brands har Vibholm Guld og Sølv?

Vibholm Guld & Sølv i Friis Shoppingcenter får varer fra nogle af den mest anerkendte og kvalitetsbevidste leverandører på markedet. Vibholm Guld & Sølvs multibrandbutikker får bl.a. smykker og ure fra følgende brands: Arne Jacobsen, Abelstedt, Bybiehl, Caio, Calvin Klein, Certina, Design Letters, Diesel, Disney, Emporio Armani, Festina, Fossil, Gant, Garmin, Georg Jensen, Heiring, Jaguar, Kay Bojesen, Line & Jo, Lund Copenhagen, Marc Jacobs, Maria Black, Michael Kors, Månesten, Aagaard samt Vibholms egne eksklusive, håndforarbejdede smykker.

 

Hvad koster smykker og ure hos Vibholm?

Priserne på Vibholm Guld & Sølvs ure og smykker ligger både i den høje og lave ende. Her kan du finde alt fra smykker, vedhæng og accessories til under 100 kroner til unikke, håndlavede smykker og ure til mere end 100.000 kroner.

 

Har Vibholm Guld & Sølv rabatter?

Hos Vibholm Guld & Sølv kan du få rabat, hvis du er studerende. Du skal blot fremvise dit gyldige studiekort og så får du 10% rabat, når du handler i Vibholm Guld & Sølv i Friis Shoppingcenter.

 

Hvem er Vibholm Guld & Sølv?

Vibholm Guld & Sølv er en dansk guldsmed og familiedrevet virksomhed, der ejes af Tenna Vibholm. Den første butik åbnede i 2007 i Århus og satte en ny standard for danske, multibrand smykkeforretning. Butikken i Aalborg er den 21. smykkebutik i rækken.

 

Hvornår har Vibholm Guld og Sølv åbent?

Vibholm Guld & Sølvs åbningstider følger Friis Shoppingcenters åbningstider. Du finder dagens åbningstider her.