Åbningstider denne uge

Mandag

07:00-18:00

Tirsdag

07:00-18:00

Onsdag

07:00-18:00

Torsdag

07:00-18:00

Fredag

07:00-18:00

Lørdag

07:00-17:00

Søndag

07:00-17:00

Åbningstider

Lagkagehuset i Aalborg

Velkommen til Lagkagehuset i Magasin i Friis Shoppingcenter – den mest fantastiske konditorbager i Aalborg. Her kan du finde et bredt udvalg af brød og boller til enhver smag, kager der både kan fås hele og som enkelte stykker, og en fantastisk hjemmebrygget kaffe to-go til at nyde til herlighederne. Uanset om du er til surdejsbrød, rugbrød, mørkt eller lyst brød eller lækre kager og desserter, kan du altid forvente tårnhøj kvalitet hos den centrale konditorbager i Aalborg. Derudover kan du, som studerende, nyde 30% rabat på dit køb hos Lagkagehuset.  
 
Lagkagehuset i Aalborg - Friis Shoppingcenter
 
Find det, du søger

 


Lagkagehuset – lokal bager i Aalborg

Lagkagehuset er din lokale bager, der fokuserer på det gode håndværk og de bedste ingredienser for at skabe et kompromisløst produkt. Smagsoplevelsen er omdrejningspunktet, kunderne skal kunne stole på at få den samme gode smagsoplevelse hver gang. Brødet bliver bagt i stenovne for at sikre en sprød skorpe og et saftigt indhold. Godt brød tager lang tid at lave, og derfor tager Lagkagehusets dygtige bagere sig altid god tid til at lave det. Sortimentet er bredt og varierer efter sæsonen og kundernes ønsker, så du altid kan få det bedst mulige brød.

Er du på udkig efter friskt morgenbrød som rundstykker, et blødt franskbrød, et sprødt surdejsbrød eller et smagfuldt rugbrød til frokostbordet? Måske du skal bruge en pyntet og lækker kage eller lagkage til eftermiddagskaffen eller en fest? Uanset hvad, så finder du det hele hos bageren Lagkagehuset i Friis Storcenter.

Lagkagehuset er altid garant for en lækker kaffe to-go eller to-stay både i de travle morgentimer og under den hyggelige shoppingtur. Særligt hvis du skal have lidt lækkert med fra bageren. Søger du et andet udvalg, finder du flere lækre caféer i Friis Shoppingcenter, hvor du også kan få slappet godt af.

 

Brød og kager i Lagkagehuset i Friis Storcenter

Hos bageren Lagkagehuset i Aalborg finder du alt det, du kan forvente af en bager og mere til. Er du på udkig efter et godt rugbrød? I Lagkagehuset kan du finde både lyse og mørke rugbrød, nogle med kerner og sprød skorpe – andre rugbrød er lidt mildere og silkebløde i strukturen. Fælles for alle Lagkaghusets rugbrød er at de bliver lavet på surdej.
Er du mere til franskbrød, så har Lagkagehuset også et bredt udvalg her. Du kan finde både mørke og lyse franskbrød, med og uden kerner. Du finder også focaccia, ciabattabrød og meget mere bag disken.

Lagkagehuset har ikke fået sit navn uden grund. Her kan du altid få de lækreste og smukkeste kager, lagkager og tærter. Vores konditorkager varierer efter sæsonen, så du kan tit finde et nyt udvalg hos os. Om sommeren har vi lækre jordbærtærter og andre friske kager. Om vinteren har vi lækre krydderkager, og andre fantastiske kager der varmer hjertet.

Din lokale konditormester lægger sig i selen for at gøre de særlige øjeblikke i livet endnu mere perfekte. Derfor kan du bestille festkager som kagemænd og koner, bryllupskager, studenterkager eller nytårskager hos Lagkagehuset i Aalborg. Skal vi hjælpe dig med en festkage? Kom ned til Lagkagehuset i Magasin i Friis Shoppingcenter og lad os tage en snak om dine ønsker.

 

Lagkagehuset Aalborg - kaffe, kage og brød


Lagkagehuset – bæredygtighed og økologi

Lagkagehuset i Friis Aalborg fokuserer på økologi og brugen af økologiske råvarer. Derfor arbejder vi altid på at udvikle nye og spændende økologiske produkter. Vi anvender så mange økologiske produkter som vi kan uden at gå ned på vores velkendte kvalitet. Skal det være helt igennem økologisk, kan vi anbefale dig at prøve vores økologiske specialbrød eller rugbrød, som du finder på hylderne hver dag.

Vores filterkaffe og espresso kommer fra Colombia og Brasilien, hvor bønnerne handles helt uden mellemled til en pris, hvor kaffebonden får minimum 30% over Fairtradeprisen. Derudover er mælken selvfølgelig økologisk naturmælk.


Lagkagehuset i Friis brygger kaffen til din kage

Godt brød og smagfulde kager hører ofte uløseligt sammen med lækker kaffe. Det tilbyder Lagkagehuset selvfølgeligt også – og så er den endda enormt god. Du får serveret en højkvalitets kaffe bedre kendt som Speciality Coffee hos Lagkagehuset i Aalborg. Vi har opnået retten til at omtale vores kaffe som Speciality Coffee, efter at den har været bedømt af den internationale Speciality Coffee organisation SCAA. Den vurdering opnås kun, hvis kaffen overholder strenge kvalitetskrav til farmen og den enkelte kaffebønne.


Spar penge med Lagkagehusets app

Vidste du at Lagkagehuset har en app? Lagkagehusets app er til alle der elsker kage og brød. Med den kan du bl.a. lave dine bestillinger direkte i appen til afhentning eller levering, optjene point, samle kaffestempler, få rabatter og strømline din oplevelse i butikken.

Hver gang du køber noget i Lagkagehuset optjener du automatisk point i appen – optjen nok point og få gratis kaffe, brød og kage. Vi tilgodeser også miljøtiltag. Tager du din egen kaffekop med, når du køber kaffe hos Lagkagehuset i Aalborg, udløses yderligere 30 point i app’en.

Desuden kan du få det komplette overblik over hvad der i øjeblikket er tilgængeligt i Lagkagehuset i Friis Shoppingcenter, og lave din bestilling hjemmefra, så den er klar til dig når du afhenter det. Du kan desuden altid finde rabatter og fordele i appen, så du kan spare mange penge når du handler dit morgenbrød eller din eftermiddagskage.


Er der rabatter i Lagkagehuset?

Udover de rabatter du kan få igennem appen, får du altid 30% rabat på varme drikke i Lagkagehuset i Friis Storcenter når du fremviser et gyldigt studiekort.


Lagkagehuset åbningstider

Lagkagehuset åbner tidligere end resten af Friis Shoppingcenter, så du kan få dit morgenbrød hos os.

Mandag – Fredag: 07:00 – 19:00

Lørdag og Søndag: 08:00 – 18:00


Hvem er Lagkagehuset?

Lagkagehuset åbnede sit første bageri i 1991 af Ole Kristoffersen. Det var dog først i 2008, da Ole mødte Steen Skallebæk, at Lagkagehuset blev til det koncept, som man kender konditorbageren for. I dag er Lagkagehuset en international succes, der har mere en 100 bagerier i verden, hvor butik nummer 100 blev åbnet i New York under navnet Ole & Steen.