De bedste kaffebarer i Aalborg, som du bør prøve

En kop dampende friskbrygget kaffe kan redde de fleste dage, og heldigvis er skønne Aalborg spækket med lækre kaffebarer, der serverer kvalitetskaffe i hyggelige omgivelser. Hvis du slentre en tur gennem byen, ligger de som perler på en snor i de gamle gader, hver og én med sine egen charme, stemning og kaffebønne udvalg. Vi har fundet de steder, vi gerne vil sidde og nyde en god kop kaffe mens byens livlige hverdagsrytme pulserer udenfor vinduet. Dyk ned i listen over kaffebarer i Aalborg og find den cafe, der passer til din smag og pengepung.


Espresso House kaffe og bagværk

Espresso House

Som navnet antyder har de på Espresso House styr på kaffe. Derfor er det heller ingen overraskelse, at Espresso House er blevet en af landets førende kaffekæder. Caféen har meget høje kvalitetsstandarder for både deres bønner og bryggeprocess, og derfor kan du altid forvente en kaffeoplevelse i verdensklasse. For kaffe er en kundskab, der kræver tid, nørderi og perfektion, hvis du spørg medarbejder bag disken hos Espresso House. I den stemningsfulde kaffebar er fokus ikke kun på kaffe, men i lige så høj grad på mennesker og miljø. For en god kaffeoplevelse er sammensat af mere end god smag. Her spiller ting som stemning, personale og miljø ind over. Det ved de hos Espresso House, hvilket også komme til udtryk lige så snart man træder over dørtærsklen til kaffebaren. Den hyggelige café er placeret i Friis Shoppingcenter, og er derfor det perfekte pusterum fra en hyggelig shoppingtur. Her kan du synke ned i en af de store lænestole, imens du hviler fødderne og nyder en skummende cappuccino eller en opkvikkende espresso.
 
Åbningstider:
Mandag – fredag: 09.30–18
Lørdag – Søndag: 09.30–17

Lagkagehuset

Kage og kaffe er lidt ligesom solskin på en sommerdag. Sommer uden solskin føles bare ikke helt rigtig, ligesom kage uden kaffe bare virker lidt forkert. Det går hånd i hånd. På Lagkagehuset kan du heldigvis få begge dele og oven i købet af højeste kvalitet. Her er der hverken sparet på råvarer eller smagen. I Lagkagehuset er ambitionerne at skabe det bedste bagværk og servere det med en kop friskbrygget varm kaffe. Her er barren altid sat højt, når det kommer til alt fra brugen af råvarer, servicen, smagsoplevelsen, håndværket og kreativiteten. På Lagkagehuset i Aalborg kan du nyde en lækker flødeskumskage, en svampet muffin eller en klassisk kanelsnegl i velduftende omgivelser, mens du skyller det velsmagende bagværk ned med en kop kvalitetskaffe. En tur på lagkagehuset i Aalborg er uden tvivl kuren, der kan redde humøret på de selv de værste gråvejrsdage.
 
Åbningstider:
Mandag – Fredag kl. 10-19
Lørdag – Søndag kl. 10-18

Joe & The Juice

Du forbinder måske ikke den smarte kæde af juice- og sandwichbarer med kaffe, men det er en stor fejl. Joe & The Juice er blevet et verdensomspændende fænomen, med deres sprøde sandwich, opkvikkende juice og hippe loungestemning. Men Joe & The Juice er meget mere end chic storbystemning forenet med kvalitet og god smag. Den moderne og populære kaffebar serverer nemlig en af Aalborgs bedste kop kaffe. Ud over en klassisk americano eller et opkvikkende espressoshot kan du prøve en af deres forskellige typer af latte, hvor du kan vælge din kaffe ud fra antallet af kalorier. Din daglige latte behøver altså ikke være en usund vane, når du køber den hos Joe & The Juice – og bare rolig, den er lige så cremet og velsmagende, selvom den kommer i en sundere udgave.
 
Åbningstider:
Mandag – Fredag kl. 10-19
Lørdag – Søndag kl. 10-17

Kochs kaffebar

Er du den helt store kaffeentusiast, eller elsker du bare at have et hav af muligheder, når du skal vælg dagens koffeinindskud? Så er Kochs Kaffebar lige et sted for dig. Hos Kocks er mottoet “en smag til forskel”.Her er kvalitet og kaffenørderi i højsædet. Kochs kaffebar i Aalborg er en familiedrevet perle, der formår at tilbyde intet mindre end 30 forskellige kaffedrikke brygget på op til 12 forskellige bønner. Kaffebaren i Aalborg fordeler sig over 2 etager.Fra en af deres vinduespladser kan du sidde og iagttage byens pulserende rytme, mens du får ordnet verdenssituationen med én du holder af. Hvis den lille sult melder sig, kan du også få et hav af lækre konditorkager og søde fristelser på Kochs kaffebar i Aalborg.
 
Åbningstider:
Alle dage fra kl. 09-18

Behag din smag

Behag din Smag er en af de mest populære kaffebarer i Aalborg, og man forstår hurtigt hvorfor, når man træder ind i de stemningsfulde lokaler. Passion for god kaffe skinner nemlig helt tydeligt igennem. Her er ingenting overladt til tilfældighederne, for en god kop kaffe er ikke bare sådan lige til. Det er en videnskab. Her står håndværk og kvalitet i forreste række, og alle bønner er nøje udvalgt og ristet efter kaffebarens egne profiler. Hvis du ikke er kaffe-elsker har Behag din smag også et udvalg af lækker økologisk te og varm chokolade.
 
Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 7.30 – 17.00
Fredag kl. 7.30 – 18.00
Lørdag kl. 8.30 – 16.00

Café Penny Lane

Hos Penny Lane kæmper kaffen om opmærksomheden med kaffebarens overdådige udvalg af lækre konditorkager, der pryder montren i den hyggelig café. Det betyder dog ikke, at der ikke er fokus på kaffe af høj kvalitet, tværtimod. Hos Penny Lane har du muligheden for at få en kop friskbrygget kaffe, mens du nyder en af kaffebarens lækre hjemmelavede kager. Kaffebaren oser af hjemlig hygge og alt fra deres lækre marmelader til deres smukt pyntede bagværk er da også hjemmelavet. Kvalitetskravene er høje, hvilket også afspejler sig i smagen af deres kaffe og kager. Uden tvivl et must, hvis du har en sød tand, der skal tilfredsstilles.
 
Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 08.00 – 18.00
Lørdag kl. 08.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 17.00

We Feat

We Feat har skabt et lille åndehul midt i storbyen. Et lille pusterum fra hverdagens ræs, hvor du finder lækker kaffe og sunde retter til rimelige priser. Hos We Feat er alt 100% økologisk, fordi de hellere gør tingene helt end halvt. Ikke mindst fordi bagmændene bag kaffebaren gerne vil passe på både din sundhed og miljøet. Men We Feat er meget mere end økologiske råvarer og god kaffe. Her er der plads til at slå sig ned med en god bog eller koble computeren til wifi og få styr på hængepartier fra studiet eller arbejde. Du skal heller ikke blive overrasket, hvis de ansatte bag kassen spørger ind til din dag, eller hvis du får en high five med på vejen ud af døren. For på We Feat vil de gerne give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Her bestræber de sig på at gøre din dag lidt bedre, og hvilken bedre måde at gøre det på end med kaffe og et venligt smil?
 
Åbningstider:
Alle dage fra kl. 10-20

Kaffe Fair

Hos KaffeFair kan du nyde en kop friskbrygget kaffe, mens du gør noget godt for andre. Den hyggelige kaffebar i Aalborg er nemlig en social økonomisk virksomhed, der arbejde på at fremme beskæftigelse og unges mulighed for uddannelse. I praksis betyder det, at KaffeFair er en non-profit cafe, hvor alt overskud reinvesteres i deres projekter og mål. KaffeFairs køkken danner rammen om socialt sårbare unge, som oplever udfordringer i hverdagen så ved at købe en kaffe, støtter du samtidig op om dette vigtige projekt. Priserne her er mere end fair, samtidig med at alt, der bliver langet over disken, er i topkvalitet og lavet af de bedste råvarer. En lille perle af en kaffebar, hvor du støtter et godt projekt, samtidig med at du nyder en opkvikkende kop kaffe.
 
Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 08.00 – 20.00
Fredag kl. 08.00 – 17:00

Café Ulla Terkelsen London

Café Ulla Terkelsen London sætter kulør på din hverdag.. Her er der fuld knald på farverne og det gode humør, og du kan næppe undgå at se den farvestrålende, hyggelig kaffebar, hvis du går forbi. De lysende skilte og den spraglede indretning kan få en grå regnvejrsdag til at synes lys og let. Hos Café Ulla Terkelsen London er det den gode stemning, der er i fokus. Det betyder også, at kaffen er brygget på helt almindelige bønner, der ikke er ristet på nogen avanceret eller speciel måde. Men hvis du er ligeglad med, hvor dine bønner kommer fra, og hvordan de er ristet, er dette et lille festfyrværkeri af stemning og godt humør det perfekte sted at få dit daglige koffeinchok.
 
Åbningstider:
Mandag - Søndag fra kl. 09-00

Café Peace

Café Peace er en lille oase midt i byen, hvor du kan nyde din morgenkaffe, mens morgentravle folk suser forbi. Kaffebarens motto er “little things mean a lot”. De betyder, at medarbejderne altid er klar til at gå det lille stykke ekstra for, at kunderne får en helt særlig oplevelse. Her er der altid overskud til et smil og en varm hilsen. Stemningen er imødekommende og hyggelig, og hvad enten du kommer for at nyde en friskbrygget kop kaffe eller en opkvikkende juice, så er du altid garanteret en fuldkommen oplevelse på Café Peace.
 
Åbningstider:
Mandag - Onsdag kl. 8:00 – 22:00
Torsdag - Lørdag kl. 08:00 – 23:00
Søndag kl. 9:00 – 17:30