Sport- og fritidsbutikker i Aalborg

I Friis Shoppingcenter er det let at finde tøj, sko og udstyr til sport og fritid, uanset om du mangler lækkert træningstøj til fitness, løbesko eller perfektsiddende vandrestøvler. Her har du rig mulighed for at købe sportstøj til mænd, kvinder og børn fra en række af de mest populære og anerkendte sportsmærker i alle prisklasser.

Hvilket udvalg har sportsbutikkerne i Aalborg?

I sportsbutikkerne finder du også en masser af praktisk udstyr og tilbehør til hverdagen som cykelhjelme til børn og voksne, regntøj og gummistøvler samt outdoorudstyr fra hårdføre og smarte vandrerygsække til soveposer, jakker, bukser og forskelligt grej. Endelig kan du gå på opdagelse i et stort sportsunivers med forskelligt tøj, udstyr og redskaber til at hav af sportsgrene fra fodbold og håndbold til tennis, cykling og svømning.

Hvilke mærker finder jeg i sportsbutikkerne?

Sportsbutikkerne i Aalborg giver dig et bredt udvalg fra en række af de største danske og internationale brands indenfor sport og fritid. I sportsbutikkerne finder du blandt andet varer fra Adidas, Asics, CAP, Capo, Champion, Columbia, Ecco, Fila, Fusion, Garmin, Hagløfs, H2O, Hummel, Kawasaki, Lacoste, New Balance, Nike, The North Face, Oakley, Peak Performance, Puma, Reebok, Skechers, Stiga, Suunto, Under Armour og Vans.

Sportstøj til mænd og kvinder

Med det rette udstyr bliver det lidt sjovere at træne, og derfor er der god grund til at tage forbi sportsbutikkerne i Aalborg. Her kan du nemlig gå på opdagelse i et sortiment af sports- og træningstøj til mænd, kvinder og børn samt specialvarer til specifikke sportsgrene. Desuden finder du masser af sportwear, der kan kombineres med dit almindelige hverdagstøj til at skabe cool, sporty outfits.

Alt du skal bruge til dit løb

I sportsbutikkerne finder du alt det, du har brug for til at komme i gang med løbetræningen, og gadgets, som tager dit løb til nye højder, så du får med ud af din sport og fritid. Hvad enten du har brug for nye løbesko, løbetights eller -bukser, windbreakers, løbesko, Iphoneholdere til løb, løbeshorts, huer, handsker, kasketter, kompressionsstrømper eller pulsure, finder du alt, hvad du skal bruge i sportsbutikkerne i Aalborg.

Sko til sport og fritid

De rigtige sko er essentielle for dine fødder, og det kan derfor være godt at have flere par til hver sin aktivitet, så du ikke slider sålerne op. I Friis Shoppingcenters sportsbutikker finder du både sko til hverdag, løbesko, træningssko, gymnastik- og indendørssko, sko til spinning og fitness, vinterstøvler og ikke mindst bløde hjemmesko. Besøg butikkerne i dag og find lige netop den type sko, du har brug for.

Udstyr til de fleste sportsgrene

Skal du starte til en ny sportsgren, eller mangler du bare noget nyt udstyr? Så finder du langt det meste i Friis Shoppingcenters butikker til sport og fritid. Her finder du tøj, sko og udstyr til flere slags sportsgrene som fodbold, håndbold, cykling, svømning, tennis, badminton, bordtennis, Squash, Triathlon og mange flere.

Gode råd til valg af løbesko

Når du skal købe en ny løbesko, er det essentielt, at du får mulighed for at prøve skoen af, og ikke mindst at du får den rigtige vejledning. Det er en af de helt store fordele ved at købe sine løbesko i en fysisk butik. Her finder du nemlig kompetent personale, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løbesko, og som kan give dig gode råd til at snøre og anvende skoene. For eksempel bør du ikke anvende dine løbesko som hverdagssko, da skoene ikke er designet til det formål. Kom ned i sportsbutikkerne i Friis Shoppingcenter og få den vejledningen, som dine fødder fortjener. Her har du mulighed for at afprøve alle de par, du vil, førend du tager beslutningen.

Hvornår har sport og fritidsbutikkerne åbent?

Sportsbutikkernes åbningstider følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Når vi holder udsalg, har særlige tilbud eller ved helligdage, kan åbningstiderne dog være anderledes. Derfor bør du altid holde dig ajour med de officielle åbningstider her.

Få de seneste nyheder fra Friis Shoppingcenters sportsbutikker ved at hente PLUS+ appen her. Så er du blandt de første, der får nys om gode tilbud og udsalg i shoppingcentret.


Måske du også kunne være interesseret i