Spisesteder i Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter er der rig mulighed for at finde det perfekte spisested, i Aalborg, for netop dig. Så skal shoppingturen kombineres med en hyggelig café tur?  Hvad enten du er til en god sandwich, sund og lækker salat, vild med thailandsk buffet eller en god kop kaffe, finder du de gode spisesteder, caféer eller take-away-steder hos os i Friis Shoppingcenter i centrum af Aalborg.


Hvornår har spisestederne i Aalborg åbent?

Uanset om du har lyst til god morgenmad, den sunde frokost eller take-away, kan du finde det i Friis Shoppingcenter, der er placeret helt centralt i midtbyen. Få et overblik over åbningstiderne her.

D’let

Spisestedet D’Let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away – er det grønne og sunde spisested i Aalborg. Her finder du mange autentiske thailandske specialiteter som karryretter og sprøde forårsruller samt et stort udvalg af grøn fastfood to-go.

Vælg mellem mere end 60 lune retter med alt fra pad thai og indbagte rejer til salater, grøntsager og kød i D’Lets store buffet, hvor du betaler efter vægt. Alle de thailandske retter er tilberedt af dygtige thailandske kokke og efter originale thailandske opskrifter. Du kan også tage din mad med to-go fra det sunde spisested i Aalborg.

Læs mere om D'let her.

Espresso House

Espresso House er en hyggelige kaffebar midt i Aalborg. Her finder du både håndbrygget kaffe i høj kvalitet samt økologisk bagværk, kager, yoghurt og juice. Prøv en af caféens signaturkaffer som Cold Brew, Caffe latte eller cappuccino. Du kan selvfølgelig også peppe din kaffe op med karamelsirup eller prøve en tiramisu-latte.

Er du ikke til kaffe har kaffebaren selvfølgelig også kakao, chai latte, te og flere kaffefri shakes, som du kan nyde sammen med caféens skønne bagværk eller kage. Nyd din kaffe to-go eller i den hyggelige kaffebar.

Læs mere om Espresso House her.

Joe & The Juice

Leder du efter en sund, friskpresset juice eller en sød shake, så skal du tage forbi spisestedet Joe & The Juice. Vælg en af juicebarens populære juicer fuld af frugt og grøntsager eller prøv en sød shake med vaniljemælk.

Spisestedet i Aalborg har også et stort kaffekort med specialiteter som Ginger Latte eller Flat White samt lækre sandwich og sunde snacks, som du kan nyde sammen med din juice eller shake i juicebarens hyggelige omgivelser.

Læs mere om Joe & The Juice her.

Lagkagehuset

Lagkagehuset er særligt kendt for det deres brød, lækre kager og ikke mindst den gode kvalitetskaffe. Hos Lagkagehuset finder du både brød til din morgenmad, lækre grovbrød og rugbrød til frokost og selvfølgelige et stort udvalg af kager til eftermiddagskaffen. Du kan både nyde kaffe og kage hos Lagkagehuset eller tage det med to-go.

Læs mere om Lagkagehuset her.