Tøjbutikker til mænd i Aalborg

Er du på udkig efter herretøj i Aalborg? Så skal du tage i Friis Shoppingcenter, hvor du finder tøj til mænd i alle aldre. I herretøjsbutikkernes brede sortimenter er der noget for enhver smag, som både appellerer til teenageren, den unge mand, den studerende, den modne, familiefaren, forretningsmanden og senioren. Her finder du moderne herretøj i høj kvalitet fra hundredvis af populære og internationale herretøjsmærker og til priser for enhver pengepung.

Butikker med herretøj i Aalborg

Der er altid masser af ny inspiration at hente hos herretøjsbutikkerne i Aalborg. Kollektionerne udskiftes løbende med nye, tidssvarende kvalitetsvarer til årstidens vind og vejr. Hvad enten din garderoben skal opdateres med det nyeste indenfor herremode, simple basisvarer eller tidsløse klassikere, så kan du finde, alt du skal bruge i Friis Shoppingcenter.

Hvilket sortiment har herretøjsbutikkerne?

I Friis Shoppingcenters herretøjsbutikker kan du blive klædt på fra top til tå i tøj til mænd fra flere populære brands i alle prisklasser. Sortimentet inkluderer afhængigt af sæson og årstid alt fra badetøj til vinterjakker. Hele året rundt finder du naturligvis bukser, cardigans, frakker, habitter, jakker, jeans, poloer, skjorter, sportstøj, strik, strømper, sweatere, t-shirts, tracksuits, undertøj og en masse basisvarer til hverdag og fest.

Hvilke brands fører herretøjsbutikkerne?

I herretøjsbutikkerne i Aalborg finder du nogle af de mest populære brands indenfor herretøj, sko og accessories til mænd. Gå på opdagelse i sortimentet fra blandt andre Björn Borg, BOSS, Calvin Klein, Diesel, ETON, Fred Perry, H&M, Lloyd, Mads Nørgaard Copenhagen, Polo Ralph Lauren, Selected, Tommy Hilfiger, Wood Wood, Wrangler og mange flere.

Herresko og accessories til mænd

Skal du fuldende garderoben og klædes ordentligt på til hverdag og fest, så er de rigtige sko og stilfulde accessories essentielle. I herretøjsbutikkerne i Aalborg kan du købe forskellige sko, støvler og andet fodtøj til årstiden og samtidig finde accessories som bælter, butterflies, hatte, huer, handsker, kortholdere, manchetknapper, punge, slips, slipsenåle, smykker, solbriller, tørklæder og vanter.

Modetøj til mænd gennem hele livet

De fleste af os skifter vores tøjstil flere gange gennem livet og ofte som et resultat af, at vi bliver ældre. Vi ændrer vores prioriteter og ser anderledes på modebilledet. Som vi med tiden bliver ældre, klæder vi os typisk mere og mere “modent” på.

Det behøves dog på ingen måde at være kedeligt at klæde sig på til sin alder. Mode har nemlig ingen alder. Det afspejles tydeligt gennem de mange flotte og kvalitetsbevidste herrekollektioner med moderne detaljer, der spænder bredt og er præsentable, uanset om du er 20 eller 80.

Kort sagt kan du være helt sikker på at finde et bredt sortiment af herretøj og smart tøj til mænd i Friis Shoppingcenter, der passer til din stil, alder og temperament.

Herretøj til alle højder og drøjder

I Friis Shoppingcenter finder du herretøj i alle højder og drøjder, hvad enten du er på udkig efter skjorter, bukser, blazere, jakkesæt eller basisvarer som undertøj, t-shirts og undertrøjer. Det skyldes, at herretøjsbutikkerne i Aalborg har brede sortimenter fra et stort udvalg af forskellige brands, der let kan sættes sammen efter din personlige smag.

Mens nogle brands tilbyder komplette sæt fra top til tå, giver andre dig mulighed for at være kreativ og sammensætte tøjet til din egen stil. Det gælder både, hvis du søger en casual stil, ønsker at følge de nye trends, elsker business stilen eller foretrækker sportswear og streetwear. Du finder det hele i Friis Shoppingcenters herretøjsbutikker i Aalborg.

Billigt herretøj i Aalborg

Er du på udkig efter et godt tilbud, eller et herretøjsoutlet? Der er ofte masser af gode rabatter og tilbud at hente i Friis Shoppingcenter. Vi holder jævnligt store udsalg og late night events med gode tilbud på herretøj. Derudover finder du naturligvis også massere af billigt herretøj i form af de klassiske basisvarer, som du finder tøjbutikkerne til mænd. Vil du holde dig opdateret med de gode tilbud, kan du hente vores PLUS+ APP HER. Så er du altid blandt de første, der får besked.

Hvornår har herretøjsbutikkerne i Aalborg åbent?

Herretøjsbutikkerne følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Flere gange om året har shoppingcentret særlige, forlænget åbningstider. Du kan altid holde dig opdateret med det officielle, komplette overblik her.


Måske du også kunne være interesseret i