Vi gør altid vores bedste for at skabe de fedeste og hyggeligste rammer for dig når du skal shoppe, spise og ha' det sjovt i centrum af Aalborg. 

Uanset om du har behov for gode butikker, lækre spisesteder, fine toiletfaciliteter, hente pakker og meget mere, så har vi sørget for dig.

Se en liste over alle vores faciliteter nedenfor


Faciliteter

Toiletter

Toiletterne finder du på 1. sal. Her finder du både toiletter til kvinder, mænd samt handicaptoilet, hvor der også er en pusleplads. Ved toiletterne på 1. sal finder du også en elevator, som kan bringe dig ned til flere toiletter og ammelounge. I ammeloungen kan du pusle dit barn, varme flasker og amme i fred og ro.

Babylounge

I Friis Shoppingcenter har vi også en babylounge, hvor du varme flakser, amme, pusle dit barn alt sammen i fred og ro. Du finder babyloungen ved toiletterne på 1. sal, her skal du med elevatoren et niveau ned.

Gratis Wi-Fi

I Friis Shoppingcenter er der gratis Wi-Fi, så du altid kan være online, mens du shopper. Vælg netværket Wi-Fi, åbn browseren, acceptér brugervilkårene og vupti, så er du på.

Studielounge

I Friis Shoppingcenter finder du også et sted at studere, læse, holde et møde eller bare tage en pause fra shoppingen. Du finder Studieloungen på 1. sal ved siden af NORMAL.

Hjertestarter

I Friis finder du 2 hjertestartere. Så tøv ikke, hvis der bliver brug for dem. Den ene hjertestarter er placeret på 1. sal overfor indgangen til Magasin (ved toiletterne), og den anden er placeret udenfor centret mellem de to gangbroer. Find den tætteste hjertestarter på dig: hjertestarter.dk (ved indgang til P-kælder, Nytorv 27).

Opbevaringsbokse

Bliver shoppingposerne for tunge, kan du passende benytte opbevaringsboksene ved toiletterne på 1. sal. De er gratis at bruge og du skal blot indtaste valgfri kode. Så du behøver ingen kontanter.

Vagter

I Friis Shoppingcenter prioriterer vi sikkerheden højt. Derfor er der faste vagter tilknyttet, som sørger for ro og orden, og at du kan shoppe i fred.

Tabte eller glemte sager

Er du er så uheldig at miste noget under dit besøg i Friis Shoppingcenter, skal du kontakte vagten eller Center Management. Center Management holder åbent alle hverdage kl. 11-16 (indgang ved siden af Poul M på 1. sal). Praktisk information, du kan også ringe på tlf. 26 86 66 40. Vagten kan træffes på tlf. 29 66 64 93

Parkering

I Friis Shoppingcenter er der 850 parkeringspladser fordelt på 4 plan.
Parkeringskælderen er åben hele døgnet.
Første time gratis derefter koster det 14 kr. pr. påbegyndt time – hele døgnet. Læs mere om parkering her.

Handicapfaciliteter

Der er 10 handicapparkeringspladser på plan -1 i p-kælderen. Det er let at komme rundt i centret via ramper eller elevatorer. Handicaptoiletterne findes på 1. sal. 

 

Pakkeshops

Budbee og DHL

Du finder pakkeboksene Budbee og GLS i stueetagen overfor Sport 24, ved indgangen fra Nytorv.

PostNord

Du finder PostNord pakkeshop på 2. sal i boligafdelingen hos Magasin Du Nord.


Gode tilbud i Friis

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde