Smykker & Accessories i Aalborg

Leder du efter fine smykker og accessories i Aalborg? I Friis Shoppingcenter har vi et stort udvalg af smykker og accessories til både mænd og kvinder i forskellige prisklasser og fra et utal af poplære danske og internationale brands.

Udvalget inkluderer alt fra ringe, halskæder og øreringe i guld og sølv til læderarmbånd, ure og børnesmykker, og der er smykker i enhver prisklasse, så du både kan købe eksklusive smykker til særlige begivenheder og billige hverdagssmykker. Besøg vores butikker i Aalborg i dag og find dine nye yndlingssmykker.

Hvilket sortiment har butikkerne?

I smykke- og tøjbutikkerne i Aalborg finder du et bredt sortimenter af smykker til mænd, smykker til kvinder og smykker til børn. I Vibholm Guld & Sølv finder du de fineste vielsesringe, ure og smykke accessories.

Hvilke brands fører butikkerne?

Der er smykker og accessories til enhver stil og pengepung i butikkerne i Aalborg. Smykkerne kommer fra nogle af de mest populære og velrenommerede smykkedesignere i verden. I smykkebutikkerne finder du blandt andet smykker fra Aagaard, About Vintage, Arne Jacobsen, ByBiehl, Design Letters, Gant, Georg Jensen, Kay Bojesen, Lund Copenhagen, Månesten, Maria Black, MVMT, Ole Lynggaard, Pandora, Pernille Corydon, Scrouples, Story og Vibholm. Du finder også smykker og accessories hos H&M, Vero Moda, Envii, Selected og Monki.

Hold dig opdateret med nyt fra smykkebutikkerne

I Friis Shoppingcenter er du altid sikker på at finde et stort udvalg af smykke til kvinder og mænd til fornuftige priser. Hvis du mangler lidt inspiration til selvforkælelse eller gaveønsker eller bare venter på et godt tilbud, kan du altid hente vores PLUS+ APP. Så er du altid blandt de første, som hører om de nye kollektioner fra butikkerne og får nys om de gode tilbud, når shoppingcentret holder udsalg. Du kan hente appen her.

Hvornår har butikkerne i Aalborg åbent?

Du kan se vores åbningstider her. Fra tid til anden har vi særlige åbningstider i forbindelse med udsalg og helligdage.