Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

Butikker

 

 


Butikker i Aalborg centrum

Besøg Friis Shoppingcenters butikker i Aalborg. Find alt fra modetøj, sportstøj, skobutikker, boliginteriør, gode caféer og Fitness World i Friis Shoppingcenter i Aalborg centrum. I centret finder du alt fra tøjbutikker til mænd og kvinder, smykkebutikker, sportsbutikker, boligindretningsbutikker, skobutikker, materialister, en frisør og et par lækre caféer i Aalborg. Med andre ord finder du noget for enhver smag i Friis Shoppingcenters butikker i Aalborg centrum.

 

 


 

 


Shopping i hyggelige omgivelser

I Friis Shoppingcenter finder du gode tøjbutikker, boligbutikker, caféer og træning lige i nærheden. Friis Shoppingcenter har nemlig et bredt udvalg af butikker med modetøj, sportstøj, sko, smykker og skønhed samt caféer, Fitness World og frisøren Poul M. Og så har Friis Shoppingcenter Nordjyllands største H&M med de nyeste kollektioner til dame, herre, børn og sport, samt en stor afdeling med H&M Home. Du finder med andre ord et stort udvalg i shoppingcentrets mange butikker.

 

De mest populære tøjbutikker samlet midt i Aalborg

Friis Shoppingcenter er særlig kendt for sine mange tøjbutikker til piger og kvinder. Du finder nemlig de populære butikker H&M, Monki, Envii, Selected, Tiger of Sweden og Vero Moda. Du kan derfor være sikker på at finde alt fra sommerkjoler og jeans til smart tøj til arbejdet, stilfulde suites og habitter i butikkerne midt i Aalborg. Mangler du en sportsbutik, skobutik, smykkebutik eller undertøjsbutik i Aalborg? I shoppingcentret har vi også de populære kædebutikker Sport24, Femilet og Bianco.

 

De bedste modetøjsbutikker til mænd i Aalborg

Vi har selvfølgelig også en masse lækre herretøjsbutikker. I shoppingcentret i Aalborg ligger butikkerne Tiger of Sweden og Selected med hverdagstøj, jeans og stilfulde jakkesæt og habitter til mænd. Vi har også Sport24 med sportstøj fra Nike, Adidas, Puma og andre populære sportsmærker.

 

Desuden har vi en stor herreafdeling i H&M, hvor du kan være sikker på at finde sæsonens nyeste kollektioner og et bredt udvalg af klassiske T-shirts, shorts og andet basistøj til drenge og mænd – selvfølgelig til priser, hvor alle kan være med.

 

Butikker til alle behov

Er du på udkig efter nyt boliginteriør? I shoppingcentret nær gågaden i Aalborg kan du også shoppe i boligbutikkerne H&M Home og Imerco Home, der har de fineste ting til din bolig i sæsonens farver og materialer. Og så har vi selvfølgelig også en stor Matas med alt, hvad du har brug for til din skønhedsrutiner samt frisøren Poul M, der klipper, farver og styler dit hår.

 

Du har både Fitness World og caféer lige i nærheden

Melder sulten sig har vi både lækre juices og smoothies på Joe & The Juice samt buffet, a la carte og brunchbuffet på Dalle Valle. Og så finder du i Friis Shoppingcenter en Fitness World, så du kan slå træningen sammen med din shopping i Aalborg. Alle butikkerne i Friis Shoppingcenter har åbent helt til kl. 19.00 i hverdagene, kl. 17.00 om lørdagen og 1. søndag i måned til kl. 16.00, så du kan shoppe i butikkerne i centrum af Aalborg, når du har fri.

 

Magasin og JYSK er blevet en del af Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter har vi langt og længe kunne åbne op for et kæmpe shoppeunivers. Efter flere år med byggeri kan vi nu byde dig velkommen til en endnu vildere shoppingoplevelse. Vi har fået udvidet med en stor Magasin på 7.500 m2 med en masse produkter og brands, som eksklusivt forhandles i Magasin. Desuden har JYSK slået dørene op i centret med en butik fyldt med varer og indretning tilpasset den urbane livsstil. Samtidig er der blevet udvidet med en masse andre spændende koncepter, og hele herligheden bliver renoveret. Så tag vennerne eller familien under armen og besøg butikker i Friis Shoppingcenter lige præcis, når det passer dig. Du kan se Magasins, Jysk, Fitness World, Dalle Valles samt de øvrige butikker og spisesteders åbningstider lige her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

* ObligatoriskKøn *