Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
  

Butikker

 

 


Butikker i Aalborg centrum

Besøg Friis Shoppingcenters butikker i Aalborg, hvor du finder alt fra tøjbutikker til mænd og kvinder, sportstøj, skobutikker, boliginteriør, et fitness center, smykkebutikker, sportsbutikker, boligindretningsbutikker, materialister, en frisør og et par lækre caféer. Med andre ord finder du noget for enhver smag i Friis Shoppingcenters butikker i Aalborg centrum.

Aalborg butikker Friis Shoppingcenter

 

 


 

 


Shopping i hyggelige omgivelser

I Friis Shoppingcenter finder du gode tøjbutikker, boligbutikker, caféer og træning lige i nærheden. Shoppingcenter har nemlig et bredt udvalg af butikker med modetøj, sportstøj, sko, smykker og skønhed samt spisesteder, Fitness World og frisøren Poul M. Og så har Friis Shoppingcenter Nordjyllands største H&M med de nyeste kollektioner til dame, herre, børn og sport, samt en stor afdeling med H&M Home. Du finder med andre ord et stort udvalg i shoppingcentrets mange butikker i Aalborg.

Butikker i Aalborg Friis Shoppingcenter

 

De mest populære tøjbutikker

Friis Shoppingcenter er særlig kendt for sine mange tøjbutikker til piger og kvinder. Du finder nemlig de populære butikker H&M, Monki, Envii, Selected og Vero Moda. Du kan derfor være sikker på at finde alt fra sommerkjoler og jeans til smart tøj til arbejdet, stilfulde suites og habitter i butikkerne midt i Aalborg. Mangler du en sportsbutik, skobutik, smykkebutik eller undertøjsbutik i Aalborg? I shoppingcentret har vi også de populære kædebutikker som Sport 24.

 

Modetøjsbutikker til mænd

Vi har selvfølgelig også en masse lækre herretøjsbutikker med hverdagstøj, jeans og stilfulde jakkesæt og habitter til mænd. Vi har også Sport 24 med sportstøj fra Nike, Adidas, Puma og andre populære sportsmærker.

Desuden har vi en stor herreafdeling i H&M, hvor du kan være sikker på at finde sæsonens nyeste kollektioner og et bredt udvalg af klassiske T-shirts, shorts og andet basistøj til drenge og mænd – selvfølgelig til priser, hvor alle kan være med.

 

Butikker i Aalborg til alle behov

Er du på udkig efter nyt boliginteriør? I shoppingcentret nær gågaden i Aalborg kan du også shoppe i boligbutikkerne H&M Home og Imerco Home, der har de fineste ting til din bolig i sæsonens farver og materialer. Og så har vi selvfølgelig også en stor Matas med alt, hvad du har brug for til din skønhedsrutiner samt frisøren Poul M, der klipper, farver og styler dit hår.

Aalborg shoppingcenter Imerco Home

 

Både fitness center og caféer under samme tag

Melder sulten sig har vi både lækre juices og smoothies på Joe & The Juice samt buffet. Og så finder du i Friis Shoppingcenter en Fitness World, så du kan slå træningen sammen med din shopping i Aalborg. Alle butikkerne i shoppingcentret har åbent helt til kl. 19.00 i hverdagene, kl. 17.00 om lørdagen og 1. søndag i måned til kl. 16.00, så du kan shoppe i butikkerne i centrum af Aalborg, når du har fri.

 

Magasin og JYSK er blevet en del af Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter har vi langt og længe kunne åbne op for et kæmpe shoppeunivers. Efter flere år med byggeri kan vi nu byde dig velkommen til en endnu vildere shoppingoplevelse. Vi har fået udvidet med en stor Magasin på 7.500 m2 med en masse produkter og brands, som eksklusivt forhandles i Magasin. Desuden har JYSK slået dørene op i centret med en butik fyldt med varer og indretning tilpasset den urbane livsstil. Samtidig er der blevet udvidet med en masse andre spændende koncepter, og hele herligheden bliver renoveret. Så tag vennerne eller familien under armen og besøg butikkerne i Aalborg lige præcis, når det passer dig. Du kan se Magasins, Jysk, Fitness World samt de øvrige butikker og spisesteders åbningstider lige her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *