Hvilket sortiment har elektronik butikkerne i Friis Shoppingcenter

Hvad enten du leder efter det nyeste iphone tilbehør, høretelefoner, opladere eller gadgets, kan du være sikker på at finde det i OneFone i Friis Shoppingcenter. Med sit store udvalg af alt lige fra høretelefoner til adaptere og beskyttelsesdele, er OneFone det rigtig valg, når du mangler udstyr. Tøv ikke med at komme forbi butikken hvis du har spørgsmål til mobiltilbehør og beskyttelsesdele. 

Hurtige reparationer i Aalborg 

Hos OneFone i Friis Shoppingcenter kan de nemt og hurtigt identificerer  problemet på din smartphone og reparerer den på rekordtid. De typiske skader er ødelagte skærme, ødelagt hjem-knap eller sløvt batteri, hvilket de dygtige teknikere nemt kan reparerer. Udover reparation af mobiltelefoner, fikser OneFone også skader og fejl på computere og tablets. Alle reparationer udføres af dygtige medarbejdere, som sørger for, at både kvalitet og service er i top.  

Beliggenhed og åbningstider

Du finder OneFone i Friis Shoppingcenter i stueetagen i Friis Shoppingcenter ved pakkeboksene. Butikken er placeret lige ved indgangen mod Nytorv, så det er nemt og hurtigt at komme ind og få repareret din smartphone, computer eller tablet. OneFone i Aalborg følger de samme åbningstider som centret, så du altid kan få repareret din smartphone, når uheldet er ude. Du kan se vores åbningstider her. Fra tid til anden har vi særlige åbningstider i forbindelse med udsalg og helligdage.

Måske du også kunne være interesseret i