Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Poul M i Aalborg

Hos Poul M i Friis Shoppingcenter tilbyder finder du alt det, du kan forvente af en frisørsalon, der har styr på sit fag. Uanset om du ønsker et helt nyt anderledes look og mangler en ny frisure, eller blot skal have studset spidserne, får du den bedste klipning hos Poul M i Aalborg. Frisørerne i Poul M hjælper ikke kun med hårklip, men er også specialiserede og dygtige i andre frisørdiscipliner. De sørger nemlig både for styling, farvning og hjælp med gode råd og inspiration, der hjælper dig med at fremhæve dine bedste sider. Ønsker du at bestille tid til en klipning, farvning eller styling hos Poul M? Du kan booke din tid direkte på deres hjemmeside eller ved at ringe på telefon 98 17 17 81.

Poul M frisør - herreklip og dameklip Friis Shoppingcenter Aalborg

Find det, du søger

  1. Poul M klipper damer, herre og børn
  2. Hårprodukter og personlig pleje
  3. Hvor ligger Poul M?
  4. Hvornår har Poul M åbent?

TILBUD & NYHEDER

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Poul M klipper damer, herre og børn

I Poul M’s frisørsalon kan de klare alle slags klipninger, både herre, damer og børn – også de helt små. Find en flot, smart frisure, der både gør dine børn glade og får dem til at se brænd godt ud. Tøv ikke med at komme forbi salonen, hvis du har tvivl om hvilken frisure, der passer dine børn. Hos Poul M i Friis Shoppingcenter er de altid klar til at komme med gode bud på en frisk og smart frisure til de små, der gør alle parter glade.  I Poul M har de helt styr på klipning, farve og styling til kvinder. Og ved, hvad der er trendy lige nu, og hvad der passer til dig og din ansigtsform. Så uanset om du har brug for råd til en helt ny frisure, eller du blot skal have klippet pandehåret, så kom forbi frisørsalonen. Drømmer du om en anden hårfarve, eller vil du gerne have striber i dit hår?  Hos Poul M finder du også masser af inspiration til både helfarve og reflekser, så du kan finde en hårfarve, som matcher din personlighed og din stil. Leder du efter en dygtig herrefrisør, som forstår dine behov? Hos Poul M kan du både få maskinklip, der giver en konsistent ens længde over hele hovedet eller en traditionel herreklipning, som er tilpasset dine ønsker. Det kan være svært at vælge det helt rigtige herreklip. Det skal gerne være både smart og præsentabelt. Hos Poul M i Friis Shoppingcenter kan du få gode råd og hjælp til at finde en frisure, som passer til netop dig.

 

Poul M - dameklip og herreklip

 

Hårprodukter og personlig pleje

Her får du ikke bare den flotteste frisure, men også hjælp til at vedligeholde den. Hos Poul M i Friis Shoppingcenter tager vi dit hårs sundhed og velvære seriøst. I salonen finder du et nøje udvalgt sortiment af hårprodukter såsom shampooer og balsamer, der kan hjælpe dig med at holde dit hår lækkert og friskt. Hårpleje er nemlig en vigtig del af at holde en pæn frisure, og hos Poul M står de klar til at hjælpe dig med de rigtige hårprodukter og behandlinger. Hvis du har brug for produkter til at sætte og style dit hår, så kom forbi, og få gode råd og vejledning af frisørerne. Det gælder uanset om du skal bruge et glattejern fra en af de bedste mærker på markedet eller mangler hårvoks, lak eller andre hårprodukter. Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi og se udvalget, uanset om du skal klippes eller ej.

 

Poul M hårplejeprodukter og klipning

 

Hvor ligger Poul M i Friis Shoppingcenter?

Du finder Poul M på 1. sal i Friis Shoppingcenter i Aalborg.

Hvornår har frisør Poul M åbent?

Poul M har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter. Du finder åbningstiderne herKom forbi frisøren i Friis og få vejledning til din nye frisure, eller bliv inspireret på frisørsalonens instagram @poulm_friis.

Står dagen i selvforkælelsens tegn? Du finder en lang række lækre sundheds og skønheds produkter i vores butikker. Find oversigten over butikker med personlig pleje her.