Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  
Students Night i Friis Shoppingcenter

Students Night


29. September 2021 kl. 16:00 - 19:00

Friis Shoppingcenter


Kom til indvielse af vores nye studielounge på 1. sal onsdag den 29/9 kl. 16-19

I forbindelse med åbningen af vores nye studielounge, afholder vi onsdag d.29/9 kl.16-19 en indvielsesfest og du som studerende er hermed inviteret! Vi byder velkommen til en hyggelig aften, med kreative aktiviteter, fede præmier, lækre snacks, drikkelse og god musik 🥰

 

Vi glæder os helt vildt til at vise jer vores nye studielounge, hvor I studerende har mulighed for at arbejde på projekter, snakke, slappe af og hygge sig. I vores studielounge er der plads til alle, om du vil hygge med dine venner eller vil mødes med nye, så er du mere end velkommen.

 

Aftenens program og aktiviteter: 

Udsmyk en lækker shoppingbag med kartoffeltryk 

Fra kl. 16-19 vil der, i vores nye studielounge, være mulighed for at udsmykke en lækker shoppingbag med kartoffeltryk i alverdens farver og mønstre, det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Smykkeværksted 

Fra kl. 16-19 vil der også være mulighed for at hygge med at kreere smukke perlearmbånd. Vi stiller en masse smukke perler til rådighed, så tag din ven eller veninde under armen og kom og lav flotte armbånd i hyggelige omgivelser.

 

Fodbolddart og zebraræs

Er du mere til adrenalin og action, så kan du hos FunCenteret i stueetagen prøve kræfter med fodbolddart og zebraræs.

 

Vind fede præmier

Som noget ekstra fedt, vil der være mulighed for at vinde gavekort til vores butikker eller et gavekort på 500 kr. til FunCenteret.

 

I løbet af aften sørger vi for snacks og noget lækkert at drikke ☕️🍿

 

– Vi glæder os til en hyggelig aften i Friis Shoppingcenter! 💛

 

Pssssst… følg med i vores app Friis Shoppingcenter, hvor du altid kan se butikkernes super skarpe tilbud og få fingrene i de fedeste præmier 🤩

Har du endnu ikke vores app? Så download den nemt og hurtigt herTilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *