Åbent idag10:00 - 16:00
|
Magasin
  

Black Friday i Aalborg


27. November 2020 kl. 07:00 - 22:00

Friis Shoppingcenter


Black Friday 2019 er slut, og vi ser nu spændt frem mod Black Friday 2020, hvor vi traditionen vil fylde butikkerne med masser af tilbud og god stemning.

 

Følg os og få de gode tilbud

Hele vejen frem til den 27. november 2020, vil vi løbende kunne præsentere flere og flere af de mange gode Black Friday tilbud, som du kan se frem til.

Hvis du vil høre det hele som én af de første, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få al den information, du har brug for lige ind i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev


 

Følg Friis Shoppingcenter

Husk også at følge Friis Shoppingcenter på de sociale medier. Her finder du altid masser af inspiration og gode tilbud til din hverdag.

 

Facebook:

Følg os på Facebook.

 

Instagram:

Følg os på Instagram.

 

Youtube:

Du finder også masse af inspiration, guides samt lækre tips og tricks på vores Youtube-kanal.

 

Husk at vi år år holder Black Week i Friis Shoppingcenter fra d. 23. til 29. november. Læs mere om Black Week 2020 i Aalborg her.

 


Kommende events


Iværksættterdrøm

Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Så har vi plads til dig i Friis Shoppingcenter! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.

Læs mere
Send et brev til julemanden

Send dit brev til julemanden

Send et brev til julemanden – julemanden elsker at få breve, og han ved at når der kommer post, så er det altid noget ganske særligt ❤️     Så hvis du har noget du gerne vil fortælle julemanden, måske hvad du ønsker dig til jul, så kan du lægge dit brev i vores postkasse,…

Læs mere


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *