Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Day & Night i Friis Shoppingcenter 3. juni kl.10-22 står i kagens tegn

Fredag den 3. juni er der Day & Night i Friis Shoppingcenter, hvor vi holder åbent fra kl.10-22. Det bliver en Day & Night med en masse gode tilbud og en dag der står i kagens tegn ?? Der skal nemlig dystes om titlen Aalborgkagen 2022 mellem en række af Aalborgs bedste amatør bagere.

Dysten om Aalborgs bedste amatørkage finder sted på Gabels torv fra kl. 16-18. Her skal de dygtige kagebagere sætte deres sidste touch på kagerne inden de udstilles og bedømmes. Juryen går herefter rundt og smager og bedømmer kagerne, hvor der til sidst ca. kl. 17.30 vil blive udnævnt en vinder.

Vi har fået fat i Aalborgs skarpeste kagebagere til juryen. Juryen som består af Cæcilie fra KaffeFair, Jonas fra Penny Lane, Robin fra Surdejsbageren og Bettina fra Lagkagehuset ??

Vil du gerne være med i dysten om at være Aalborgs bedste amatør bager, så skriv en besked til os på Facebook eller Instagram, for at sikre dig en plads. Der er 10 pladser, så det er først til mølle!

Til Day & Night kommer der til at være gode tilbud fra vores butikker, længe åbningstider og fede pop-up workshops for Friis Shoppingcenter Plus+ medlemmer. Du kan bl.a. pynte muffins med Lagkagehuset, lære at skrive med glassur med KaffeFair og gøre din cookie unik med Surdejsbageren??

Vi glæder os til en dag fyldt med spændende aktiviteter og ikke mindst at finde vinderen af Aalborgs bedste amatør bager??

Dagens program:
Kl. 15.00 Starter workshops på Gabels Torv
Kl. 16.00 Friis og juryen byder velkommen, og amatørbagerne laver deres sidste touch på kagerne
Kl. 16.30 Juryen voterer (juryen består af Cæcilie fra KaffeFair, Jonas fra Penny Lane, Robin fra Surdejsbageren, Bettina fra Lagkagehuset.
Kl. 17.15 Vinderen kåres og får sin præmie
Kl. 17.30 Workshops starter op igen
Kl. 18.00 Workshops slutter
Kl. 20.00 Cocktails for PLUS+ medlemmer på centertorvet

Butikkernes tilbud:
Vero Moda -20% på ALT* i butikken
Vibholm -20% på ALT** i butikken
Sport24 -20% på ALT*** i butikken
Envii -20% på ALT**** i butikken
Selected -20% på ALT* i butikken
Imerco Home -20% på ALT***** i butikken
Espresso House -10% på varme drikke kl.12-18
Magasin -20% på masser af brands

*gælder ikke i forvejen nedsatte varer og gavekort. **gælder ikke i forvejen nedsatte varer, ombytningsserier, scalepoint samt få udvalgte varer. ***gælder kun klubmedlemmer og gælder ikke på elektronik, medlemsvarer, gavekort og Hoka. ****gælder ikke Envii x Silfen samt gavekort. *****gælder ikke i forvejen nedsatte varer, Smartbox, Mussel malet Royal Copenhagen, gavekort samt kulsyre patroner.