Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Kom med på årets mest skræmmende påskejagt

Kom med på årets mest skræmmende påskejagt, som får blodet til at pumpe og adrenalinen til at suse i ørene! Hvis du synes, det er sjovt at blive skræmt for livet, så er det her et event lige for dig!

I start april forvandler vi de gamle Dalle Valle-lokaler i Friis Shoppingcenter til et rædselshus med mørke gange, hvor blodige og uhyggelige væsener gemmer sig! Her skal I finde påskeæggene og løse gåderne i de nedlagte kølerum, som kommer til at fungere som små escape rooms.

Undervejs i den rædselsvækkende påskejagt skal der findes påskeæg, der er gemt rundt omkring i det opbyggede rædselshus. Æggene vil indeholde forskellige præmier fra butikkerne i Friis Shoppingcenter. Løser man gåderne i de to Escape Rooms, så er man med i feltet om at vinde “Det Gyldne Påskeæg”, som er årets hovedpræmie. Det Gyldne Påskeæg indeholder en helt særlig værdifuld præmie, som absolut er værd at kæmpe for.

Vi har allieret os med nogle af de dygtigste i hele landet til at opbygge Horror House’s, så der er lagt op til en “klam” påskejagt, hvor kun de modigste kommer ud med præmier.
Vi glæder os til en adrenalinfyldt oplevelse, fyldt med skrig og blodtørstige væsener.

Påskejagten finder sted i de to første weekender i april. Det hele starter fredag d. 1. april, og så går det ellers løs derfra.

Billet salget er i gang, så skynd dig at sikre dig en plads til årets uhyggeligste påskejagt.