29. august

18:00 - 23:00

Friis Shoppingcenter

Book billet her

Vi ses til fællesspisning i Friis

Føj til kalender

Fællesspisning i Friis - Til intet mindre end en flad vejgaard-dollar!

Er du studerende? Nedprioriterer du også madbudgettet, så der er råd til den ekstra øl eller drink i byen? Så saml studiegruppen og kom med til Aalborgs fedeste fællesspisning for studerende.

Dennis Juhl fra Restaurant Textur står for maden og byder indenfor til en enestående oplevelse, hvor du kan få tips og tricks til hvordan man laver lækker mad og hvordan du kan undgå madspild, alt sammen til et studievenligt budget.

Du får altså lækkert mad, lemonade og en masse tips for bare 50 kr.
Så tag en studiekammerat under armen og deltag i Nordjysk Mad og Turismes fedeste madfestival i Friis mandag d. 29 august kl.18:00.

Du kan tilmelde dig her. 

OBS: din tilmelding er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelse på den oplyste mail. Modtager du ikke din bekræftelse, kontakt da nordjyskmadogturisme@gmail.com

Der bliver pålagt et administrationsgebyr på dette arrangement. Det går til at dække transaktionsgebyret til bl.a. Nets og gør det muligt for os, at give det fulde beløb til vores samarbejdspartnere. Et potentielt overskud på gebyret, går til den fælles markedsføring af arrangementerne.