Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  
Iværksættterdrøm

Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter


3. December 2020 kl. 00:00 - 4. Januar 2021 kl. 00:00

Friis Shoppingcenter


 
Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter, og sæt skub i din iværksætterdrøm
 

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Så har vi plads til dig i Friis Shoppingcenter! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.
 

Skal der sættes skub i din iværksætterdrøm, måske laver du smykker eller kunst, som du gerne vil sælge? Eller måske har du en webshop, men mangler rammerne for en fysisk butik? Så har du chancen for at udleve din iværksætterdrøm i Friis Shoppingcenter.
 

I Friis Shoppingcenter vil vi nemlig gerne støtte op om iværksætteri i vores lokalområde – for vi ved, hvor svært det er at være en start-up-virksomhed. Derfor har vi igangsat en konkurrence, hvor du som iværksætter kan prøve kræfter med din egen butik og teste og udbrede kendskabet til dit koncept.
 

Indsend en case med din idé, og vær med i konkurrencen om at vinde et butikslokale i tre måneder. Vi hjælper dig med markedsføring af konceptet og sparring på dine forretningsidéer. Det eneste, du skal gøre, er at indrette butikken og være klar til at åbne dørene for vores kunder i start februar.
 
 

Hvem kan deltage?
Vi søger ikke et bestemt produkt, så alle med en iværksætterdrøm kan være med i konkurrencen. De eneste to krav for at deltage er, at du skal kunne holde åbent i Friis Shoppingcenters åbningstider, samt at du med dit koncept skal kunne fylde en hel butik. Det betyder, at du skal have en plan for, hvordan du vil udnytte pladsen i butikken, når du ansøger.
 

Kan du ikke fylde en hel butik, må du gerne gå sammen med andre iværksættere og lave en fælles butik. Det kan også være, at du allerede er en del af et kunstnerfællesskab, og i har lyst til at åbne butikken sammen. Mulighederne er mange! Det eneste, I skal huske er, at I skal præsentere butikken som et samlet koncept, når I deltager i konkurrencen.
 
 

Hvordan deltager du?
Du deltager i vores iværksætterkonkurrence ved at indsende din butikscase til os. I casen skal du beskrive dit produkt eller din ydelse samt fortælle om, hvem din butik henvender sig til, og hvordan du vil markedsføre din butik som en del af Friis Shoppingcenter.
 

Du skal også huske at vise, hvordan du vil indrette din butik. Planlæg og fortæl om, hvordan du rent praktisk har tænkt dig at få klargjort butikken til åbning.
Det er nemlig vigtigt, at du kan nå at stå klar med din nye butik medio februar 2021, hvilket betyder, at du har omkring en måned til at blive klar med din butik.
 

For at deltage i konkurrencen skal dit koncept følge Friis Shoppingcenters åbningstider. Det er derfor vigtigt, at du også fortæller, hvordan du vil gøre det.
 

Send din case til Christina på [email protected] senest torsdag d. 31. december 2020 for at deltage i iværksætterkonkurrencen.
 

Vi indkalder til samtale omkring din case i starten af januar 2021.
 
 

Hvornår kåres vinderen?
Når vi har modtaget alle jeres cases, vil en jury bestående af Center Manager fra Friis Shoppingcenter, Marketing koordinator Christina Braad Jensen og medejer af Det Nye Sort Mette Schneider udvælge en vinder.
 

Vinderen får besked medio januar 2021. Herefter er der omkring en måned til at bygge butikken, så den er helt klar til at åbne medio februar.
 


Kommende events


Musik Banko

Musik Banko – Hos Espresso House I Friis Shoppingcenter  d. 30/1 – kl.14-16 Er du en banko entusiast, eller har du held i spil? -Så tag’ dine venner med forbi Espresso House i Friis Shoppingcenter søndag d. 30/1 – 2022, og hyg jer imens I har muligheden for at vinde fede præmier fra centrets butikker…

Læs mere
Udsalg i Friis Shoppingcenter - shop fantastiske tilbud i Aalborg

SALE i Friis – gå ikke glip af fantastiske tilbud

I Friis behøves det ikke at være dyrt at shoppe god stil Leder du også efter nye items til garderoben? Så kig forbi Friis, vi har helt sikkert lige det du mangler. I 2022 er det særligt den grønne farve, som trender – så vil du opdatere garderoben og samtidig sikre dig, at det er…

Læs mere


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *