Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Foodmarket


Hvis du elsker god kaffe, friskjuice, stor brunch, sprøde sandwich og thaimad, ja, så inviterer vi indenfor i Friis Shoppingcenters spisesteder.

Juice og kvalitetskaffe: Joe & The Juice

Er du til friskpresset juice og kvalitets­kaffe, så er Joe & The Juice dit sted. Her fås lækre juicer, shakes og friskbrygget kaffe lavet af caféens dygtige juicere. 

Vælg en af Joe & The Juices signaturjuicer som Energizer med grapefrugt, ingefær og æble eller Hell of a Nerve med jordbær, hyldeblomst og banan, hvis du har brug for et vitaminboost.
Er du mere til de søde shakes, så prøv en Super Shake med havtorn, banan og vaniljemælk eller en Choco Shake med rå kakao, banan, kakaomandelmælk og vaniljemælk. Joe & The Juice har også et stort kaffekort med specialiteter som Ginger Latte eller Flat White.

Tag din juice eller kaffe med to-go, eller nyd den i juicebaren, der er blevet verdenskendt for den hippe stemning og lækre loungemusik.

Thaimad og salater: D’Let

D’Let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away – er din nye grønne thai­favorit i Aalborg.

Her kan du få autentiske thailandske specialiteter som panang og sprøde forårsruller samt et stort udvalg af grøn fastfood og kødretter. Der er fokus på, at det er sundt, lækkert og fuld af smag.

Vælg mellem flere end 60 forskellige lune retter som både pad thai og indbagte rejer samt en masse hjemmelavede salater, lækre grøntsager og kød i D’lets store buffet, hvor du betaler efter vægt. Alle thaispecialiteterne er tilberedt af dygtige thailandske medarbejdere og efter originale thailandske opskrifter.

Psst … Du kan selvfølgelig også tage dine thaifavoritter to go.

Salater og sandwich: Anettes Sandwich

Er du på jagt efter en lækker sandwich eller en salat til din frokost? Så slå vejen forbi Anettes Sandwich.

Den populære sandwichbar fra Århus med mere end 14 år på bagen er netop åbnet i Friis Shoppingcenter. Sandwich­baren er bedst kendt for de lækre sandwich lavet på specialfremstillet brød og smurt med hjemmelavet dressing.

Vælg din favoritsandwich blandt mere end 15 forskellige varianter. Du kan få alt fra de klassiske med laks eller kylling til roastbeef, hønsesalat eller humus. Du kan altid tilføje ekstra fyld og tilbehør.

Hos Anettes Sandwich kan du også købe sprøde salater samt kolde, økologiske drikke, sodavand og juice og slutte af med lækkerier som muffins og cookies.

Vælg en sandwich fra 48 kroner, eller køb en menu med sandwich og noget koldt at drikke fra 66 kroner.

 

Vil du læse mere om spisestederne i Friis Shoppingcenter? Du finder det fulde overblik her.

 

 Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *