Sådan undgår du vintertræt hud

Vinteren er over os, temperaturen er lav, og huden skriger efter ekstra pleje og næring. Men hvilke produkter skal du vælge for at undgå vintertræt hud, og hvordan sikre du din hud imod de lave temperaturer? Hvis du er i vildrede, så læs med her.

Kulde, blæst og et ekstra tørt ude- og indeklima kan være en udfordring for huden og det er derfor ekstra vigtigt at passe godt på sin hud i de kolde vintermåneder. Vi har været en tur i Matas og NORMAL og fået en masse gode tips, og fundet nogle skønne produkter, der kan tage kampen op mod vinterens barske vejr. 

Et godt fundament for en sart vinterhud

En velplejet og beskyttet hud er fundamentet for en hud, der kan modstå vinterens kulde, blæst og regn. Derfor er en god dagcreme vigtig i de kolde måneder. Matas har et stort udvalg af lækre dagcremer, så vi har allieret os med pigerne fra Matas, som har hjulpet os med at finde frem til den helt rette dagcreme til at give en tør vinterhud en masse fugt.

Below 10 Degrees Cream beskytter huden mod udtørring og kolde temperaturer og er derfor perfekt som et godt fundament for en sart vinterhud. Derudover indeholder cremen en masse andre gode ting for din hud, den forøger blandt andet elasticiteten og indeholder flere stærke antioxidanter, der beskytter huden mod udtørring, stress og ælde. Dertil kommer, at den har immunstimulerende effekt, virker anti-inflamatorisk og sårhelende.

Psst… cremen er også ideel at have med på skiferien.

Boost din hud med ekstra fugt

En tør vinterhud kan nemt komme til at se mat og trist ud og det vil man jo helst undgå. For at tilføre ekstra fugt og næring til din hud kan du med fordel bruge en fugtgivende ansigtsmaske som supplement til dagcremen et par gange om ugen. Pigerne fra Matas anbefaler Ecookings fugtmaske.

Maskens fugtgivende og beskyttende ingredienser vil give huden et tiltrængt fugtboost og efterlade den blød og frisk. Fugtmaskens effektive ingredienser gør, at din hud bevarer sin fugtbalance. Som et ekstra plus beskytter den også mod alderstegn og har en genopbyggende anti-age-effekt - perfekt!

Hvis du vil forklæde din hud ekstra meget, så anbefaler pigerne fra Matas også Ecooking E-vitamin Boost som giver huden masser af fugt og beskyttelse med sine mange antioxidanter.

Fugtmaske ecooking Matas i Friis Shoppingcenter
E-vitamin ecooking i Matas Friis Shoppingcenter
Glød Face oil no 4 & no 2

Ekstra trøje til huden

Vinterens kulde, blæst og et ekstra tørt ude- og indeklima kan være en udfordring for huden, der kan blive tør, rød og irriteret. Når der bliver koldt udenfor tager vi altid ekstra tøj, hansker og hue på, men hvad med din hud i ansigtet? Det er i hvert fald noget vi glemmer.. Din hud vil elske hvis du også gav den et ekstra beskyttende lag.

Du kan blandt andet bruge en fugtgivende ansigtsolie under din dagcreme. Det vil gøre underværker for din hud og holde den fugtmættet, smidig og godt beskyttet. I NORMAL har de en masse lækre ansigtsolier, til alle hudtyper. Face Oil No2 er perfekt til at pifte en tør vinterhud op. Selvom vi snakker om hvordan man skal passe på sin hud i vintermånederne, så syntes vi simpelthen ikke, at du skulle snydes for en introduktion til Face Oil No4 - et sandt mirakel middel. Olien er perfekt, hvis du har tendens til en irriteret og sart hud. Et par dråber af olien under din dagcreme og dine små udbrud er væk.