SALE i Friis – gå ikke glip af fantastiske tilbud

Bolig Dametøj Sko Skønhed & pleje Herretøj Mode

I Friis behøves det ikke at være dyrt at shoppe god stil

Leder du også efter nye items til garderoben? Så kig forbi Friis, vi har helt sikkert lige det du mangler.

I 2022 er det særligt den grønne farve, som trender – så vil du opdatere garderoben og samtidig sikre dig, at det er noget du får brugt, så er grønne items helt sikkert et go!

I Friis finder du et kæmpe udvalg af fede butikker og modeeksperter, som nok skal hjælpe dig med at finde lige det DU mangler. Du finder blandt andet EnviiMonki og Selected på 1. sal – i stueetagen kan du også kigge forbi JYSK, Imerco Home eller Matas, hvis boligen eller makeup-kittet skal have en 2022 opdatering.

Har du også sat dig et nytårsforsæt, som kræver nye løbesko eller andet nyt sportsgrej? Så står Sport24 også klar til at give en hjælpende hånd.

SALE SALE SALE SALE up to 50% off hos Envii

Hos Envii er udsalget allerede startet og du kan spare op til 50% på masser af styles.

Hos Magasin kan du få op til 50% på tusindvis af mærkevarer.

Udsalget er startet i Magasin. Kom ind og spar helt op til 50% på tusindevis af mærkevarer inden for fashion, kids, beauty og bolig.

Spar op til 50% på flere styles hos Selected

Hos Selected i Friis finder du fede herre styles og drengene og pigerne i Selected har helt styr på de seneste trends og kan rådgive dig om kvalitet, farver og alt andet du har brug for hjælp til.

Udsalget er i fuld gang i H&M – SPAR op til 50%

Udsalget er i fuld gang hos H&M – du kan endda spare op til 50% på mange styles, så der er en god chance for at gøre et kup!

Vilde tilbud hos JYSK spar op til 60% på udvalgte varer

Hos JYSK kan du spare op til 60% på masser af udvalgte varer, så mangler du noget nyt og lækkert til hjemmet, så skal du helt sikkert svinge forbi JYSK.

Hvis du har brug for inspiration så tjek disse