Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Imerco Home i Aalborg

Imerco Home i Friis Shoppingcenter er en af Imercos største butikker i Danmark, hvor du finder alt, hvad du har brug for indenfor køkken, borddækning og boligindretning. Hos Imerco Home finder du et stort og udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning, brugskunst og gaver. Så vil du være med på den nyeste mode i boligindretning, så er Imerco Home noget for dig og bestemt et besøg værd.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00
 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

98 16 13 09


Find det, du søger

  1. Hvor ligger Imerco Home?
  2. Hvilket udvalg har Imerco Home?
  3. Hvad er Imerco Homes åbningstider
  4. Har Imerco Home rabatter?
  5. Hvor lang bytte- og returservice har Imerco Home?
  6. Hvem er Imerco Home?

 

Hvor ligger Imerco Home i Friis Shoppingcenter?

Du finder Aalborgs Imerco Home på plan 0 i Friis Shoppingcenter. En boligbutik, der byder på alt fra den lille smarte reol og farverige pyntepuder til moderne skamler og andre lækre ting til boligen. Har du svært ved at vælge, kan du få inspiration og rådgivning til den nyeste boligstil af de søde Imerco Home ekspedienter.

 

Find smart køkkenudstyr

Imerco Home i Friis Shoppingcenter har præcis det, du mangler til køkkenet. Fra elektriske køkkenmaskiner såsom røremaskiner, foodprocessorer, kaffemaskiner, stavblendere, håndmixere, juicepressere og brødristere til traditionelt køkkenudstyr som eksempelvis gryder, pander, ovnfaste fade, kokkeknive og bageartikler. Imerco Home i Aalborg forhandler køkkenudstyr fra mange forskellige leverandører heriblandt KitchenAid, Eva Trio, Kenwood, Cook & Baker, OBH Nordica, Braun, Scanpan og WMF for blot at nævne nogle få.

 

Sæt stil på din borddækning

Du vil gerne have, at dit bord skal se perfekt ud, når dit middagsselskab kommer på besøg, ikke? Så smut en tur i Imerco Home i Aalborg. Her kan du få alt det nødvendige til serveringen og din borddækning: Duge, bestik, tallerkener, skåle, vin- og vandglas, karafler, dækkeservietter, bordskånere, serveringsfade og meget, meget mere. Og du kan selvfølgelig få mange af de mest populære mærker som eksempelvis Royal Copenhagen, Rosendahl, Georg Jensen, Erik Bagger, Raadvad, Lyngby Porcelæn, Le Creuset, Pillivuyt og Eva Solo.

 

Følg trenden i din boligindretning

Udover køkkenudstyr og borddækning har Imerco i Friis Shippingcenter også det nyeste boligtilbehør og brugskunst. Fra tæpper, vægure, skamler, daybeds, reoler og stole til lamper, pufs, håndklæder, sengetøj, lanterner og små figurer. Du finder produkter til din bolig fra kendte designere og mærker som fx Kay Bojesen, Arne Jacobsen, Kähler, Hoptimist, Normann Copenhagen og Architectmade. Og selvfølgelig forhandler Imerco Home også deres egne mærker og brands.

 

Find de fineste gaver til ham og hende

Mangler du den perfekte gave, så kan du helt sikkert finde den i Imerco i Friis Shoppingcenter. Her kan du nemlig få masser af gaveidéer til ham eller hende. Det kan være cognacglas til din bror, en vase til din mor, et sæt baby-sengetøj til din venindes lille nyfødte eller et bestiksæt til det nygifte par. Kan du ikke vælge, har du selvfølgelig også mulighed for at give et gavekort.

 

Møbler og tekstiler i Aalborg

I alt er der 37 Imerco Home-butikker i Danmark, der til sammenligning med de almindelige Imerco-butikker har fokus på boligtilbehør og indretning. Her kan danskerne ud over Imerco’s gængse sortiment også finde tekstiler og møbler, der løbende udskiftes og erstattes med de seneste designkollektioner. Derfor er der helt sikkert en vare hos Imerco Home i Friis Shoppingcenter, som du endnu ikke har set.

 

Bliv medlem af Imerco+

Imerco+ er en af Danmarks største kundeklubber med mere end 1 million medlemmer. Det er gratis, men som medlem får du en masse fordele som fx medlemstilbud, optjening af bonuspoint og invitationer til VIP-arrangementer. Kom ned i Imerco Home i Friis Shoppingcenter for at høre mere.

 

Hvor lang tid kan man bytte eller returnere en vare?

Hvis du har købt en vare i Imerco Home, du enten ønsker at bytte eller returnere, er det intet problem. Hvis du ønsker at bytte en vare til noget andet eller til et tilgodebevis, kan dette gøres indenfor 90 dage. Hvis du ønsker pengene retur for en vare, du har købt i Imerco Home, skal dette gøres indenfor 30 dage. Ved returnering skal du huske at medbringe en gyldig kvittering.

 

Imerco Home i Aalborgs åbningstider

Imerco Home har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter.

 

Hvem er Imerco Home?

Imerco Home er en del af  butikskæden Imerco. Med butikker over hele landet er Imerco en af Danmarks største butikskæder indenfor køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og meget mere. Imerco Home adskiller sig fra Imerco ved at have er større fokus på boligtrends, indretning og design. Imerco Homer er et koncept, der inspirerer til fornyelse, indretning og atmosphære i hjemme. Besøg den store Imerco Home i Aalborg og lad dig inspirere af de mange boligartikler og trends.

 

Er du på udkig efter nyt tilbehør til boligen? Så lad dig inspirere af alle Friis’ boligbutikkers nyheder, der altid passer ind i tidens tendenser.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *