Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
  

Imerco Home i Aalborg

Imerco Home i Friis Shoppingcenter er en af Imercos største butikker i Danmark, hvor du finder alt, hvad du har brug for indenfor køkken, borddækning og boligindretning. Hos Imerco Home finder du et stort og udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning, brugskunst og gaver. Så vil du være med på den nyeste mode i boligindretning, så er Imerco Home noget for dig og bestemt et besøg værd.

 

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

98 16 13 09

e-mail

1


Hvor ligger Imerco Home i Friis Shoppingcenter?

Du finder Aalborgs Imerco Home på plan 0 i Friis Shoppingcenter. En boligbutik, der byder på alt fra den lille smarte reol og farverige pyntepuder til moderne skamler og andre lækre ting til boligen. Har du svært ved at vælge, kan du få inspiration til den nyeste boligstil lige her.

 

Find smart køkkenudstyr

Imerco Home i Friis Shoppingcenter har præcis det, du mangler til køkkenet. Fra elektriske køkkenmaskiner såsom røremaskiner, foodprocessorer, kaffemaskiner, stavblendere, håndmixere, juicepressere og brødristere til traditionelt køkkenudstyr som eksempelvis gryder, pander, ovnfaste fade, kokkeknive og bageartikler. Imerco Home i Aalborg forhandler køkkenudstyr fra mange forskellige leverandører heriblandt KitchenAid, Eva Trio, Kenwood, Cook & Baker, OBH Nordica, Braun, Scanpan og WMF for blot at nævne nogle få.

 

Sæt stil på din borddækning

Du vil gerne have, at dit bord skal se perfekt ud, når dit middagsselskab kommer på besøg, ikke? Så smut en tur i Imerco Home i Aalborg. Her kan du få alt det nødvendige til serveringen og din borddækning: Duge, bestik, tallerkener, skåle, vin- og vandglas, karafler, dækkeservietter, bordskånere, serveringsfade og meget, meget mere. Og du kan selvfølgelig få mange af de mest populære mærker som eksempelvis Royal Copenhagen, Rosendahl, Georg Jensen, Erik Bagger, Raadvad, Lyngby Porcelæn, Le Creuset, Pillivuyt og Eva Solo.

 

Følg trenden i din boligindretning

Udover køkkenudstyr og borddækning har Imerco i Friis Shippingcenter også det nyeste boligtilbehør og brugskunst. Fra tæpper, vægure, skamler, daybeds, reoler og stole til lamper, pufs, håndklæder, sengetøj, lanterner og små figurer. Du finder produkter til din bolig fra kendte designere og mærker som fx Kay Bojesen, Arne Jacobsen, Kähler, Hoptimist, Normann Copenhagen og Architectmade. Og selvfølgelig forhandler Imerco Home også deres egne mærker og brands.

 

Find de fineste gaver til ham og hende

Mangler du den perfekte gave, så kan du helt sikkert finde den i Imerco i Friis Shoppingcenter. Her kan du nemlig få masser af gaveidéer til ham eller hende. Det kan være cognacglas til din bror, en vase til din mor, et sæt baby-sengetøj til din venindes lille nyfødte eller et bestiksæt til det nygifte par. Kan du ikke vælge, har du selvfølgelig også mulighed for at give et gavekort.

 

Møbler og tekstiler i Aalborg

I alt er der 37 Imerco Home-butikker i Danmark, der til sammenligning med de almindelige Imerco-butikker har fokus på boligtilbehør og indretning. Her kan danskerne ud over Imerco’s gængse sortiment også finde tekstiler og møbler, der løbende udskiftes og erstattes med de seneste designkollektioner. Derfor er der helt sikkert en vare hos Imerco Home i Friis Shoppingcenter, som du endnu ikke har set.

 

Bliv medlem af Imerco+

Imerco+ er en af Danmarks største kundeklubber med mere end 1 million medlemmer. Det er gratis, men som medlem får du en masse fordele som fx medlemstilbud, optjening af bonuspoint og invitationer til VIP-arrangementer. Kom ned i Imerco Home i Friis Shoppingcenter for at høre mere.

 

Imerco Home i Aalborgs åbningstider

Imerco Home har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter.

 

Er du på udkig efter nyt tilbehør til boligen? Så lad dig inspirere af alle Friis’ boligbutikkers nyheder, der altid passer ind i tidens tendenser.

Tilbud & Nyheder

Ny lækker GRATIS 🙏🏼 Brandbook

Udløber: 31. December 2020
Kig forbi og få en lækker brandbook, med masser af inspiration med nyheder, opskrifter tips og tricks.

Nyheder fra Timm Vladimir - Kun hos Imerco

Udløber: 31. December 2020
Kig ind og se de fede nyheder fra Timm Vladimir, som står bag denne super fede køkkenserie. Lækre kværne i 2 str. Ny lækker granitmorter, og et fint tyndskællersæt.

Unik stegepande som tåler metalredskaber

Udløber: 31. December 2020
Pris: 699,95
Greenpan har lanceret denne smukke stegepande, som har diamantbelægning, en ny metode som er meget stærkere end alm. teflon belægning. Panden tåler høj varme, og metalredskaber, dvs. panden ikke bliver ridset. Findes i 28 cm.

Vi Juler i Imerco 🤩

Udløber: 31. December 2020
Kig ind til os, og se de mange forskellige smukke julestel - bl.a Stjerne riflet fra Royal Copenhagen som er en af vores farvoritter - og som er SÅ smukt og mixe med de andre julestel ❤️

Tiden indbyder til bagning 🌸

Udløber: 31. December 2020
Kig forbi os og se de mange fine By Ditte Julie Nyheder som lige er landet 😍 blandt andet disse dine redskaber i silikone.

Efterårs hygge med Holmegaard

Udløber: 31. December 2020
Fine Lanterner fra Holmegaard, findes os i rødfarvet. Remmen er i læder og bliver kun pænere med tiden 😃 Findes i flere str. Hvis ikke du er til levende lys, har vi en masse led lys som er mere sikre og sundere - så undgår du alt osen.

Velkommen til Fam. Grandam 🌲

Udløber: 31. December 2020
Vi er helt vilde med de nye jule trolde fra lykketrolde 😍 De er så søde at det næsten er synd og lade en stå alene hjemme, kig forbi og sammensæt dine farvoritter ☺️

Royal Copenhagen Sort mega bonbonniere

Udløber: 1. December 2020
Pris: 749,95
Før: 999,95
Spar: 250kr.
Fin til slik - smykker - nøgler - eller til en lille overraskelse

2 stk. kähler glasurtoppe

Udløber: 1. November 2020
Pris: 99,95
Før: 300
Spar: 200
2 stk. glasurtoppe i flere forskellige farver, super fine og sammensætte med vaser/lysestager eller figure, vi er os ret pjattet med og sætte lidt pynt på badeværelset 🤩

20% på Alt* i Butikken

Udløber: 1. November 2020
Glæder ikke i forvejen nedsatte varer, 2 sortering. By Ditte Julie. Timm Vladimir, spring Copenhagen, smartbox, kay Bojesen sort bejdset mini abe, mini fanebærer, Mega rose, Alfabet krus/asiette
Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *