NYHED fra Espresso House i Friis: Semlasnurren
Lad os tage dig med ind i hjertet af svensk lækkerhedskultur - Semla!
Semla er nemlig ikke bare et stykke bagværk, det er et stykke nordisk historie serveret på en tallerken. Tilbage i tiden, på fastelavnssøndag, fortærede folk Semla, som om der ikke var nogen dag i morgen - en sidste nydelse, før fasten startede. Vent, sagde vi "i gamle dage"? Det er faktisk stort set den samme tradition i dag, selvom der måske er færre Semla-elskere, der spiser mindre efter fastelavn...
Så hvad er en Semla?
Jeg er glad for, at du spørger! Semla er en hvedebolle med kardemommesmag og mandelmasse, som toppes med en sky af flødeskum og flormelis. Kort sagt er det et bagt stykke kærlighed, der smager som et sødt kram.
Svenske rødder, plantebaseret.
Vores helt egen Espresso House Semla bærer en velsmagende tradition ind i fremtiden og dukker op i en fuldkommen vegansk version, der smager lige så godt (faktisk endnu bedre) end den klassiske original! Semlasnurren? Vegansk. Mandelmassen, som drømme er lavet af? Vegansk. Selv den luftige flødeskum? Jep, vegansk.
Så er der Semlasnurrer!
Vi kan virkelig ikke holde Semla-kærligheden tilbage. Derfor har vi lavet et godt tilbud til dig, så du enten kan kaste dig ud i det alene eller dele dem med de bedste mennesker omkring dig:
- 2 Semlasnurrer for 79 KR
- 5 Semlasnurrer for 200 KR
- 10 Semlasnurrer for 350 KR
Nyd den svenske Semla-sæson - én lækker mundfuld ad gangen!