Sommer i Friis

Staycation i Nordens Paris

Parlez-vous français? fordi henover sommeren går vi all in på det franske tema!

I forbindelse med Tour de France laver vi et hyggeligt zone assise (fransk for siddeområde) på stueetagen, hvor du kan tage en slapper fra shoppingen og se lidt cykelløb.

 

Du kender konceptet minigolf! I Friis kan du prøve minipetanque

Fra fredag d.1/7 til mandag d. 1/8 vil du kunne øve din præcision og samtidigt have det skægt med kugler, der er nemlig mulighed for at afprøve det franske spil Petanque.

Aalborgs flotteste moustache

Har du Aalborgs flotteste moustache?

Så har du nu chancen for at vinde 2.000 kr. til Matas. 

Fredag d. 8/7-2022 til og med d. 15/7-2022 vil du kunne more dig med vores selfiebooth samtidig med, at du viser dit flotte overskæg. Psst… Vi kårer en heldig vinder af Aalborgs flotteste overskæg, som vinder et gavekort til Matas i Friis Shoppingcenter. Bare rolig, der vil også være små skægrekvisitter til alle jer uden et magnifique moustache – besøg centret og se, hvordan du deltager i konkurrencen.

Boblende humør

Fredag d. 22/7 kan du forkæle dig selv med lækre bobler imens du shopper, vi har sørget for lækker champagne smagsprøver, hvor du også får mulighed for, at høre mere fra de dygtige samplere (Indløs i appen).

Andet relevant

Skal du på Nibe Festival? Så har vi det fedeste telt, hvor du gratis kan komme og blive shinet op med en flot håropsætning fra de dygtige piger fra Poul M og få lagt en flot makeup fra Normals makeup-artister. Alt du skal gøre inden dit besøg i teltet er at have downloadet vores app og oprettet en profil. Vi glæder os til at se dig!

Psst.. du kan allerede downloade vores app nu lige her