Foodmarket

Oplevelser Spisesteder

Hvis du elsker god kaffe, frisk juice, stor brunch, lækkert bagværk, sprøde sandwich og thaimad, ja, så inviterer vi indenfor i Friis Shoppingcenters spisesteder.


Juice og kvalitetskaffe: Joe & The Juice

 

Joe & The Juice - Lækker juice og Sandwhich

 

Er du til friskpresset juice og kvalitets­kaffe, så er Joe & The Juice dit sted. Her fås lækre juicer, shakes og friskbrygget kaffe lavet af caféens dygtige juicere. 

Vælg en af Joe & The Juices signaturjuicer som Energizer med grapefrugt, ingefær og æble eller Hell of a Nerve med jordbær, hyldeblomst og banan, hvis du har brug for et vitaminboost.
Er du mere til de søde shakes, så prøv en Super Shake med havtorn, banan og vaniljemælk eller en Choco Shake med rå kakao, banan, kakaomandelmælk og vaniljemælk. Joe & The Juice har også et stort kaffekort med specialiteter som Ginger Latte eller Flat White.

Tag din juice eller kaffe med to-go, eller nyd den i juicebaren, der er blevet verdenskendt for den hippe stemning og lækre loungemusik.

 

Thaimad og salater: D’Let

 

D'let - Det grønne køkken - sund thai takeaway mad

 

D’Let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away – er din nye grønne thai­favorit i Aalborg.

Her kan du få autentiske thailandske specialiteter som panang og sprøde forårsruller samt et stort udvalg af grøn fastfood og kødretter. Der er fokus på, at det er sundt, lækkert og fuld af smag.

 

D'let - Det Grønne Køkken - Sund thai takeaway

 

Vælg mellem flere end 60 forskellige lune retter som både pad thai og indbagte rejer samt en masse hjemmelavede salater, lækre grøntsager og kød i D’lets store buffet, hvor du betaler efter vægt. Alle thaispecialiteterne er tilberedt af dygtige thailandske medarbejdere og efter originale thailandske opskrifter.

Psst … Du kan selvfølgelig også tage dine thaifavoritter to go.

 

Udsøgt kaffe og lækkert bagværk: Espresso House

 

Espresso House Kaffe og lækker sandwhich

 

Er du en kaffeentusiast og sætter pris på en fantastisk kop kaffe. Elsker du også at få en lækker sandwich eller noget delikat bagværk til kaffen? Så er Espresso House et besøg værd. Den hyggelige kaffebar har plads til mere end 50 siddende gæster, og når vejret tillader det, så kan du sidde ude ved det hyggelige Gabels torv ved Friis Shoppingcenter. Den hyggelige atmosfære er oplagte rammer, hvis du vil få et lille hvil fra shoppingturen, skal hygge med nogle venner eller sidde og arbejde lidt.

 

Himmelsk konditori: Lagkagehuset

 

Lagkagehuset i Magasin i Friis Shoppingcenter i Aalborg

 

Hos Lagkagehuset i Magasin i Friis Shoppingcenter finder du det lækreste udvalg af boller og brød. Uanset om du er til surdejsbrød, rugbrød, mørkt eller lyst brød, så har Lagkagehuset det. Udover det lækre bagværk, så kan du glæde dig til at smage deres kager og desserter. Om det er et enkelt stykke eller en hel kage, så kan du købe det hos Lagkagehuset. Den hyggelige og lyse atmosfære i konditorbagerens lokaler er indbydende til arbejde, eller en snak med dine venner og familie over en kop lækker varm drikke og noget himmelsk bagværk.