Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Joe & the Juice i Aalborg

I Friis Shoppingcenter finder en top professionel juicebar juicebar. Hos Joe & the Juice kan du forvente en anderledes og spændende oplevelse. Stil sulten med en lækker sandwich, sluk tørsten med en læskende juice eller få dit daglige kaffefiks – alt imens musikken spiller for fulde drøn.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

e-mail

31


Joe and the Juice cafe

 

Find det, du søger

  1. Hvor ligger Joe & the Juice?
  2. Hvornår har Joe & the Juice åbent?
  3. Hvad har Joe & the Juice på menuen?
  4. Hvad er priserne hos Joe & the Juice
  5. Har Joe & the Juice rabatter?
  6. Hvem er Joe & the Juice?

 

Juicebar i Aalborg

Joe & the Juice er et populært stop for de fleste, der slår vejen forbi Friis Shoppingcenter på shoppeturen – både ung som gammel. Deres sprøde sandwich, sunde juice og lækre smoothies har vundet de fleste hjerter, og hvem siger nej til en lækkerbisken, der samtidig er sund og ren detox for kroppen.

 

Hvor ligger Joe & The Juice i Aalborg?

Du kan forkæle dig selv hos Joe & the Juice i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Leder du efter en juice, et ingefærshot, frokost, sunde snacks eller en kop kaffe? Så besøg juicebaren Joe & The Juice i Friis midt i Aalborg. Joe & The Juice er blevet verdenskendt for den hippe stemning og lækre loungemusik. En stemning, som du også finder i juicebaren i Friis. I caféen er der nemlig storby-vibe på den hyggelige måde. Her kan du få lækre juicer og friskbrygget kaffe lavet af caféens dygtige juicere. Nyd det to-go eller i den hyggelige cafe.

 

Få dit juicefix i Joe & the Juice

Joe & the Juice i Friis Shoppingcenter er fuld af alverdens sunde juicer med både grøntsager og frugt, der giver dig et sundhedsboost. Prøv blandt andet en Energizer med grapefrugt, ingefær og æble eller en Hell of Nerve med jordbær, hyldeblomst og banan. Har du mere lyst til shakes? Snup en lækker Avo Shake med avocado, banan og vaniljemælk eller en Choko Shake med rå kakao, banan, choko-mandelmælk og vaniljemælk. Mulighederne er mange, så kom forbi Joe & the Juice i Aalborg og find din favorit.

 

Joe & the Juice populære sandwiches og ingefærshots

Mangler du en sund frokost eller sandwich to-go? Prøv caféens populære turkey- eller avocadosandwich med mozzarella, tomat og pesto. Slut med et frisk ingefærshot, et gurkemejeshot eller måske et chilishot, hvis du er modig!

 

Din café midt i Aalborg

Joe & the Juice er ikke bare en juicebar. Du kan også få friskbrygget kaffe, som du kan nyde i kaffebaren eller tage med to-go efter din shopping i Aalborg. Prøv blandt andet den populære café latte med ingefær, en iskaffe eller en almindelig espresso med mælk. Se flere spisesteder i Aalborg her.

 

Hvad koster Joe & the Juice, Juice?

Juices og shakes ligger i prislejet 50 kr. til 65 kr. alt afhængigt af type. Sandwiches ligger i samme prisklasse. Juicebarens kvalitetskaffe koster mellem 30 kr. til 45 kr.

 

Optjen point med Joe & the Juice appen

Hent Joe & the Juices Loyalty app og optjen point, spring køen over og modtag fede tilbud og gaver. Jo flere point du optjener, des flere fede tilbud og gaver får du adgang til. Med appen får du også adgang til smarte funktioner såsom “scan og betal” og “pre-order”, der giver dig mulighed for at vælge, hvornår du vil hente din lækre juice eller sandwich. Besøg Joe & the Juice i Aalborg og hør mere om fordelene.

 

Hvornår har Joe & the Juice åbent?

Joe & the Juice følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Du kan altid holde dig opdateret med ugens åbningstider her.

 

Hvem er Joe & the Juice?

Joe & the Juice er en landsdækkende kæde med cafeer spredt ud over hele landet. Kæden har fokus på sundhed, kvalitet og god smag, og har formået at skabe et koncept, hvor både stemningen og maden er i topkvalitet. I de seneste år har den Joe & the Juice også formået at ekspandere til det udenlandske marked, og kæden er at finde i hippe storbyer rundt om i hele verdenen. Besøg Joe & the Juice i dag, og prøve en af deres forfriskende, opkvikkende juices eller shakes.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *