Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 23:00
  

Joe and the Juice i Aalborg

I Friis Shoppingcenter finder en top professionel juicebar juicebar. Hos Joe and the Juice kan du forvente en anderledes og spændende oplevelse. Stil sulten med en lækker sandwich, sluk tørsten med en læskende juice eller få dit daglige kaffefiks – alt imens musikken spiller for fulde drøn.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

e-mail

31


Juicebar i Aalborg

Joe and the Juice er et populært stop for de fleste, der slår vejen forbi Friis Shoppingcenter på shoppeturen – både ung som gammel. Deres sprøde sandwich, sunde juice og lækre smoothies har vundet de fleste hjerter, og hvem siger nej til en lækkerbisken, der samtidig er sund og ren detox for kroppen.

 

Hvor ligger Joe & The Juice i Aalborg?

Du kan forkæle dig selv hos Joe and the Juice i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Juice, snack og kaffe

Leder du efter en juice, et ingefærshot, frokost, sunde snacks eller en kop kaffe? Så besøg juicebaren Joe & The Juice i Friis midt i Aalborg. Joe & The Juice er blevet verdenskendt for den hippe stemning og lækre loungemusik. En stemning, som du også finder i juicebaren i Friis. I caféen er der nemlig storby-vibe på den hyggelige måde. Her kan du få lækre juicer og friskbrygget kaffe lavet af caféens dygtige juicere. Nyd det to-go eller i den hyggelige cafe.

 

Få dit juicefix i Joe and the Juice

Joe and the Juice i Friis er fuld af alverdens sunde juicer med både grøntsager og frugt, der giver dig et sundhedsboost. Prøv blandt andet en Energizer med grapefrugt, ingefær og æble eller en Hell of Nerve med jordbær, hyldeblomst og banan. Har du mere lyst til shakes? Snup en lækker Avo Shake med avocado, banan og vaniljemælk eller en Choko Shake med rå kakao, banan, choko-mandelmælk og vaniljemælk. Mulighederne er mange, så kom forbi Joe and the Juice i Friis og find din favorit.

 

Joe and the Juices populære sandwiches og ingefærshots

Mangler du en sund frokost eller sandwich to-go? Prøv caféens populære turkey- eller avocadosandwich med mozzarella, tomat og pesto. Slut med et frisk ingefærshot, et gurkemejeshot eller måske et chilishot, hvis du er modig!

 

Din café midt i Aalborg

Joe and the Juice er ikke bare en juicebar. Du kan også få friskbrygget kaffe, som du kan nyde i kaffebaren eller tage med to-go efter din shopping i Aalborg. Prøv blandt andet den populære café latte med ingefær, en iskaffe eller en almindelig espresso med mælk. Se flere spisesteder i Aalborg her.

 

Joe and the Juice i Aalborgs åbningstider

Joe and the Juice følger Friis Shoppingcenters almindelige åbningstider. Du kan altid holde dig opdateret med ugens åbningstider her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *