Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Kings & Queens i Aalborg: Herretøj og dametøj

I tøjbutikken Kings & Queens i Friis Shoppingcenter finder du både herretøj og dametøj fra nogle af de mest populære tøjmærker. Vi har nemlig alt fra Tommy Jeans til Moss Copenhagen, Levi’s, Calvin Klein, Gabba, NAKD og meget mere. Leder du efter det fedeste modetøj til mænd eller lækkert moderne tøj til kvinder, så besøg os i herre- og dametøjsbutikken i Friis Shoppingcenter.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Brands:

Telefon nr.

28 45 88 22 el. 28 79 09 04


Kings and Queens tøjbutik i Friis

 

Find det, du søger

  1. Hvilket udvalg har Kings & Queens?
  2. Hvornår har Kings & Queens åbent
  3. Har Kings & Queens rabatter?
  4. Hvem er Kings & Queens?

   

  Modetøj til piger og kvinder i Aalborg

  Den store modetøjsbutik i Friis Shoppingcenter har alt det vigtigste dametøj til garderobe med et bredt sortiment af både kjoler, nederdele, bukser, skjorter, jakker og meget andet. Her kan du være sikker på at finde tøj til både piger og kvinder fra nogle af de mest populære tøjmærker. Vi forhandler blandt andet Moss Copenhagen, NA-KD, Skøn Copenhagen, Calvin Klein og Dr. Martens.

  Hos Kings & Queens i Aalborg har vi altid sæsonens vigtigste tendenser, uanset om du leder efter sommertøj, vinterjakker eller lækkert festtøj. Du finder desuden et fast sortiment af basisvarer som T-shirts, toppe og trøjer til kvinder i tøjbutikken.

   

  Herretøj fra de mest populære tøjmærker

  Kings & Queens i Aalborg har også en stor afdeling med herretøj. Her finder du en masse mærkevaretøj fra både danske og internationale brands til både drenge og mænd.

  Kom ind i modetøjsbutikken og bliv inspireret til dit nye festtøj, til sommertøjet eller hverdagsgarderoben. Find blandt andet cool skjorter fra Just Junkies, sweatshirts fra Black Rebel, T-shirts fra Mads Nørgaard og jeans fra Calvin Klein.

   

  Sko, tasker, accessories og undertøj til både kvinder og mænd

  Leder du efter cool accessories til dit festtøj? Eller et par fede sneakers til hverdag og fest? Herre- og dametøjsbutikken i Friis Shoppingcenter forhandler smykker, sko, tasker, bælter og meget andet til både mænd og kvinder.

  Her finder du blandt andet et bredt sortiment af sneakers og sko fra mærker som Nike, Puma, Calvin Klein Shoes, Tommy Hilfiger Shoes og Pavement, undertøj fra Tommy Hilfiger Underwear og Pieces og smykker fra Norr by Erbs.

  Vi får løbende nye varer i modetøjbutikken, så du kan være sikker på altid at finde noget nyt, lækkert dame- og herretøj hos Kings & Queens i Aalborg.

   

  Har Kings & Queens rabatter?

  Shoppingturen bliver bare lidt sjovere med rabatter og tilbud. Ved at tilmelde dig Kings & Queens nyhedsbrev, modtager du tilbud, fordele og nyheder direkte i din indbakke. Vil du høre mere om de mange fordele ved nyhedsbrevet, så besøg Kings & Queens i Friis Shoppingcenter, hvor personalet kan fortælle dig meget mere om tilbudet.

   

  Kings & Queens i Aalborgs åbningstider

  Tøjbutikken Kings & Queens følger Friis Shoppingcenters åbningstider, så du kan shoppe både herretøj og dametøj efter arbejde og i weekenden. Du finder shoppingcentret i Aalborgs åbningstider her.

   

  Hvem er Kings & Queens?

  Kings & Queens er en tøjkæde, der første gang slog døren op i 2004 til et univers at mærketøj til skarpe priser. Tøjbutikken blev skabt med et ønske om at tilbyde alle de bedset modebrands samlet ét sted i fede omgivelser. Et kongerige af modetøj, hvor du kan regere. Tøjbutikken henvender sig både til drenge og piger, og sætter en ære i at udvælge det nyeste modetøj, så du aldrig skal gå på kompromis.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *