Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Kings & Queens i Aalborg

Kings & Queens i Friis Shoppingcenter er ikke bare en almindelig tøjbutik. Her træder du ind i et univers af trendy tøj, sneakers og accessoires. De inspirerende omgivelser og den stemningsgivende musik er med til at give gøre dit besøg i Kings & Queens til den bedste del af shoppeturen. Butikkens nøje udvalgte sortiment af tidens modetøj vil få de fleste til at blive opslugt og finde masser af lækkert tøj. Hos Kings & Queens i Aalborg kan du købe dame- og herretøj fra tidens mest populære mærker. Du kan vælge mellem masser originalt og trendy tøj, som kan sammensættes præcist, som du ønsker. På den måde bliver dit outfit unikt og får et tydeligt personligt præg.  
mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

28 45 88 22 el. 28 79 09 04


Kings & Queens Friis Shoppingcenter Aalborg

Find det, du søger

   1. Tøj og accessoires til fest
   2. Har Kings & Queens rabatter?
   3. Kings & Queens’ åbningstider
   4. Hvem er Kings & Queens?

   Tøj og accessoires til fest

   Hos Kings & Queens kan du klæde dig selv på til alle anledninger. Du kan selvfølgelig blive klædt på til de særlige begivenheder og fester, hvor udtrykket gerne må være ekstra fint. Det kan du både ved at vælge nogle af deres flotte kjoler og skjorter, men også fine accessoires og smykker. Mangler du blot jeans og t-shirts eller andet tøj til hverdagsbrug? Du kan selvfølgelig også købe jeans, t-shirts, sweatshirts og andet påklædning til hverdagen i Kings & Queens. Uanset om det er outfittet til gallaaftenen, jobsamtalen eller hverdagen så går du ikke forgæves ved at komme og tjekke udvalget i Kings & Queens ud.

  1. Køb sneakers og undertøj

   Kings & Queens i Aalborg er også stedet, hvor du kan finde et par fede sneakers eller jeans til hverdagen. Butikkens gennemførte og lækre sortiment af sko kommer fra mærker som Nike, Puma, Calvin Klein og Tommy Hilfiger Shoes. Det brede udvalg af produktkategorier gør det også muligt at sammensætte et komplet outfit af både sko, tøj, overtøj og accessoires. Hvis det er lækkert undertøj du er ude efter, så kan Kings & Queens i Aalborg også hjælpe dig. Du kan købe undertøj fra blandt andet Pieces og Tommy Hilfiger Underwear. Begge mærker som er kendte for deres attraktive design og høje kvalitet.

 1. Har Kings & Queens rabatter?

  Shoppingturen bliver bare lidt sjovere med rabatter og tilbud. Ved at tilmelde dig Kings & Queens nyhedsbrev, modtager du tilbud, fordele og nyheder direkte i din indbakke. Vil du høre mere om de mange fordele ved nyhedsbrevet, så besøg Kings & Queens i Friis Shoppingcenter, hvor personalet kan fortælle dig meget mere om tilbudet.

   

  Kings & Queens i Aalborgs åbningstider

  Tøjbutikken Kings & Queens følger Friis Shoppingcenters åbningstider, så du kan shoppe både herretøj og dametøj efter arbejde og i weekenden. Du finder shoppingcentret i Aalborgs åbningstider her.

   

  Hvem er Kings & Queens?

  Kings & Queens er en kæde af modetøjsbutikker, som første gang slog dørene op i 2004. Konceptet har fra start af været klart. Kings & Queens vil gøre det nemt for dig at skabe din egen individuelle og unikke stil. Det kræver, at butikken tilbyder de rigtige varer, og det har Kings & Queens gjort siden sin start. Tøjbutikskæden består nu af 17 fysiske butikker, som spredt ud i landet, og 1 webshop. 11 af kædens butikker ligger på Sjælland, mens du finder henholdsvis 2 og 4 på Fyn og i Jylland. Kings & Queens har hovedkontor i Slagelse, hvilket også var byen, der husede den første fysiske butik tilbage i 2008

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *