Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
  

Kings & Queens i Aalborg: Herretøj og dametøj

I tøjbutikken Kings & Queens i Friis Shoppingcenter finder du både herretøj og dametøj fra nogle af de mest populære tøjmærker. Vi har nemlig alt fra Tommy Jeans til Moss Copenhagen, Levi’s, Calvin Klein, Gabba, NAKD og meget mere. Leder du efter det fedeste modetøj til mænd eller lækkert moderne tøj til kvinder, så besøg os i herre- og dametøjsbutikken i Friis Shoppingcenter.

 

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Brands:

Telefon nr.

28 45 88 22 el. 28 79 09 04

e-mail

30


Modetøj til piger og kvinder i Aalborg

Den store modetøjsbutik i Friis Shoppingcenter har alt det vigtigste dametøj til garderobe med et bredt sortiment af både kjoler, nederdele, bukser, skjorter, jakker og meget andet. Her kan du være sikker på at finde tøj til både piger og kvinder fra nogle af de mest populære tøjmærker. Vi forhandler blandt andet Moss Copenhagen, NA-KD, Skøn Copenhagen, Calvin Klein og Dr. Martens.

Hos Kings & Queens i Aalborg har vi altid sæsonens vigtigste tendenser, uanset om du leder efter sommertøj, vinterjakker eller lækkert festtøj. Du finder desuden et fast sortiment af basisvarer som T-shirts, toppe og trøjer til kvinder i tøjbutikken.

 

Herretøj fra de mest populære tøjmærker

Kings & Queens i Aalborg har også en stor afdeling med herretøj. Her finder du en masse mærkevaretøj fra både danske og internationale brands til både drenge og mænd.

Kom ind i modetøjsbutikken og bliv inspireret til dit nye festtøj, til sommertøjet eller hverdagsgarderoben. Find blandt andet cool skjorter fra Just Junkies, sweatshirts fra Black Rebel, T-shirts fra Mads Nørgaard og jeans fra Calvin Klein.

 

Sko, tasker, accessories og undertøj til både kvinder og mænd

Leder du efter cool accessories til dit festtøj? Eller et par fede sneakers til hverdag og fest? Herre- og dametøjsbutikken i Friis Shoppingcenter forhandler smykker, sko, tasker, bælter og meget andet til både mænd og kvinder.

Her finder du blandt andet et bredt sortiment af sneakers og sko fra mærker som Nike, Puma, Calvin Klein Shoes, Tommy Hilfiger Shoes og Pavement, undertøj fra Tommy Hilfiger Underwear og Pieces og smykker fra Norr by Erbs.

Vi får løbende nye varer i modetøjbutikken, så du kan være sikker på altid at finde noget nyt, lækkert dame- og herretøj hos Kings & Queens i Aalborg.

 

Kings & Queens i Aalborgs åbningstider

Tøjbutikken Kings & Queens følger Friis Shoppingcenters åbningstider, så du kan shoppe både herretøj og dametøj efter arbejde og i weekenden. Du finder shoppingcentret i Aalborgs åbningstider her.

Tilbud & Nyheder

Lækre stof-mundbind, lige landet i butikken!

Udløber: 10. November 2020
Pris: 40 kr
Vi har endelig modtaget de lækreste mundbind i stof, til både mænd og kvinder, som kan bruges op til 40 gange. Mundbindende skal blot en tur i vaskemaskinen efter brug, og så er de så gode som nye🤗 

Vi har dertil også modtaget en ‘case’, til at opbevare dit nye mundbind i🤩 Både mundbind og cases, findes i op til 9 forskellige farver og print! Se eventuelt, de vedlagte billeder, ved at swipe til venstre📲 Køb 3 stk for kun 100 kroner🥳

Kluffy slippers er ENDELIG tilbage🤩

Udløber: 30. November 2020
Pris: 130
De super populære Kluffy Slippers er ENDELIG tilbage i butikken. De er ikke bare super flotte, men også dejligt bløde og varme om fødderne🥳Man kan vidst roligt sige, at disse slippers, er et musthave til den kolde tid, vi går i møde🍂🍁☁️Swipe til venstre for at se lidt nærmere på de 7 forskellige farver, eller kom ind i butikken, og vælg dit favorit par🤪

Tommy Hilfiger til både drenge og piger😎

Udløber: 12. November 2020
Pris: 250 kr
Før: 300 kr
Se lige her😎Hos os i Kings&Queens har vi ALTID diverse Tommy Hilfiger t-shirts, i forskellige farver og fede print, til både drenge og piger, og altid til den samme skarpe pris; 250kr🤑 Swipe til venstre, for at se vores udvalg🤩

Lækker nyhed fra Tommy Hilfiger🗣

Udløber: 1. December 2020
Pris: 800 kr
Piger, se lige hvad vi lige har fået ind af døren, i Kings&Queens😍 De lækreste hættetrøjer fra Tommy Hilfiger, som bare sidder helt perfekt🤗 Vi har modtaget hættetrøjen i både hvid og sort, og den er bare SÅ blød, at have på. Kom ind og find ud af om det er den sorte eller hvide, som er din favorit👕👈🏻 Swipe for flere billeder🤪
Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *