Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Caféer


Leder du efter en god café i Aalborg til frokost? Eller en café med kaffe og kage? I Friis Shoppingcenter finder du alt fra skønne morgenmadscaféer til brunchsteder, frokostcaféer, gode caféer med kaffe og kage og caféer, hvor du kan få en drink eller øl efter aftensmaden. Du kan selvfølgelig også finde caféer med udeservering, hvor du kan nyde din cafémad i god selskab i den dejlige sol samt caféer i Aalborg med overdækket terrasse til de varme forårsdage med knap så høje temperaturer. Få overblikket over caféerne i Friis Shoppingcenter herunder.


Espresso House

Find det du søger: Espresso House – En hyggelig Café Den bedste kaffebar i Aalborg Hvad er på menuen i ...

Lagkagehuset

Find det, du søger Lagkagehuset – lokal bager i Aalborg Brød og kager i Lagkagehuset i Friis Shoppingcenter Lagkagehuset – ...

Caféer i Aalborg med morgenmad

Er du til en helt klassiske morgenmad med en bolle med ost og en virkelig god kop kaffe? I Friis finder du masser af caféer, der har specialiseret sig i god kvalitetskaffe, der er brygget efter alle kunstens regler. Her finder du ofte økologisk bagværk og kager til, der er bagt af de bedste råvarer, samt et bredt udvalg af forskellige kaffer med alt fra Caffe Latte til Cappuccino, Americano, Cortado og den klassiske filterkaffe.

Du finder selvfølgelig også købe iskaffe til de varmere dage, samt forskellige sirup som karamel og vanilje, der kan gøre din caffe latte endnu bedre. Er du mere til brunch? Flere caféer i Aalborg tilbyder også et udvalg af brunch med alt fra en tallerken med udvalgte lækkerier til den store brunchbuffet, der indeholder alle brunchfavoritterne.

 

Café med frokost i Aalborg

Drømmer du om en god caféburger, sprøde nachos eller en god sandwich eller salat med sæsonens råvarer. I Friis Shoppingcenter er der flere gode frokostcaféer, hvor du kan nyde de klassiske caféretter i hyggelige omgivelser. Her er plads til caféhygge med veninderne, barselshygge med mødregruppen eller familiedag med dine børn eller bedsteforældre.

Du kan selvfølgelig få både iskolde sodavand, hjemmelavet lemonade, klassiske drinks og økologiske saftevand til din mad. Og er du stadig sulten, er der selvfølgelig også altid desserter på menuen, når du er færdig med din frokost.

Er det sommer? Gå efter nogle af de caféer i Aalborg centrum med udeservering. Du finder både de klassiske caféer med brunch og frokost samt caféer med fokus på alt til den søde tand, som iskaffe, kaffe med sirup og selvfølgelig alverdens kage med alt fra de klassiske træstammer til wienerbrød, hindbærsnitter og jordbærtærter.

 

Caféer i Aalborg med sund mad

Leder du efter en café i Aalborg med sund mad på menuen enten to-go eller to-stay? I Friis Shoppingcenter kan du finde flere sunde caféer, som er perfekte til dig, der leder efter en god, sund frokost eller en hurtig frokost to-go. Her er nemlig et bredt udvalg af sprøde salater og sandwich fulde af vitaminer og proteiner, så du kan holde dig mæt i lang tid.

Studerer du eller arbejder i centrum af Aalborg? Tag forbi Friis Shoppingcenter, der har forskellige salatbarer og sandwichsteder der tilbyder studierabat eller klippekort, så du kan få din daglige frokost lidt billigere. Du finder alt fra klassisk bland-selv-salat, så du kan vælge dine favoritter selv, til sandwich med både vegetarindhold, fisk og kød. Selvfølgelig kombineret med de bedste råvarer.

 

God og billig café i Aalborg

Er du på jagt efter en god, billig café i Aalborg? Tag forbi Friis Shoppingcenter og nyd en god kop kaffe, caféburger eller en brunch til priser, der er til at betale. I midten af Aalborg finder du nemlig caféer til enhver smag og ethvert budget. Her er alt fra økologiske caféer til billige caféer, hvor du får masser af value for money.

Du kan også finde buffeter med både brunch og frokost, hvor du kan vælge alle de specialiteter, du har lyst til, til en billig pris. De billige caféer er perfekte til dig, der er studerende, eller dig der gerne vil invitere hele familien med café.

 

Hvornår har caféerne i Aalborg åbent?

Uanset om du har lyst til god morgenmad, den sunde frokostcafé eller den store brunchbuffet, kan du finde caféen i Friis Shoppingcenter, der er placeret helt centralt i Aalborg. Du finder caféerne i Aalborgs åbningstider her.

 

Parker tæt på caféerne

Kommer du i bil til Aalborg? Parker din bil i Friis Shoppingcenters parkeringshus, der indeholder mere end 850 parkeringspladser. Så er du i gåafstand til mange af Aalborgs mest populære caféer. Du kan læse mere om parkering her.

 

Hvor kan du spise frokost?

I Friis Shoppingcenter kan du spise frokost flere steder. Afhængigt af din sult, kan du vælge Anettes Sandwich, D´let eller Joe & The Juice, som alle har gode frokostmenuer. Læs mere om spisestederne her.

 

Hvor kan du få kaffe og kage?

Er du kaffe/kage-trængende, så finder du lige, hvad du har brug for hos kaffebarerne Coffee Ten og Espresso House. Du kan også få en god kaffe hos Joe & The Juice og Lagkagehuset.

 

Hvor kan du få takeaway?

I Friis Shoppingcenter kan du få let takeaway hos Anettes Sandwich, Joe & The Juice og Lagkagehuset. Se åbningstider her.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *