Åbent idag10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 23:00
  

Privatlivspolitik

Opdateret d. 22. maj 2018
 
Denne privatpersondatapolitik forklarer, hvordan Friis Shoppingcenter behandler og sikrer dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside eller skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev.
 
Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
 
Friis Shoppingcenter
Nytorv 27
9000 Aalborg
CVR-nr. 37 07 07 26
Tlf. 26 86 66 40
E-mail: [email protected]

Beskrivelse af behandlingen

Brug af cookies
Vi anvender Google Analytics på vores website. Når du besøger friisaalborg.dk, vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, hvorved vi, via Google Analytics, indsamler information om brugen af hjemmesiden. Dette gælder hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider/artikler der har flest besøg m.m. Vi anvender Google Analytics for at få indsigt i brugernes præferencer og derved øge brugervenligheden, redaktionelt fokus og kvaliteten af vores indhold på friisaalborg.dk.
Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mail adresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer de indsamler, kan du læse mere i Google’s privacy policy her.
Cookien har en levetid på 26 måneder. Ønsker du at slette cookies inden de automatisk udløber, så kan du se hvordan her.
Friisaalborg.dk anvender også cookies til fremadrettet relevant markedsføring. Det betyder, at du med dit besøg på vores hjemmeside kan blive mødt med et af vores bannere rundt omkring på andre hjemmesider.

 

Vi anvender desuden også:

  • Facebook (hvis du anbefaler en artikel via Facebook eller ”Synes godt om” friisaalborg.dk på Facebook)
  • Instagram (hvis du anbefaler en artikel via Instagram eller ”Synes godt om” friisaalborg.dk på instagram)

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events og tilbud fra Friis Shoppingcenter.
Du kan altid afmelde din mail fra nyhedsbrevet igen, enten ved at benytte linket i nyhedsmailen eller ved at skrive til [email protected]
 
SMS

Når du tilmelder dig vores sms-service, så giver du dit samtykke til, at Friis Shoppingcenter må sende dig beskeder om nyheder, events og tilbud.
Du kan til enhver tid afmelde dit telefonnummer vores gratis sms-service, hvis du ikke længere ønsker at høre fra os. For afmelding send en sms med teksten ”friis afmeld til 1272”. Det koster alm. sms-takst.
 
TV-overvågning
Der foretages TV-overvågning i og ved Friis Shoppingcenter. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. Ønsker du at vide mere, kan du læse nærmere om reglerne på Justitsministeriets hjemmeside.

Adgang til dine oplysninger

Ifølge den nye Persondataforordning, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på, at få oplyst hvilke data vi har registreret på dig. Herunder også hvilken e-mail adresse, der er tilmeldt vores nyhedsmail.

 

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: [email protected]
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail, hvis det er muligt.
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

 

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted, friisaalborg.dk.