Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Billig parkering i Aalborg

På denne side finder du svar på alle dine spørgsmål om parkering i Friis Shoppingcenter. Du kan også læse mere om generelle parkeringsforhold og -regler i Aalborg ved at klikke på knappen til højre nedenfor.

 

Hvis du leder efter en billig parkeringsplads i Aalborg midtby, hvor du kan holde parkeret hele døgnet rundt? Så er du altid velkommen i Friis Shoppingcenters parkeringshus i Aalborg centrum. Her får du 1 times gratis parkering og en efterfølgende lav timepris på mere end 850 p-pladser lige i hjertet af Aalborg.

 

Parkeringsskilk

Parkering i Friis Shoppingcenter

Velkommen til parkering i Friis Shoppingcenter. Brug oversigten nedenfor og få svar på dine spørgsmål omkring parkering med det samme:

Oversigt – find det, du søger:

 1. Parkeringspriser
 2. Hvordan virker parkeringssystemet?
 3. Sådan betaler du for parkering
 4. Døgnåbent parkeringshus
 5. Gratis parkering i Aalborg
 6. Om parkering i Aalborg generelt
 7. Ofte stillede spørgsmål

 

Gratis parkering i Aalborg centrum

Leder du efter en gratis parkeringsplads i Aalborg centrum? I Friis Shoppingcenter tilbyder vi 1 times GRATIS parkering. Så har du lige tid til enten lidt shopping i centrets butikker, en hurtig bid mad i centrets caféer eller måske en intensiv træning i Fitness World.

 

Parkering i Aalborg uden besvær

Hos Friis Shoppingcenter har vi gjort parkering i Aalborg til en leg. Ved hjælp af ny, brugervenlig teknologi har vi gjort det lettere end nogensinde at finde og betale for en parkeringsplads. Lyder det for godt til at være sandt? Klik på videoen nedenfor, hvor du kan se, hvordan det går, når Irene på 100 år skal parkere i Friis Shoppingcenter:

 

 

Parkeringspriser – hvad koster det at parkere i Friis Shoppingcenter?

Der er 1 times GRATIS parkering, der fratrækkes automatisk. Herefter er prisen kun 12 kr. pr. påbegyndt time hele døgnet.

 

– Time: – Pris:
1. time 0 kr.
2. time 12 kr.
3. time 24 kr.
4. time 36 kr.
5. time 48 kr.
6. time 60 kr.

 

Hvordan virker parkeringssystemet?

Vi har udskiftet de traditionelle bomme med et kamera, der registrerer bilens nummerplade, når du kører ned i parkeringskælderen. Derfor skal du hverken trække en billet eller indføre dit kreditkort i en automat, men blot parkere bilen.

Når du ønsker at forlade p-kælderen igen, kan betalingen foregå via betalingsautomat, online eller via app’en ”APCOA FLOW”, hvor du indtaster bilens nummerplade. Herefter betales for den tid, du har holdt parkeret og på vej ud af parkeringskælderen registrerer kameraet igen bilens nummerplade og stopper parkeringen.

 

Har du brug for hjælp til parkeringssystemet?

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål til det nye parkeringssystem, er du velkommen til at kontakte Apcoa, der vedligeholder parkeringssystemet i Friis Shoppingcenter på tlf. 45 26 76 90 eller udfylde en kontaktformular her.

Opstår der problemer med automaterne, imens du er i centret, kan du kontakte support på tlf. 45 26 76 90 eller henvende dig i centeradministrationen, som du finder på plan 2 (indgang ved siden af Poul M på plan 1).

Her kan du også få assistance til at blive oprettet som “fast bruger” i app’en, så du kan holde øje med alle dine parkeringer i Friis Shoppingcenter – se hvordan du selv opretter dig under punkt 2. Læs mere om de forskellige betalingsformer herunder.

Har du modtaget en faktura, som du har spørgsmål til eller ikke mener er berettiget, kan du benytte formularen her.

Du kan også klikke her, hvis du vil:

 • Betale din faktura
 • Klage over en faktura
 • Tjekke ud og betale op til 48 timer efter udkørsel
 • Stille spørgsmål vedr. din p-billet eller til et beløb, som er blevet trukket på din konto

Parkering i Aalborg med flere betalingsmuligheder

1

Betaling ved parkeringsautomat

Ved parkering i Friis Shoppingcenter kan du betale ved en af de opstillede betalingsautomater i parkeringskælderen. Du finder automater på plan -1, -2 og -3 og ved udgangen mod Nytorv mellem de to gangbroer samt ved udkørslen på -1 (du skal betale, inden du sætter dig i bilen).

På alle automaterne kan du betale med kort og MobilePay ved at indtaste bilens registreringsnummer. Du kan betale med mønter på automaterne til højre på -2 og ved udgangen til Nytorv (automaterne tager kun imod aftalte penge).

OBS! Der er ikke længere betalingsautomat ved Nyhavnsgade, og det er heller ikke længere muligt at benytte denne indgang til parkeringskælderen udenfor Friis Shoppingcenters åbningstid.

Udenfor åbningstid skal indgangen på Nytorv mellem de to gangbroer benyttes.

OBS: Er der lang kø ved automaterne kan du, når p-kælderen er forladt, betale på hjemmesiden Du har 48 timer til at betale for din parkering, EFTER du har forladt parkeringskælderen.

Manglende betaling medfører et gebyr på 300 kr. + parkeringsbeløbet.

2

Automatisk betaling via App eller website:

Du kan tilmelde dig automatisk betaling på 2 måder – det er nemt og smart:

Betaling via app:

1. Hent app’en APCOA FLOW

2. Når du har oprettet en konto, trykker du på “Mine biler” og indtaster bilens registreringsnummer og eventuelt bilens mærke under “beskrivelse”. Her har du mulighed for at tilkoble flere biler til samme bruger ved at trykke “opret bil”.

3. Nu skal du blot udfylde dine kortoplysninger, trykke godkend og herefter vil beløbet automatisk blive trukket fra din konto, hver gang du har parkeret i shoppingcentret. Så bliver det ikke lettere at parkere i Aalborg centrum.

4. Du kan få et overblik over dine parkeringer under “Afsluttede parkeringer”, hvor prisen for hver enkelt parkering også vil fremgå (1. time er naturligvis også gratis som “fast bruger”).

OBS: Man har tidligere kunnet tanke op på app’en, men dette er ændret med en opdatering i app’en 01/03-2017. Hver parkering i Friis Shoppingcenter vil fremover blive trukket på det tilknyttede kort. Dem, som har tanket op, beholder naturligvis de penge, som er indbetalt, og når pengene er brugt, så trækker app’en selv det skyldige beløb hver gang, der skal afregnes.

 

Betaling via website (her behøver du ingen app):

1. Opret dig som fast bruger via hjemmesiden.

2. Når du har oprettet en konto, trykker du på “Mine biler” og indtaster bilens registreringsnummer og eventuelt bilens mærke under “beskrivelse”. Du har mulighed for at tilkoble flere biler til samme bruger ved at trykke “opret bil”.

3. Du udfylder dine kortoplysninger, trykker godkend og beløbet vil herefter blive trukket fra din konto, hver gang du har parkeret i shoppingcentret.

4. Du kan få et overblik over dine parkeringer under “Afsluttede parkeringer”, hvor prisen for hver enkelt parkering også vil fremgå (1. time er naturligvis også gratis som “fast bruger”).

OBS: Man har tidligere kunnet tanke op, men dette er ændret pr. 01/03-2017. Hver parkering vil fremover blive trukket på det tilknyttede kort. Dem, som har tanket op, beholder naturligvis de penge, som er indbetalt og når pengene er brugt, trækkes det skyldige beløb automatisk hver gang, der skal afregnes.

Hvis du er kørt ud af p-kælderen og henter app’en eller opretter dig via hjemmesiden, så kan du ikke betale for den netop afsluttede parkering. Betalingen vil  da først være gældende fra næste gang, du parkerer i vores p-kælder.

”OBS! Hvis du har en igangværende parkering, så skal den afregnes på automaten, mens du er i p-kælderen eller på https://www.apcoaflow.dk/payparking op til 48 timer efter udkørsel. App-betalinger vil først gælde ved næste indkørsel, efter du har oprettet dig.

3

Abonnementsparkering

Opretter du dig som kontokunde, behøver du ikke at tænke på betaling. Du betaler et fast beløb pr. måned til en fordelagtig pris. Parkering i Aalborg har aldrig været lettere:

 • Døgnparkering 24/07: 1150,- inkl. moms pr. måned
 • Natparkering kl. 18-10: 350,- inkl. moms pr. måned

Hvis du gerne vil oprettes som fast abonnent, kontakt kundeservice på [email protected] eller pr. telefon 70 23 13 31.

OBS! Abonnementskunder kan kun parkere på plan -4, ellers vil der blive opkrævet yderligere betaling.


Har du glemt at betale? Eller ønsker du blot at betale efter udkørsel, kan du gøre dette op til 48 timer EFTER udkørsel. Klik på dette link: apcoaflow.dk/payparking

 


Parkeringshus i Aalborg Centrum

Døgnåbent parkeringshus centralt i Aalborg

Parkeringshuset i Aalborg har døgnåbent, og du kan derfor også have din bil parkeret natten over. Så behøver du ikke tænke på parkering, hvad enten du skal shoppe, have en overnatning, spise en god middag eller nyde byens mange andre tilbud. Ønsker du adgang til parkeringshuset udenfor centrets åbningstid, skal du blot benytte indgangen mellem de to gangbroer på Nytorv.

Parkering med automatisk nummerpladeregistrering

Aldrig har det været mere simpelt at parkere i Aalborg. Ved indkørsel til Friis Shoppingcenters parkeringspladser vil din bil blive fotograferet, hvorefter du automatisk er “tjekket ind”. Derfor behøver du ikke at tænke på billetter eller automater, når du parkerer i shoppingcentret. Du skal først betale, når du forlader parkeringshuset. Dette gøres i en af de opstillede betalingsautomater. Du kan også oprette en konto i app’en “APCOA FLOW”, så vil din parkering blot blive trukket automatisk på din konto, og du kan køre ind og ud uden at foretage dig noget.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål lige her:

 1. Jeg har glemt at betale! Hvad gør jeg?
 2. Adgang til p-kælderen uden for centret lukketid?
 3. Hjælp til registreringsnummer!
 4. Skal jeg ”checke ud” på automaten, hvis jeg holder parkeret under 1 time?
 5. Hvad hvis jeg har betalt i automaten, men går op i centret igen?
 6. Parkering for CABINN gæster?
 7. Automaten virker ikke, hvad gør jeg?
 8. Er der handicapparkering?
 9. Er der motorcykelparkering?
 10. Hvor høj må bilen være?

 

Jeg har glemt at betale og er på vej ud af området, hvad kan jeg gøre?

Hvis du har glemt at betale og sidder i bilen på vej ud af p-kælderen, vil du flere steder mod udkørslen blive gjort opmærksom på, at du skal huske at betale. Lige inden udkørslen er der et opsamlingsområde med 3 parkeringspladser, hvor du må holde i maks. 15 min. Ca. 40 m. fra opsamlingsområdet er der en betalingsautomat, der modtager kreditkort. Ønsker du at betale med kontanter skal du til betalingsautomaterne på plan -2 eller ved udgangen på Nytorv. Parkeringspladserne i opsamlingsområdet er forbeholdt de bilister, som har glemt at betale og skal over til betalingsautomaten inden udkørsel. Parkering i opsamlingsområder længere end 15 min. kan medføre en parkeringsafgift på 650 kr. – Husk derfor at stille p-skiven.

 

Hvad sker der, hvis jeg har forladt p-kælderen uden at betale?

Er du kommet til at køre uden at betale, kan du fortsat nå det op til 48 timer efter du har forladt p-kælderen. Ved glemt betaling har du op til 48 timer til at betale via http://www.apcoaflow.dk/payparking. Har du glemt alt om betalingen i centret samt de efterfølgende 48 timer, vil du modtage et gebyr på 300kr. + den parkerede tid.

 

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at betale og vælger at køre ned i p-kælderen igen?

Så vil du være registeret i systemet to gange. Du kan betale for din første parkering online op til 48 timer, efter du har forladt p-kælderen. Din anden betaling foretager du blot, som du plejer – Husk: har du holdt parkeret inden for den gratis time, så skal du stadig checke ud på automaten ved at indtaste dit registreringsnummer.

 

Hvordan kommer jeg ned i p-kælderen efter centrets lukketid?

Du har adgang til p-kælderen døgnet rundt via indgangen på Nytorv (på gadeplan mellem de to gangbroer). Her skal du indtaste din nummerplade på skærmen til højre for døren for at låse døren op. Kan du ikke huske din nummerplade, ring da på dørtelefonen under skærmen.

 

Hvad hvis jeg kommer til at betale for et forkert registreringsnummer?

På automaterne bliver du flere gange spurgt, om du vil betale for det valgte registreringsnummer. Kommer du alligevel til at betale for et forkert registreringsnummer, kan du ikke få pengene igen, da bilens registreringsnummer er ude af systemet. Hvis du opdager fejlen, imens du er i centret skal du huske at betale for din egen parkering. Hvis du er kørt ud af p-kælderen, har du 48 timer til at foretage din betaling online, ellers vil du få tilsendt en bøde på 300 kr. + den parkerede tid.

 

Jeg kan ikke finde mit registreringsnummer på automaten

Hvis du ikke kan finde dit registreringsnummer på automaten ved betaling, så har kameraet muligvis ikke registreret din bil. Du skal stadig indtaste dit fulde registreringsnummer, trykke på ”Godkend” og følge instruktionen på skærmen. Nummerpladen kan muligvis ikke registreres, hvis ikke den overholder færdselsloven (hvis den er beskidt, bøjet/bulet, monteringsskruerne sidder forkert eller på anden vis er sløret). Der vil herefter ske en manuel sammenkædning af billeder og registreringsnummer.

 

Skal jeg ”checke ud” på automaten, hvis jeg holder parkeret under 1 time?

I princippet nej, men vi opfordrer alligevel til det. Herved undgår du at få en bøde, hvis du alligevel overskrider den ene gratis times parkering, inden kameraet ved udkørslen registrerer din bil.

 

Hvad hvis jeg har betalt i automaten, men går op i centret igen?

Din parkering stopper først, når kameraet registrerer din bil ved udkørslen. Du har 30 min. til at forlade p-kælderen, herefter påbegynder betalingen igen.

 

Hvordan foregår parkering for CABINN gæster?

Henvend dig i receptionen hos CABINN, og de vil guide dig.

 

Automaten virker ikke, hvad gør jeg?

Hvis betalingsautomaten ikke virker, gå til en af de andre automater i p-kælderen. Hvis de alle er ude af drift, kontakt APCOA PARKING på tlf. 45 26 76 90.

 

Er der handicapparkering?

Der er handicapparkering på plan -1, hvor der er 1 times gratis parkering og herefter koster det 12 kr. pr. påbegyndt time. Husk at gyldigt invalid-/handicapkort skal være synligt i bilens forrude.

 

Hvad med min motorcykel?

Du har mulighed for at parkere din motorcykel i p-kælderen, og som motorcyklist er du undtaget den almindelige betaling. Du skal dog huske at parkere i parkeringsbåsene og ikke være til gene for de øvrige bilister, da det ellers kan medføre et kontrolgebyr.Der er trukket et forkert beløb for parkeringen? Hvis der er trukket et forkert beløb for din parkering, kan du få hjælp her: www.apcoa.dk/automat.

 

Hvor høj må bilen være?

Biler må max. være 2,4 meter høje for at komme ind i parkeringskælderen og kan kun parkere på plan -1. Du skal være opmærksom på, at max højden på plan -2,-3 og -4 kun er 2,0 meter høj. Du vil blive advaret med skiltning inden du kører ned på plan -2, hvor bilen kun må være 2,0 meter.

 

Se butikkerne i shoppingcentret her

 

Parkering i Aalborg generelt

 

 

Der er mange steder, du kan parkere i Aalborg. Faktisk findes der mere end 4.500 parkeringspladser i private og offentlige parkeringsanlæg og -pladser tæt på midtbyen. Af disse hører over 850 til Friis’ parkeringsfaciliteter i Aalborg, som hører til blandt de mest centrale.

Til trods for at der er kommet mere end 700 nye parkeringspladser til i midtbyen siden 2009, kan det fortsat være svært at finde en ledig plads til bilen på en af de offentlige parkeringsanlæg, da behovet ofte stadig er større end udbuddet. Derfor kan det være en fordel at tage forbi Friis Shoppingcenter, hvor du får den første times parkering gratis og efterfølgende timer til en fast lav takst på 12 kroner.

Brug oversigten nedenfor og få svar på dine spørgsmål omkring parkering i Aalborg med det samme:

Kort over parkeringszone og parkeringstakster

Ønsker du et hurtigt overblik over de forskellige steder, du kan parkere i Aalborg midtby, har Aalborg Kommune heldigvis tegnet et kort, som viser dig offentlige og private parkeringsmuligheder. Her vises også parkeringstaksterne for de offentlige parkeringszoner.

Kort over parkering i AalborgKilde: Aalborg Kommune

 

Hvad koster det at parkere i Aalborg?

Prisen på parkering i Aalborg svinger afhængigt af placering. Ligeledes er der forskel på prisen hos private parkeringsanlæg og offentlige parkeringspladser. I udgangspunktet er prisen for parkering i Aalborg 7 kroner per time på hverdage fra 8-19 og lørdag fra 8-18.

Dertil findes nogle centrale, offentlige parkeringspladser, hvor prisen er 16 kroner i timen. Disse vises på ovenstående kort med røde felter. Her kan man kun betale for parkering på timebasis. Derfor fungerer dagskort, månedskort og årskort ikke i de røde zoner.

Parkeringsordninger i Aalborg

Når du er bosiddende i Aalborg, tilbyder Aalborg kommunes en række forskellige parkeringskort, som du kan bruge i stedet for dit betalingskort i kommunes p-automater. Med parkeringskortet kan man opnå nogle forskellige rabatter, da man betaler en fast pris i stedet for timetakster. Dette er særligt lukrativt for dig, som bor udenfor byens p-licenszoner. Aalborg kommune tilbyder tre slags kort:

Dagskort: Med et dagskort til 35 kroner kan du parkere en hel dag i den billige takstzone, hvor prisen ellers er 7 kroner i timen.

Månedskort: Parkerer du mere end 11 dage om måneden i den billige takstzone, bør du overveje et månedskort til 400 kroner. Så sparer du penge til sammenligning med at betale 7 kroner i timen.

Årskort: Skal du parkere i Aalborg midtby hele året rundt, kan du investere i et årskort til 4.000 kroner, som kan anvendes i den billige takstzone.
Bemærk at kortene kun virker til de kommunale, offentlige parkeringspladser, som er markeret på ovenstående kort med grønne felter.

Parkering af el-, brint- og hybridbiler

Hvis du er den heldige ejer af en el-, brint- eller hybridbil, har du gode muligheder for parkering i Aalborg og ekstra mange fordele. Hvis du ejer en af førnævnte biltyper, kan bestille et årskort med p-licens gratis og benytte flere ladestandere kvit og frit.

Find en ledig parkeringsplads

Hvis du har brug for at parkere midt i Aalborg, er der desværre ikke garanti for at finde en ledig parkeringsplads på de offentlige anlæg. Heldigvis kan du let tjekke, hvor der er ledige parkeringspladser, førend du tager af sted.

Med appen, Aalborg City til IOS og Android, får du et samlet overblik over ledige parkeringspladser i Aalborg, heriblandt også i Friis Shoppingcenter, så du slipper for at skulle køre hele byen rundt. Med app’en i hånden finder du let et sted at efterlade din bil.

 

Parkeringsmuligheder i Aalborg

Udover de tidsbegrænsede, gratis parkeringspladser i Aalborg, findes der også en lang række parkeringshuse og gader, hvor du kan stille bilen til en fast timetakst. Her finder du både parkeringshuse i centrum af Aalborg og parkeringspladser, der ligger lidt udenfor midtbyen.

Brug oversigten nedenfor og få svar på dine spørgsmål omkring parkering i Aalborg med det samme:

Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter får du den første times parkering gratis. Herefter er prisen 12 kroner pr. påbegyndt time. Friis har mere end 850 parkeringspladser midt i Aalborg centrum. Du kan enten betale for parkering via p-automat, online eller gennem en app på mobilen.

Adresse: Nytorv 27, 9000 Aalborg

Indkøbscenter Friis Shoppingcenter bagside

Q-park parkeringshus

Q-park har otte parkeringshuse fordelt ud over Aalborg. Du finder blandt andet et ved Aalborg Kulturcentrum, Kennedy Arkaden og Sundhedens hus. Priserne varierer fra parkeringshus til parkeringshus. Prisen starter ved 16 kroner og går op til 20 kroner i de af parkeringshusene, der befinder sig i centrum af Aalborg.

Adresse: Kennedy Arkaden, 9000 Aalborg

Kennedy Arkaden parkeringshus i Aalborg

Sauers Plads

På Sauers plads kan du holde uden licens for 7 kroner i timen. Du kan holde gratis på Sauers plads i hverdagen mellem 19:00 – 08:00 og lørdag fra kl. 16:00 til mandag kl. 08:00. Betaling af parkeringstakst kan ske gennem parkeringsapp på telefonen.

Adresse: Sauers Plads, 9000 Aalborg 

Parkering ved Sauers Plads i Aalborg

Føtex på Slotsgade

I Føtex parkeringshus kan du holde 3 timer for 10 kroner. Herefter koster det 20 kroner per påbegyndt time at holde i parkeringshuset i Aalborg centrum.

Adresse: Slotsgade 8-14, 9000 Aalborg

Føtex Parkeringsplads i Aalborg centrum

Havnefront mellem broerne

Ved Havnefronten kan du parkere bilen for 7 kroner i timen. Betaling skal ske gennem en app på din telefon.

Adresse: Strandvejen 2A, 9000 Aalborg

Parkering ved Havnefronten mellem broerne i Aalborg

Budolfi Plads

Du kan parkere bilen i Budolfi Plads parkeringskælder i Aalborg midtby. Her koster det 16 kroner i timen at have sin bil parkeret. Parkeringskælderen har døgnåbent, og det koster 5 kroner at parkere i mellem klokken 20:00 – 08:00.

Adresse: Budolfi Plads, 9000 Aalborg

Gratis parkering ved Budolfi Plads i Aalborg

Aalborg Kongres og Kulturecenter

Omkring Aalborg Kongress og Kulturcenter kan du parkere for 7 kroner i timen. Hvis du parkerer mere end fem timer samme dag, vil resten af din parkering dog være gratis. Ved ankomst skal du huske at tilmelde dig parkering med dit betalingskort via p-automaten. Husk også altid at tjekke ud, inden du forlader parkeringsområdet.

Adresse: Europa Pl. 4, 9000 Aalborg

Parkeringsplads ved Aalborg Kongress og Kulturecenter

Vestre Fjordpark

Ved Vestre Fjordpark finder du et antal gratis parkeringspladser. Her kan du stille bilen, hvis du skal besøge Badeanstalten, gå en tur i det smukke område eller benytte en af de mange udendørs aktiviteter såsom street basket, volleyball eller parkourbanen. Vær dog opmærksom på, at det kan være svært at finde parkering her på varme sommerdage.

Adresse: Skydebanevej 14, 9000 Aalborg

Gratis parkering ved Vestre Fjordpark

C.W. Obel Parkeringshus

Lidt udenfor centrum finder du parkeringshuset C.W Obel, der har mere end 370 parkeringspladser til rådighed og har døgnåbent. Parkeringshuset er placeret tæt på Aalborg Sygehus Nord, og er derfor en ideel parkeringsmulighed, hvis du skal besøge sygehuset.

Adresse: Badehusvej 5, 9000 Aalborg

Parkeringshus i Aalborg

Dannebrog Centret

I Dannebrog Centret Parkeringshus finder du 125 parkeringspladser. Prisen for at parkere her er 12 kroner i timen. Parkeringshuset har døgnåbent, og du kan parkere her, så længe du har lyst til. Betaling kan både ske via p-automat eller gennem parkeringsapp.

Adresse: Kastetvej 26, 9000 Aalborg

Parkering ved Dannebrog Centret i Aalborg

Aalborg City Campus

Aalborg City Campus har mere end 370 parkeringspladser. Parkeringshuset er placeret tæt ved SOSU Nord og HF&VUC Nord og er derfor et ideelt sted at parkere bilen, hvis du går på et af disse uddannelsessteder eller arbejder i området. Prisen er 16 kroner i timen, og der er mulighed for at benytte parkeringshuset døgnet rundt.

Adresse: Kielersvej 11, 9000 Aalborg

Parkering ved Aalborg City Campus

 

Tidsbegrænset gratis parkering i Aalborg

Der findes flere forskellige muligheder for gratis parkering i Aalborg. Blandt andet får du den første time gratis i Friis Shoppingcenter. Dertil findes der flere korttidsparkeringspladser, hvor du kan holde gratis helt op til en time. Husk at tjekke p-skiltet på vejen, så du er sikker på, hvor lang tid du kan holde gratis parkeret.

Nedenfor har vi samlet en række gratis steder du kan parkere i Aalborg. Her du kvit og frit kan stille bilen, mens du slentre en tur gennem byens hyggelige gader. Hvis du leder efter gratis parkering i et specifikt område af Aalborg, kan du bruge listen nedenfor, til at finde et sted, der passer dig bedst.

 

Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter kan du holde 1 time gratis midt i Aalborg centrum. Efter den første gratis time, koster det kun 12 kroner i timen at holde i vores store parkeringshus midt i Aalborg centrum. Her behøver du ikke holde øje med skiltning eller huske at stille p-skiven. Du skal blot huske at betale via app eller p-automat, hvis du holder i vores parkeringshus mere end 1 time.

Adresse: Nytorv 27, 9000 Aalborg

Storcenter Aalborg Friis Shoppingcenter facade

Boulevarden

På gaden, Boulevarden, kan du parkere din bil gratis langs kantstenen i op til 60 minutter. De gratis parkeringspladser er altså tidsbegrænset til højest 1 time. Husk altid at holde øje med skilte, da tidsrummet for gratis parkering kan varierer fra 30 minutter til 60 minutter.

Gratis parkering i Aalborg langs kantstenen på Boulevarden

Dag Hammarskjølds Gade og Toldstrupsgade

Du kan stille bilen gratis mellem 30 minutter og 60 minutter på disse to gader i Indre By. Vær opmærksom på skiltning og husk altid at stille p-skiven.

gratis parkering lang Toldstrupsgade og Dag Hammerskjølds gader

Grønttorvet

På Grønttorvet kan du parkere din bil gratis i op til 1 time. Der er ingen krav om licens. Du skal huske at sættep-skiven og holde øje med eventuel skiltning. Husk at parkeringsintervallet kan varierer fra 30 minutter til 60 minutter, alt afhængigt af hvor du parkere.

Gratis parkering ved Grønttorvet i Aalbor Centrum

Vesterbro

Ved og på gaden, Vesterbro, kan stille bilen gratis i en tidsbegrænset periode på 30 minutter til max 60 minutter. Husk at stille p-skiven og hold øje med eventuelt skiltning, når du stiller bilen på Vesterbro.

Parkeringspladser langs kantstenen på Vesterbro i Aalborg

Istedgade

På Istedgade finder du en række parkeringspladser, hvor du kan stille bilen gratis i en tidsbegrænset periode. Flere af parkeringspladserne i dette område kræver p-licens, så vær opmærksom på dette, hvis du stiller bilen her. Husk også at kigge efter generel skiltning og stille p-skiven.

Gratis parkering langs kantsten på Istegade i Aalborg

Dannebrogsgade

Langs Dannebrogsgade finder du en række tidsbegrænsede parkeringspladser. Her kan du stille bilen gratis, i det tidsrum skiltning ved området viser. Parkering her vil typisk være tidsbegrænset til mellem 30 – 60 minutter. Husk altid at tjekke skiltning og sætte p-skiven.

Gratis parkering på Dannebrogsgade i Aalborg

Kastetvej

På Kastetvej ved Dannebrogscenter kan du parkere bilen ved kantstenen. Vær opmærksom på, at det ikke er langs hele Kastetvej, du kan parkere bilen gratis, men kun i området nær Aalborg Vestby station og Dannebrogscentret. Husk altid at se efter eventuel skiltning omkring tidsbegrænset parkering.

Gratis parkeringspladser på Kastetvej i Aalborg

Egholm Færgevej

Ude ved Egholm Færgevej finder du et parkeringsområde med plads til op til 90 biler. Parkeringspladserne ligger i gåafstand til Vestre Fjordpark, som kan tilgås via stisystem fra parkeringsområdet. Parkeringspladsen er derfor et godt sted at parkere, hvis du skal besøge Vestre Fjordpark.

Parkeringplads ved Egholm Færgevej tæt på færgen i Aalborg

 

Parkering ved seværdigheder og særlige bygninger

Aalborg er en skøn by for turister. Der er mange muligheder for at en på opleveren i Nordens Paris. Hvis du er kommet hertil i bil, har vi samlet en oversigt med parkeringsinformationer fra en række af de største seværdigheder og ved særlige bygninger i byen som Universitetet, Hospitalet og Lufthavnen.

Parkering ved Aalborg Zoo

Hvis du planlægger at besøge Aalborg Zoo, skal du ikke bekymre dig om parkeringspladser. Aalborg Zoo har nemlig mere end 800 parkeringspladser, der alle ligger inden for 500 meters afstand. Det er gratis at parkere bilen på en af de mange parkeringspladser, der tilhører Aalborg Zoo.

Adresse: Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg

Parkering ved Aalborg Zoologisk Have

Parkering ved Aalborg Sygehus

Ved Aalborg Sygehus kan du stille bilen gratis Du finder både parkeringspladserne ved Aalborg UH Syd og Aalborg UH Nord. På parkeringspladserne Syd og Nord er en række parkeringspladser dog reserveret til patienter og pårørende, så vær opmærksom på det, hvis du vil stille bilen her. På alle patient og pårørende pladser kan du holde 1 time. Hvis du ønsker at holde bilen parkeret i længere tid, skal du indtaste bilen registreringsnummer på en tablet i forhallen eller den afdeling, du besøger.

Adresse: Hobrovej 18-22, 9100 Aalborg

Parkering ved Aalborg Sygehus

Parkering ved Aalborg lufthavn

Du kan stille bilen kvit og frit i Aalborg Lufthavn. Lufthavnen tilbyder nemlig en række gratis parkeringspladser, så du kan få den bedste start på ferien. Hvis du vil helt tæt på terminalen, skal du benytte betalingsmuligheden, Direct Parking. Så får du mulighed for at stille bilen i et indhegnet område. Endelig har Aalborg Lufthavn sin velkendte ‘kiss and goodbye’ parkeringsmulighed, hvor du kan sætte rejsende af, så længe du ikke holder parkeret længere end 3 minutter.

Adresse: Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

Parkeringsplads ved Aalborg Lufthavn

Parkering ved Kunsten i Aalborg

Kunsten har en parkeringskælder, der kan benyttes af museets gæster. Parkeringskælderen er placeret under Kunsten og har to nedkørsler, der begge er placeret på Kong Christians Allé. Der findes også parkeringspladser langs Kong Christians Allé. Hvis der ikke er nogle ledige parkeringspladser i Kunstens parkeringskælder, finder du den nærmeste parkeringsplads ved Aalborg Kongres og Kultur Center, der er placeret 500 meter fra Kunsten.

Adresse: Kong Christians Alle 50, 9000 Aalborg

Parkeringskælder ved Kunsten Museum i Aalborg

Parkering ved Musikkens Hus

Der findes en række muligheder for parkering nær Musikkens Hus. De tætteste parkeringsmuligheder er Friis Shoppingcenters parkeringshus, hvor du får den første times parkering gratis, parkeringskælderen Kulturen, P-hus Havnemøllen eller P-hus Kornmøllen. Begge ligger i gåafstand til Musikkens Hus.

Adresse: Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Parkring ved Musikkens Hus i Aalborg

Parkering ved Nordkraft

Der er flere muligheder for parkering nær Nordkraft. Du kan enten benytte dig af et af parkeringshusene eller en af parkeringspladserne langs kantstenene. De tætteste parkeringshuse er Friis Shoppingcenter samt Kulturen. Du finder en række parkeringspladser ved Sauers Plads, Kjellerup Torv og Hotel Aalborg Sømandshjem. Husk altid at tjekke for skiltning, hvis du holder din bil lang en kantsten.

Adresse: Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg

Parkering ved Nordkraft i Aalborg

Parkering ved Aalborg Universitet

Nær Aalborg Universitets Campus finder du en række parkeringsmuligheder med fri parkering. Parkering skal finde sted på de store parkeringspladser, der er placeret vest for Pontoppidanstræde, nord for Fibigerstræde, syd for Kroghstræde, syd for Thomas Manns Vej, Fredrik Bajers Vej og ved AUB på Langagervej. På disse p-pladser er der gratis parkering uden tidsbegrænsning. Du finder også et mindre antal parkeringspladser på selve universitetsområdet. Her er det dog kun tilladt at parkere på de afmærkede p-pladser.

Adresse: Fredrik Bajers Vej 7K, 9220 Aalborg Øst

Parkeringsplads ved Aalborg Universitet

Parkering ved Utzon Center

Der er flere parkeringsmuligheder nær Utzon Center. Der ligger blandt andet fem parkeringshuse indenfor 500 meters afstand. De tætteste parkeringshuse er First Hotel og Friis Shoppingcenter. Dernæste kommer Føtex, Musikkens hus og Salling. Alle steder har en timepris for parkering.

Adresse: Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Parkering tæt ved Kunsten i Aalborg

Parkering ved Lindholm Høje Museet

Du finder flere parkeringspladser ved Lindholm Høje Museum, hvor der altid er gratis parkering.

Adresse: Vendilavej 11, 9400 Nørresundby

Gratis parkering ved Lindeholm Høje Museet

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *