Åbent idag10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 23:00
  

Parkering

parkeringsskilt i Friis Shoppingcenter i Allborg

Billig og nem parkering i Aalborg

Leder du efter en billig parkeringsplads i Aalborg midtby, hvor du kan holde parkeret hele døgnet rundt? Så brug Friis Shoppingcenters parkeringshus i Aalborg, der rummer 850 p-pladser lige i hjertet af Aalborg. Der er 1 times GRATIS parkering, der fratrækkes automatisk, og herefter er prisen kun 10 kr. pr. påbegyndt time.

Parkeringshuset i Aalborg har døgnåbent, og du kan derfor også have din bil parkeret natten over. Så behøver du ikke tænke på parkering, hvad enten du skal shoppe, have en overnatning, spise en god middag eller nyde byens mange andre tilbud. Ønsker du adgang til parkeringshuset udenfor centrets åbningstid, skal du blot benytte indgangen mellem de to gangbroer på Nytorv. 

Parkering med automatisk nummerpladeregistrering

Aldrig har det været mere simpelt at parkere i Aalborg. Ved indkørsel til Friis Shoppingcenters parkeringspladser vil din bil blive fotograferet, hvorefter du automatisk er “tjekket ind”. Derfor behøver du ikke at tænke på billetter eller automater, når du parkerer i Friis Shoppingcenter. Du skal først betale, når du forlader parkeringshuset. Dette gøres i en af de opstillede betalingsautomater. Du kan også oprette en konto i app’en “Mobilparkering”, så vil din parkering blot blive trukket automatisk på din konto, og du kan køre ind og ud uden at foretage dig noget. Endelig kan du betale på apcoa.dk/friisparkering op til 48 timer efter, du har forladt parkeringskælderen i Aalborg.

Gratis parkering i Aalborg centrum

Leder du efter en gratis parkeringsplads i Aalborg centrum? I Friis Shoppingcenter tilbyder vi 1 times GRATIS parkering. Så har du lige tid til enten lidt shopping i centrets butikker, en hurtig bid mad i centrets caféer eller måske en intensiv træning i Fitness World.

Brug for hjælp til parkeringssystemet?

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål til det nye parkeringssystem, er du velkommen til at kontakte Apcoa, der vedligeholder parkeringssystemet i Friis Shoppingcenter på [email protected] eller tlf. 70 23 13 31. Opstår der problemer med automaterne, imens du er i centret, kan du kontakte support på tlf. 76 11 70 30 eller henvende dig i centeradministrationen, som du finder på plan 2 (indgang ved siden af Poul M på plan 1). Her kan du også få assistance til at blive oprettet som “fast bruger” i app´en, så du kan holde øje med alle dine parkeringer i Friis Shoppingcenter – se hvordan du selv opretter dig under punkt 2. Læs mere om de forskellige betalingsformer herunder.

3

Abonnementsparkering

Opretter du dig som kontokunde, behøver du ikke at tænke på betaling. Du betaler et fast beløb pr. måned til en fordelagtig pris:
• Døgnparkering 24/07: 1150,- inkl. moms pr. måned
• Natparkering kl. 18-10: 350,- inkl. moms pr. måned
Hvis du gerne vil oprettes som fast abonnent, kontakt kundeservice på [email protected] eller pr. telefon 70 23 13 31.

OBS! Abonnementskunder kan kun parkere på plan -4, ellers vil der blive opkrævet yderligere betaling.

Parkering i Aalborg uden besvær

Hos Friis Shoppingcenter har vi gjort parkering i Aalborg til en leg. Ved hjælp af ny, brugervenlig teknologi har vi gjort det lettere end nogensinde at finde og betale for en parkeringsplads. Lyder det for godt til at være sandt? Klik på videoen nedenfor, hvor du kan se, hvordan det går, når Irene på 100 år skal parkere i Friis Shoppingcenter:

Irene på 100 år skal parkere i Friis Shoppingcenter i Aalborg

Ofte stillede spørgsmål