Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 20:00
|
Dalle Valle10:00 - 23:00
  

Parkering

parkeringsskilt i Friis Shoppingcenter i Allborg

Billig og nem parkering i Aalborg

Leder du efter en billig parkeringsplads i Aalborg midtby, hvor du kan holde parkeret hele døgnet rundt? Så brug Friis Shoppingcenters parkeringshus i Aalborg, der rummer 850 p-pladser lige i hjertet af Aalborg. Der er 1 times GRATIS parkering, der fratrækkes automatisk, og herefter er prisen kun 12 kr. pr. påbegyndt time.

Parkeringshuset i Aalborg har døgnåbent, og du kan derfor også have din bil parkeret natten over. Så behøver du ikke tænke på parkering, hvad enten du skal shoppe, have en overnatning, spise en god middag eller nyde byens mange andre tilbud. Ønsker du adgang til parkeringshuset udenfor centrets åbningstid, skal du blot benytte indgangen mellem de to gangbroer på Nytorv. 

Parkering med automatisk nummerpladeregistrering

Aldrig har det været mere simpelt at parkere i Aalborg. Ved indkørsel til Friis Shoppingcenters parkeringspladser vil din bil blive fotograferet, hvorefter du automatisk er “tjekket ind”. Derfor behøver du ikke at tænke på billetter eller automater, når du parkerer i Friis Shoppingcenter. Du skal først betale, når du forlader parkeringshuset. Dette gøres i en af de opstillede betalingsautomater. Du kan også oprette en konto i app’en “APCOA FLOW”, så vil din parkering blot blive trukket automatisk på din konto, og du kan køre ind og ud uden at foretage dig noget. 
 
Har du glemt at betale? Eller ønsker du blot at betale efter udkørsel, kan du gøre dette op til 48 timer EFTER udkørsel. Klik på dette link: apcoaflow.dk/payparking 

Gratis parkering i Aalborg centrum

Leder du efter en gratis parkeringsplads i Aalborg centrum? I Friis Shoppingcenter tilbyder vi 1 times GRATIS parkering. Så har du lige tid til enten lidt shopping i centrets butikker, en hurtig bid mad i centrets caféer eller måske en intensiv træning i Fitness World.

Brug for hjælp til parkeringssystemet?

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål til det nye parkeringssystem, er du velkommen til at kontakte Apcoa, der vedligeholder parkeringssystemet i Friis Shoppingcenter på [email protected] eller tlf. 70 23 13 31. Opstår der problemer med automaterne, imens du er i centret, kan du kontakte support på tlf. 76 11 70 30 eller henvende dig i centeradministrationen, som du finder på plan 2 (indgang ved siden af Poul M på plan 1). Her kan du også få assistance til at blive oprettet som “fast bruger” i app´en, så du kan holde øje med alle dine parkeringer i Friis Shoppingcenter – se hvordan du selv opretter dig under punkt 2. Læs mere om de forskellige betalingsformer herunder.

Parkering i Aalborg med flere betalingsmuligheder:

1

Betaling ved parkeringsautomat

Ved parkering i Friis Shoppingcenter kan du betale ved en af de opstillede betalingsautomater i parkeringskælderen. Du finder automater på plan -1, -2 og -3 og ved udgangen mod Nytorv mellem de to gangbroer samt ved udkørslen på -1 (du skal betale, inden du sætter dig i bilen). På alle automaterne kan du betale med kort og MobilePay ved at indtaste bilens registreringsnummer. Du kan betale med mønter på automaterne til højre på -2 og ved udgangen til Nytorv (automaterne tager kun imod aftalte penge). OBS! Der er ikke længere betalingsautomat ved Nyhavnsgade, og det er heller ikke længere muligt at benytte denne indgang til parkeringskælderen udenfor Friis Shoppingcenters åbningstid. Udenfor åbningstid skal indgangen på Nytorv mellem de to gangbroer benyttes.

OBS: Er der lang kø ved automaterne kan du, når p-kælderen er forladt, betale på hjemmesiden http://www.apcoaflow.dk/payparking Du har 48 timer til at betale for din parkering, EFTER du har forladt parkeringskælderen.

Manglende betaling medfører et gebyr på 300.- + parkeringsbeløbet.

2

Automatisk betaling via App eller website:

Du kan tilmelde dig automatisk betaling på 2 måder – det er nemt og smart:

Betaling via app:

Hent app’en APCOA FLOW

Når du har oprettet en konto, trykker du på “Mine biler” og indtaster bilens registreringsnummer og eventuelt bilens mærke under “beskrivelse”. Her har du mulighed for at tilkoble flere biler til samme bruger ved at trykke “opret bil”. Nu skal du blot udfylde dine kortoplysninger, trykke godkend og herefter vil beløbet automatisk blive trukket fra din konto, hver gang du har parkeret i Friis Shoppingcenter. Så bliver det ikke lettere at parkere i Aalborg centrum. Du kan få et overblik over dine parkeringer under “Afsluttede parkeringer”, hvor prisen for hver enkelt parkering også vil fremgå (1. time er naturligvis også gratis som “fast bruger”).

OBS: Man har tidligere kunnet tanke op på app’en, men dette er ændret med en opdatering i app’en 01/03-2017. Hver parkering i Friis Shoppingcenter vil fremover blive trukket på det tilknyttede kort. Dem, som har tanket op, beholder naturligvis de penge, som er indbetalt, og når pengene er brugt, så trækker app’en selv det skyldige beløb hver gang, der skal afregnes.

Betaling via website (her behøver du ingen app):

Opret dig som fast bruger via hjemmesiden http://www.apcoaflow.dk/createaccount

Når du har oprettet en konto, trykker du på “Mine biler” og indtaster bilens registreringsnummer og eventuelt bilens mærke under “beskrivelse”. Du har mulighed for at tilkoble flere biler til samme bruger ved at trykke “opret bil”. Du udfylder dine kortoplysninger, trykker godkend og beløbet vil herefter blive trukket fra din konto, hver gang du har parkeret i Friis Shoppingcenter. Du kan få et overblik over dine parkeringer under “Afsluttede parkeringer”, hvor prisen for hver enkelt parkering også vil fremgå (1. time er naturligvis også gratis som “fast bruger”).

OBS: Man har tidligere kunnet tanke op, men dette er ændret pr. 01/03-2017. Hver parkering vil fremover blive trukket på det tilknyttede kort. Dem, som har tanket op, beholder naturligvis de penge, som er indbetalt og når pengene er brugt, trækkes det skyldige beløb automatisk hver gang, der skal afregnes.

Hvis du er kørt ud af p-kælderen og henter app’en eller opretter dig via hjemmesiden, så kan du ikke betale for den netop afsluttede parkering. Betalingen vil  da først være gældende fra næste gang, du parkerer i vores p-kælder. Hvis du opretter dig, imens du holder parkeret i Friis Shoppingcenter, så vil betalingen via app’en være gældende med det samme!

3

Abonnementsparkering

Opretter du dig som kontokunde, behøver du ikke at tænke på betaling. Du betaler et fast beløb pr. måned til en fordelagtig pris:
• Døgnparkering 24/07: 1150,- inkl. moms pr. måned
• Natparkering kl. 18-10: 350,- inkl. moms pr. måned
Hvis du gerne vil oprettes som fast abonnent, kontakt kundeservice på [email protected] eller pr. telefon 70 23 13 31.

OBS! Abonnementskunder kan kun parkere på plan -4, ellers vil der blive opkrævet yderligere betaling.

Parkering i Aalborg uden besvær

Hos Friis Shoppingcenter har vi gjort parkering i Aalborg til en leg. Ved hjælp af ny, brugervenlig teknologi har vi gjort det lettere end nogensinde at finde og betale for en parkeringsplads. Lyder det for godt til at være sandt? Klik på videoen nedenfor, hvor du kan se, hvordan det går, når Irene på 100 år skal parkere i Friis Shoppingcenter:

Irene på 100 år skal parkere i Friis Shoppingcenter i Aalborg

Ofte stillede spørgsmål