Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Billig parkering i Aalborg

På denne side finder du svar på alle dine spørgsmål om parkering i Friis Shoppingcenter. Du kan også læse mere om generelle parkeringsforhold og -regler i Aalborg ved at klikke på knappen til højre nedenfor.

 

Leder du efter en billig parkeringsplads i Aalborg midtby, hvor du kan holde parkeret hele døgnet rundt? Så er du altid velkommen i Friis Shoppingcenters parkeringshus i Aalborg centrum. Her får du 1 times gratis parkering og en efterfølgende lav timepris på mere end 850 p-pladser lige i hjertet af Aalborg.

 

Parkeringsskilk

Parkering i Friis Shoppingcenter

Velkommen til parkering i Friis Shoppingcenter. Brug oversigten nedenfor og få svar på dine spørgsmål omkring parkering med det samme:

Oversigt – find det, du søger:

 1. Parkeringspriser
 2. Hvordan virker parkeringssystemet?
 3. Sådan betaler du for parkering
 4. Døgnåbent parkeringshus
 5. Gratis parkering i Aalborg
 6. Om parkering i Aalborg generelt
 7. Ofte stillede spørgsmål

 

Gratis parkering i Aalborg centrum

Leder du efter en gratis parkeringsplads i Aalborg centrum? I Friis Shoppingcenter tilbyder vi 1 times GRATIS parkering. Så du har tid til lidt shopping i vores butikker, en hurtig bid mad hos vores spisesteder eller måske en intensiv træning i Fitness World.

 

Parkering i Aalborg uden besvær

Hos Friis Shoppingcenter har vi gjort parkering i Aalborg til en leg. Ved hjælp af ny, brugervenlig teknologi har vi gjort det lettere end nogensinde at finde og betale for en parkeringsplads. Lyder det for godt til at være sandt? Klik på videoen nedenfor, hvor du kan se, hvordan det går, når Irene på 100 år skal parkere i Friis Shoppingcenter:

 

 

Parkeringspriser – hvad koster det at parkere i Friis Shoppingcenter?

Der er 1 times GRATIS parkering, der fratrækkes automatisk. Herefter er prisen kun 12 kr. pr. påbegyndt time hele døgnet.

 

Hvordan virker parkeringssystemet?

Vi har automatisk nummerpladeregistrering. Det betyder, at din bils nummerplade bliver fotograferet ved indkørsel i Friis Shoppingcenters parkeringskælderen. Du bliver derfor automatisk tjekket ind,  og du skal derfor ikke trække en billet eller indføre dit kreditkort i en automat, men blot parkere bilen. Du skal først betale, når du forlader centret.

Når du ønsker at forlade p-kælderen igen, kan betalingen foregå via betalingsautomaten, online eller via app’en ”APCOA FLOW”, hvor du indtaster bilens nummerplade. Herefter betales for den tid, du har holdt parkeret og på vej ud af parkeringskælderen registrerer kameraet igen bilens nummerplade og tjekker automatisk din bil ud.

 

Har du brug for hjælp til parkeringssystemet?

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål til det nye parkeringssystem, er du velkommen til at kontakte Apcoa, der vedligeholder parkeringssystemet i Friis Shoppingcenter på tlf. 45 26 76 90 eller udfylde en kontaktformular her.

Opstår der problemer med automaterne, imens du er i centret, kan du kontakte support på tlf. 45 26 76 90 eller henvende dig hos Center Management, som du finder på 1. sal, indgang ved siden af Poul M.

Har du modtaget en faktura, som du har spørgsmål til eller ikke mener er berettiget, kan du benytte formularen her.

Du kan også klikke her, hvis du vil:

 • Betale din faktura
 • Klage over en faktura
 • Tjekke ud og betale op til 48 timer efter udkørsel
 • Stille spørgsmål vedr. din p-billet eller til et beløb, som er blevet trukket på din konto

Parkering i Aalborg med flere betalingsmuligheder

1

Betaling ved parkeringsautomat

Ved parkering i Friis Shoppingcenter kan du betale ved en af de opstillede betalingsautomater i centret ved ind- og udgangene. Du finder automater på plan -1, -2 og -3 og ved udgangen mod Nytorv mellem de to gangbroer samt ved udkørslen på -1 (du skal betale, inden du sætter dig i bilen).

På alle automaterne kan du betale med kort og MobilePay ved at indtaste bilens registreringsnummer. Du kan betale med mønter på automaterne til højre på -2 og ved udgangen til Nytorv (automaterne tager kun imod aftalte penge).

Udenfor åbningstid skal indgangen på Nytorv mellem de to gangbroer benyttes.

OBS: Er der lang kø ved automaterne kan du, når du har forladt p-kælderen, betale på hjemmesiden Du har 48 timer til at betale for din parkering, EFTER du har forladt parkeringskælderen.

Manglende betaling medfører et gebyr på 300 kr. + parkeringsbeløbet.

2

Automatisk betaling via App eller website:

Du kan tilmelde dig automatisk betaling på 2 måder – det er nemt og smart:

Betaling via app:

1. Hent app’en APCOA FLOW

2. Når du har oprettet en konto, trykker du på “Mine biler” og indtaster bilens registreringsnummer og eventuelt bilens mærke under “beskrivelse”. Her har du mulighed for at tilkoble flere biler til samme bruger ved at trykke “opret bil”.

3. Nu skal du blot udfylde dine kortoplysninger, trykke godkend og herefter vil beløbet automatisk blive trukket fra din konto, hver gang du har parkeret i shoppingcentret. Så bliver det ikke lettere at parkere i Aalborg centrum.

4. Du kan få et overblik over dine parkeringer under “Afsluttede parkeringer”, hvor prisen for hver enkelt parkering også vil fremgå (1. time er naturligvis også gratis som “fast bruger”).

 

Betaling via website (her behøver du ingen app):

1. Opret dig som fast bruger via hjemmesiden.

2. Når du har oprettet en konto, trykker du på “Mine biler” og indtaster bilens registreringsnummer og eventuelt bilens mærke under “beskrivelse”. Du har mulighed for at tilkoble flere biler til samme bruger ved at trykke “opret bil”.

3. Du udfylder dine kortoplysninger, trykker godkend og beløbet vil herefter blive trukket fra din konto, hver gang du har parkeret i shoppingcentret.

4. Du kan få et overblik over dine parkeringer under “Afsluttede parkeringer”, hvor prisen for hver enkelt parkering også vil fremgå (1. time er naturligvis også gratis som “fast bruger”).

 

Hvis du er kørt ud af p-kælderen og henter app’en eller opretter dig via hjemmesiden, så kan du ikke betale for den netop afsluttede parkering. Betalingen vil  da først være gældende fra næste gang, du parkerer i vores p-kælder.

”OBS! Hvis du har en igangværende parkering, så skal den afregnes på automaten, mens du er i p-kælderen eller på https://www.apcoaflow.dk/payparking op til 48 timer efter udkørsel. App-betalinger vil først gælde ved næste indkørsel, efter du har oprettet dig.

3

Abonnementsparkering

Opretter du dig som kontokunde, behøver du ikke at tænke på betaling. Du betaler et fast beløb pr. måned til en fordelagtig pris. Parkering i Aalborg har aldrig været lettere:

 • Døgnparkering 24/07: 1150,- inkl. moms pr. måned
 • Natparkering kl. 18-10: 350,- inkl. moms pr. måned

Hvis du gerne vil oprettes som fast abonnent, kontakt kundeservice på [email protected] eller pr. telefon 70 23 13 31.

OBS! Abonnementskunder kan kun parkere på plan -4, ellers vil der blive opkrævet yderligere betaling.


Har du glemt at betale? Eller ønsker du blot at betale efter udkørsel, kan du gøre dette op til 48 timer EFTER udkørsel. Klik på dette link: apcoaflow.dk/payparking


Døgnåbent parkeringshus centralt i Aalborg

Parkeringshuset i Aalborg har døgnåbent, og du kan derfor også have din bil parkeret natten over. Så behøver du ikke tænke på parkering, hvad enten du skal shoppe, have en overnatning, spise en god middag eller nyde byens mange andre tilbud. Ønsker du adgang til parkeringshuset udenfor centrets åbningstid, skal du blot benytte indgangen mellem de to gangbroer på Nytorv.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål lige her:

 

Se butikkerne i shoppingcentret her

 

Parkering i Aalborg generelt

 

Der er mange steder, du kan parkere i Aalborg. Faktisk findes der mere end 4.500 parkeringspladser i private og offentlige parkeringsanlæg og -pladser tæt på midtbyen. Af disse hører over 850 til Friis’ parkeringsfaciliteter i Aalborg, som hører til blandt de mest centrale.

Til trods for at der er kommet mere end 700 nye parkeringspladser til i midtbyen siden 2009, kan det fortsat være svært at finde en ledig plads til bilen på en af de offentlige parkeringsanlæg, da behovet ofte stadig er større end udbuddet. Derfor kan det være en fordel at tage forbi Friis Shoppingcenter, hvor du får den første times parkering gratis og efterfølgende timer til en fast lav takst på 12 kroner.

Brug oversigten nedenfor og få svar på dine spørgsmål omkring parkering i Aalborg med det samme:

Kort over parkeringszone og parkeringstakster

Ønsker du et hurtigt overblik over de forskellige steder, du kan parkere i Aalborg midtby, har Aalborg Kommune heldigvis tegnet et kort, som viser dig offentlige og private parkeringsmuligheder. Her vises også parkeringstaksterne for de offentlige parkeringszoner.

Kort over parkering i Aalborg

Kilde: Aalborg Kommune

 

Hvad koster det at parkere i Aalborg?

Prisen på parkering i Aalborg svinger afhængigt af placering. Ligeledes er der forskel på prisen hos private parkeringsanlæg og offentlige parkeringspladser. I udgangspunktet er prisen for parkering i Aalborg 7 kroner per time på hverdage fra 8-19 og lørdag fra 8-18.

Dertil findes nogle centrale, offentlige parkeringspladser, hvor prisen er 16 kroner i timen. Disse vises på ovenstående kort med røde felter. Her kan man kun betale for parkering på timebasis. Derfor fungerer dagskort, månedskort og årskort ikke i de røde zoner.

Parkeringsordninger i Aalborg

Når du er bosiddende i Aalborg, tilbyder Aalborg kommunes en række forskellige parkeringskort, som du kan bruge i stedet for dit betalingskort i kommunes p-automater. Med parkeringskortet kan man opnå nogle forskellige rabatter, da man betaler en fast pris i stedet for timetakster. Dette er særligt lukrativt for dig, som bor udenfor byens p-licenszoner. Aalborg kommune tilbyder tre slags kort:

Dagskort: Med et dagskort til 35 kroner kan du parkere en hel dag i den billige takstzone, hvor prisen ellers er 7 kroner i timen.

Månedskort: Parkerer du mere end 11 dage om måneden i den billige takstzone, bør du overveje et månedskort til 400 kroner. Så sparer du penge til sammenligning med at betale 7 kroner i timen.

Årskort: Skal du parkere i Aalborg midtby hele året rundt, kan du investere i et årskort til 4.000 kroner, som kan anvendes i den billige takstzone.
Bemærk at kortene kun virker til de kommunale, offentlige parkeringspladser, som er markeret på ovenstående kort med grønne felter.

Parkering af el-, brint- og hybridbiler

Hvis du er den heldige ejer af en el-, brint- eller hybridbil, har du gode muligheder for parkering i Aalborg og ekstra mange fordele. Hvis du ejer en af førnævnte biltyper, kan bestille et årskort med p-licens gratis og benytte flere ladestandere kvit og frit.

Find en ledig parkeringsplads

Hvis du har brug for at parkere midt i Aalborg, er der desværre ikke garanti for at finde en ledig parkeringsplads på de offentlige anlæg. Heldigvis kan du let tjekke, hvor der er ledige parkeringspladser, førend du tager af sted.

Med appen, Aalborg City til IOS og Android, får du et samlet overblik over ledige parkeringspladser i Aalborg, heriblandt også i Friis Shoppingcenter, så du slipper for at skulle køre hele byen rundt. Med app’en i hånden finder du let et sted at efterlade din bil.

 

Parkeringsmuligheder i Aalborg

Udover de tidsbegrænsede, gratis parkeringspladser i Aalborg, findes der også en lang række parkeringshuse og gader, hvor du kan stille bilen til en fast timetakst. Her finder du både parkeringshuse i centrum af Aalborg og parkeringspladser, der ligger lidt udenfor midtbyen.

Brug oversigten nedenfor og få svar på dine spørgsmål omkring parkering i Aalborg med det samme:

Friis Shoppingcenter parkering Aalborg

 

Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter får du den første times parkering gratis. Herefter er prisen 12 kroner pr. påbegyndt time. Friis har mere end 850 parkeringspladser midt i Aalborg centrum. Du kan enten betale for parkering via p-automat, online eller gennem en app på mobilen.

Adresse: Nytorv 27, 9000 Aalborg

 

 

 

Kennedy Arkaden parkering Aalborg

Q-park parkeringshus

Q-park har otte parkeringshuse fordelt ud over Aalborg. Du finder blandt andet et ved Aalborg Kulturcentrum, Kennedy Arkaden og Sundhedens hus. Priserne varierer fra parkeringshus til parkeringshus. Prisen starter ved 16 kroner og går op til 20 kroner i de af parkeringshusene, der befinder sig i centrum af Aalborg.

Adresse: Kennedy Arkaden, 9000 Aalborg

 

 

Sauers Plads Parkering Aalborg

 

Sauers Plads

På Sauers plads kan du holde uden licens for 7 kroner i timen. Du kan holde gratis på Sauers plads i hverdagen mellem 19:00 – 08:00 og lørdag fra kl. 16:00 til mandag kl. 08:00. Betaling af parkeringstakst kan ske gennem parkeringsapp på telefonen.

Adresse: Sauers Plads, 9000 Aalborg 

 

 

 

 

Parkering ved havnefronten Aalborg

 

Havnefront mellem broerne

Ved Havnefronten kan du parkere bilen for 7 kroner i timen. Betaling skal ske gennem en app på din telefon.

Adresse: Strandvejen 2A, 9000 Aalborg

 

 

 

 

 

Budolfi parkering Aalborg

Budolfi Plads

Du kan parkere bilen i Budolfi Plads parkeringskælder i Aalborg midtby. Her koster det 16 kroner i timen at have sin bil parkeret. Parkeringskælderen har døgnåbent, og det koster 5 kroner at parkere i mellem klokken 20:00 – 08:00.

Adresse: Budolfi Plads, 9000 Aalborg

 

 

 

 

Aalborg Kongres og Kulturcenter parkering

 

 

 

 

Aalborg Kongres og Kulturcenter

Omkring Aalborg Kongres og Kulturcenter kan du parkere for 7 kroner i timen. Hvis du parkerer mere end fem timer samme dag, vil resten af din parkering dog være gratis. Ved ankomst skal du huske at tilmelde dig parkering med dit betalingskort via p-automaten. Husk også altid at tjekke ud, inden du forlader parkeringsområdet.

Adresse: Europa Plads 4, 9000 Aalborg

 

 

 

 

Vestre Fjordpark parkering Aalborg

 

Vestre Fjordpark

Ved Vestre Fjordpark finder du et antal gratis parkeringspladser. Her kan du stille bilen, hvis du skal besøge Badeanstalten, gå en tur i det smukke område eller benytte en af de mange udendørs aktiviteter såsom street basket, volleyball eller parkourbanen. Vær dog opmærksom på, at det kan være svært at finde parkering her på varme sommerdage.

 

 

 

CW Obel parkering Aalborg

C.W. Obel Parkeringshus

Lidt udenfor centrum finder du parkeringshuset C.W Obel, der har mere end 370 parkeringspladser til rådighed og har døgnåbent. Parkeringshuset er placeret tæt på Aalborg Sygehus Nord, og er derfor en ideel parkeringsmulighed, hvis du skal besøge sygehuset.

Adresse: Badehusvej 5, 9000 Aalborg

 

 

 

 

Aalborg City Campus parkering

Aalborg City Campus

Aalborg City Campus har mere end 370 parkeringspladser. Parkeringshuset er placeret tæt ved SOSU Nord og HF&VUC Nord og er derfor et ideelt sted at parkere bilen, hvis du går på et af disse uddannelsessteder eller arbejder i området. Prisen er 16 kroner i timen, og der er mulighed for at benytte parkeringshuset døgnet rundt.

Adresse: Kielersvej 11, 9000 Aalborg

 

 

 

 

 

Musikkens Hus parkering i Aalborg

Parkering ved Musikkens Hus

Der findes en række muligheder for parkering nær Musikkens Hus. De tætteste parkeringsmuligheder er Friis Shoppingcenters parkeringshus, hvor du får den første times parkering gratis, parkeringskælderen Kulturen, P-hus Havnemøllen eller P-hus Kornmøllen. Begge ligger i gåafstand til Musikkens Hus.

Adresse: Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

 

 

 

 

 

Tidsbegrænset gratis parkering i Aalborg

Der findes flere forskellige muligheder for gratis parkering i Aalborg. Blandt andet får du den første time gratis i Friis Shoppingcenter. Dertil findes der flere korttidsparkeringspladser, hvor du kan holde gratis helt op til en time. Husk at tjekke p-skiltet på vejen, så du er sikker på, hvor lang tid du kan holde gratis parkeret.

Nedenfor har vi samlet en række gratis steder du kan parkere i Aalborg. Her kan du kvit og frit stille bilen, mens du slentre en tur gennem byens hyggelige gader. Hvis du leder efter gratis parkering i et specifikt område af Aalborg, kan du bruge listen nedenfor, til at finde et sted, der passer dig bedst.

 

Friis Shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter kan du holde 1 time gratis midt i Aalborg centrum. Efter den første gratis time, koster det kun 12 kroner i timen at holde i vores store parkeringshus midt i Aalborg centrum. Her behøver du ikke holde øje med skiltning eller huske at stille p-skiven. Du skal blot huske at betale via app eller p-automat, hvis du holder i vores parkeringshus mere end 1 time.

Adresse: Nytorv 27, 9000 Aalborg

Storcenter Aalborg Friis Shoppingcenter facade

Boulevarden

På gaden, Boulevarden, kan du parkere din bil gratis langs kantstenen i op til 60 minutter. De gratis parkeringspladser er altså tidsbegrænset til højest 1 time. Husk altid at holde øje med skilte, da tidsrummet for gratis parkering kan varierer fra 30 minutter til 60 minutter.

Gratis parkering i Aalborg langs kantstenen på Boulevarden

Grønttorvet

På Grønttorvet kan du parkere din bil gratis i op til 1 time. Der er ingen krav om licens. Du skal huske at sættep-skiven og holde øje med eventuel skiltning. Husk at parkeringsintervallet kan varierer fra 30 minutter til 60 minutter, alt afhængigt af hvor du parkere.

Gratis parkering ved Grønttorvet i Aalbor Centrum

Vesterbro

Ved og på gaden, Vesterbro, kan stille bilen gratis i en tidsbegrænset periode på 30 minutter til max 60 minutter. Husk at stille p-skiven og hold øje med eventuelt skiltning, når du stiller bilen på Vesterbro.

Parkeringspladser langs kantstenen på Vesterbro i Aalborg

 

 

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *