Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Er det snart tid til konfirmation? Kig forbi og få inspiration til bl.a. hår og makeup

Har du styr på alle forberedelserne til den store dag? ??

En konfirmation er en stor dag og det samme er tiden op til konfirmationen. Alt skal spille både tøjet, håret og makeuppen. Er du stadig i vildrede over, hvilken frisure du skal gå med eller hvilken makeup, der passer til dig? Så sæt kryds i kalenderen d. 29/3 kl. 17-19.

Den 29/3 inviterer vi til konfirmand inspirationsaften i Friis Shoppingcenter, hvor du blandt andet kan få inspiration til, hvordan håret skal styles på den store dag eller hvordan makeuppen skal lægges. Det vil være en aften med snacks, goodiebags og masser af inspiration.

Vi har allieret os med Poul M, som er eksperter i hårtrends og super søde til at hjælpe og guide med, hvordan du selv kan sætte den perfekte frisure på dagen ???????

De søde Matas piger står også klar til at hjælpe med gode fifs til, hvordan konfirmandmakeuppen skal se ud eller, hvilke neglelaksfarver der trender ??

Vi sørger for lidt snacks og goodiebags, så alt du skal gøre er blot at tilmelde dig i vores PLUS+ app og møde op tirsdag d. 29/3 kl. 17-19 ved den lyserøde væg i Friis Shoppingcenter. Vi har 30 pladser, så skynd dig ind og sikre dig en plads i vores PLUS+ app.

Vi glæder os til en hyggelig aften fyldt med inspiration til alle konfirmander både til konfirmationen eller blå mandag ??