Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 20:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

Det sker

Det sker i Aalborg hos Friis Shoppingcenter

Hvad sker der i Aalborg? Foruden spændende shopping og madoplevelser i Friis Shoppingcenters butikker og restauranter arrangeres der også events året rundt i shoppingcentret. Leder du efter et event i Aalborg, byder Friis Shoppingcenter på et væld af arrangementer for hele familien – både store som små.

 

Se alle vores events lige her.

 

Efterårsferie for børn

Start dato: 12. oktober 2018
Slut dato: 21. oktober 2018

 

Events i Aalborg

Friis Shoppingcenter danner rammen om gode oplevelser og events i Aalborg. Her kan du se frem til at få den fulde oplevelsespakke. Shopping, madoplevelser og events, der skaber glæde, varme og hyggelige stunder. Tilbring din weekend, hverdag eller højtiderne i Friis Shoppingcenter og find et event, der vækker lige netop dit, dine børns eller hele familiens interesse. Kalenderen er fyldt med fede events i Friis Shoppingcenter, hvad enten du er til koncerter, konkurrencer eller julehygge.

 

Oplev Friis shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter finder du events, der blandt andet byder på lækre smagsoplevelser, et møde med julemanden, konkurrencer samt en lang række andre oplevelser, der både passer til voksne og børn – store som små familier.

 

Oplevelser hele året

Friis Shoppingcenter byder på sæsonbestemte oplevelser. I julen kan du blandt andet møde julemanden, løse julemysterier med Ramasjang eller hjælpe udsatte børn gennem vores Ønsketræ. Du kan også deltage i konkurrencer, smagsoplevelser og mere til.

 

Både sommer, forår, vinter og efterår byder på nye oplevelser i Friis Shoppingcenter, der både spreder glæde, leg og hyggelige stunder for alle. Oplevelserne varierer fra år til år, men byder uden tvivl på et væld af spændende, anderledes og hyggelige events i Aalborg. Kom ind i Friis Shoppingcenter og se, oplev, udforsk og deltag i et af vores mange arrangementer.