Åbningstider i dag:
Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Friis10:00 - 19:00
  

Det sker


Det sker i Aalborg hos Friis Shoppingcenter

Hvad sker der i Aalborg? Foruden spændende shopping og madoplevelser i Friis Shoppingcenters butikker og restauranter arrangeres der også events året rundt i shoppingcentret. Leder du efter et event i Aalborg, byder Friis Shoppingcenter på et væld af arrangementer for hele familien – både store som små.

Se alle vores events lige her.


Students Night i Friis Shoppingcenter

Students Night

Kom til indvielse af vores nye studielounge på 1. sal onsdag den 29/9 kl. 16-19 I forbindelse med åbningen af vores nye studielounge, afholder vi onsdag d.29/9 kl.16-19 en indvielsesfest og du som studerende er hermed inviteret! Vi byder velkommen til en hyggelig aften, med kreative aktiviteter, fede præmier, lækre snacks, drikkelse og god musik…

Læs mere

 

Events i Aalborg

Friis Shoppingcenter danner rammen om gode oplevelser og events i Aalborg. Her kan du se frem til at få den fulde oplevelsespakke. Shopping, madoplevelser og events, der skaber glæde, varme og hyggelige stunder. Tilbring din weekend, hverdag eller højtiderne i Friis Shoppingcenter og find et event, der vækker lige netop dit, dine børns eller hele familiens interesse. Kalenderen er fyldt med fede events i Friis Shoppingcenter, hvad enten du er til koncerter, konkurrencer eller julehygge.

 

Oplev Friis shoppingcenter

I Friis Shoppingcenter finder du events, der blandt andet byder på lækre smagsoplevelser, et møde med julemanden, konkurrencer samt en lang række andre oplevelser, der både passer til voksne og børn – store som små familier. Der er selvfølgelig også masser af gode tilbud at hente hele året rundt i Friis Shoppingcenters butikker. Dette gælder både for januarudsalget, sommerudsalget, vinterudsalget op til jul og ikke mindst den store shoppingdag, Black Friday. Læs mere om Black Friday i Aalborg her.

 

Oplevelser hele året

Både sommer, forår, vinter og efterår byder på nye oplevelser i Friis Shoppingcenter, der både spreder glæde, leg og hyggelige stunder for alle. Oplevelserne varierer fra år til år, men byder uden tvivl på et væld af spændende, anderledes og hyggelige events i Aalborg. Kom ind i Friis Shoppingcenter og se, oplev, udforsk og deltag i et af vores mange arrangementer.

Friis Shoppingcenter byder under normale omstændigheder på sæsonbestemte oplevelser. Grundet Covid-19 vil tingene dog forløbe en smule anerledes. Særligt når vi nærmer os juletiden. Du kan dog altid følge med i vores juleevents og læse mere om julen i Aalborg her.

 

Afholdte events


Sommerskattejagt

Nyd sommerferien med dine børn i Friis Shoppingcenter Sommerferie i Aalborg er det fedeste! Er du ved at planlægge sommerferien og mangler en hyggelig, lærerig og sjov oplevelse, som du kan lave sammen med dine børn? Så har vi sommerferiens store hit, nu kan I nemlig komme på skattejagt i Friis Shoppingcenter og flere andre…

Læs mere
Udsalg i Friis Shoppingcenter

SALE i Friis Shoppingcenter

SUMMER SALE ER STARTET   Sommeren er over os, og vi elsker det!  Vi elsker sol, god mad, lækkert sommertøj og accessories, Vi elsker uimodståelige tilbud og rabatter, Vi elsker iskaffe, den blå himmel og gåture ved fjorden, Vi elsker bare sommeren i Nordens Paris!   Og det gør butikkerne også – de fejrer sommeren…

Læs mere
Iværksættterdrøm

Vind et butikslokale i Friis Shoppingcenter

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Så har vi plads til dig i Friis Shoppingcenter! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.

Læs mere
Send et brev til julemanden

Send dit brev til julemanden

Send et brev til julemanden – julemanden elsker at få breve, og han ved at når der kommer post, så er det altid noget ganske særligt ❤️     Så hvis du har noget du gerne vil fortælle julemanden, måske hvad du ønsker dig til jul, så kan du lægge dit brev i vores postkasse,…

Læs mere

Ønsketræ

Julen er noget, vi skaber sammen og giver til hinanden – julen er hjerternes fest. Giv en gave og vær med til at gøre en forskel for et barn.

Læs mere

BLACK WEEK 2020

Kom til Black Week fra d. 23.-29. november i Friis Shoppingcenter og Magasin. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 10-19, fredag kl. 7-22, lørdag og søndag fra kl. 10-17. Med disse åbningstider kan vi fordele kundestrømmen, og vi opfordrer vores gæster til at benytte sig af hele vores åbningstid.

Læs mere

Black Friday i Aalborg

Kom til Black Friday I Friis Shoppingcenter, hvor vores butikker har nedsat tusindevis af varer!

Læs mere

Christmas Night

Vi holder i Friis Shoppingcenter Christmas Night den 13. november, hvor du kan shoppe indtil kl. 20.00, så der er masser af tid til at få fingrene i de gode tilbud og begynde at finde de helt rigtige julegaver. Det sker til Christmas Night: Sprød musik: Thomas Blum sørger for god stemning. Han spiller alt…

Læs mere
Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *