Åbningstider denne uge

Mandag

06:00-21:30

Tirsdag

06:00-21:30

Onsdag

06:00-21:30

Torsdag

06:00-21:30

Fredag

06:00-20:00

Lørdag

08:00-18:00

Søndag

08:00-18:00

Åbningstider

Fitness World i Friis Aalborg

I Fitness World i Friis Aalborg har du mulighed for at styrketræne i det store funktionelle træningsområde. Her er der også cykler og løbebånd, så du kan træne både muskler og cardio. Fitness World i Friis Shoppingcenter udmærker sig med lækre hold- og bikesale, kredsløbs- og styrketræningsafdelinger samt behagelige omklædningsrum. På diverse hold i træningscentret kan du blive motiveret af en dygtig træner og god musik. Prøv blandt andet bikefit, yoga, bodyfit, puls/styrke, thai-bo og meget andet i Fitness World i Friis Aalborg.

Fitness World i Aalborg - træning og holdtræning Aalborg


Funktionel træning eller styrketræning? Optimer din muskelopbygning

I Fitness World i Friis Aalborg finder du et stort træningsområde til din styrketræning. Uanset om du skal hen til en squatrack for at squatte, lave dødløft eller glute bridges, så har de masser af muligheder til dig. Du finder ligeledes et stort område med håndvægte, hvor du kan træne biceps, triceps, bryst og hvad du ellers kunne tænke dig. Fitness World i Friis Aalborg har også et stort ”playground”-område, hvor du finder et hav af forskellige maskiner, der hver især rammer forskellige muskelgrupper.

Er du mere til de crossfit-inspirerede øvelser, som wall balls, burpees og box jumps, så har Fitness World i Friis også et område til dét. Her er der plads til at udøve de øvelser du gerne vil, med de redskaber du gerne vil. Tag en pause fra hverdagen og kom ind i Fitness World i Friis Aalborg og dyrk en lækker, funktionel træning.


Er du mere til højt tempo? Prøv cardio-maskinerne

Hvis du ikke er så meget til muskelopbygning, men derimod gerne vil lave effektiv kredsløbstræning, så skal du helt sikkert prøve cardio-maskinerne i Fitness World i Friis Aalborg. Her kan du tage en løbetur på løbebåndet, cykle på spinningscyklerne eller motionscyklerne, gå på stairmasteren eller ro på romaskinen. Uanset hvordan du godt kan lide at få pulsen op og forbedre din kondi, så finder du helt sikker en cardio-maskine, der passer til, i Fitness World Friis Aalborg.


Vi gør det let at træne

Fitness World i Friis Aalborg er kendt for sit fagligt dygtige og imødekommende personale, der sørger for en dejlig afslappet og uformel atmosfære. De tilknyttede hold- og fitnessinstruktører er eksperter i at motivere, inspirere og vejlede, så du får den bedst mulige træningsoplevelse. Fitness World i Friis Aalborg er med sin centrale placering I Aalborg midtby et perfekt stop på vej til eller fra arbejde. Der er således ingen undskyldning for ikke at få klaret træningen i forbindelse med jobbet eller når du alligevel befinder dig i Aalborg City.


Få hjælp af en personlig træner i Fitness World

Hvis du har brug for hjælp til at nå dine mål, så kan du med stor fordel benytte dig af en personlig træner. Den personlige træning tager udgangspunkt i dig og dine behov. Uanset om du gerne vil have hjælp til vægttab, vægtøgning eller muskelopbygning, så kan en personlig træner fra Fitness World hjælpe dig. En personlig træner i Fitness World er for alle, uanset hvilken form for træning, du dyrker. Prisen på personlig træner varierer alt efter, hvad dit mål er. Kontakt Fitness World i Friis Aalborg, så hjælper de med den helt rette træning til netop dig.


Få lagt et træningsprogram i Fitness World

Er du i tvivl om, hvordan du træner mest effektivt? Så få lagt et træningsprogram af de dygtige medarbejdere i Fitness World i Friis Aalborg. De står også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til oprettelse, priser eller din træning.


Hvad koster det at være medlem af Fitness World i Friis?

Du kan blive medlem af Fitness World i Friis Aalborg fra 159 kr./md. Prisen afhænger af hvilken type medlemskab du vælger. Se alle aktuelle Fitness World priser og tilbud her.


Hvad er Fitness World i Friis’ åbningstider?

Fitness Worlds åbningstider er fra kl. 06-21.30 mandag til torsdag, 06-20 fredag og 08-18 lørdag og søndag. Du kan derfor træne i fitnesscentret i Aalborg, når du har tid.


Hvor ligger Fitness World i Aalborg?

Du finder Fitness World i Friis Shoppingcenter på plan 3. Fitness World er med sin centrale placering i Aalborg midtby et perfekt stop på vej til eller fra arbejde, eller når du alligevel skal shoppe i Aalborg. Læs mere om parkering i Friis Shoppingcenter her.


Brug for nyt sportsudstyr? Besøg vores sportsbutikker

Træningen bliver bare lidt sjovere, hvis det foregår i det fedeste træningsudstyr. Hvis du mangler noget nyt udstyr eller træningstøj til din træning i Fitness World, kan du finde et bredt sortiment i Friis Shoppingcenter’s sportsforretninger.