Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  
Velkommen til nye butikker i Friis Shoppingcenter

Velkommen til flere nye butikker

Det nyeste boliginteriør, sportstøj og lækkert mad. Friis Shoppingcenter er åbnet med endnu flere butikker og spisesteder. Må vi præsentere dig for de seneste fem – to spisesteder og tre inspirerende butikker:

Køb dine thaifavoritter hos D’Let

D’Let er til dig, der er vild med det thailandske køkken og sund fastfood. I D’Let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away finder du nemlig både grøn fastfood og autentisk thaimad. Så vi kan med sikkerhed sige, at du her får sund og lækker mad til SU-venlige priser.

 

thaimad fra dlet i friis

Smag Anettes Sandwich

Mangler du en sund frokost to go? Tag forbi vores nye spisested, Anettes Sandwich, hvor du kan købe lækre sandwich og sprøde salater. Vælg en favorit fra menukortet, eller miks din egen sandwich med brød, kød og salat.

 

anettes sandwich i friis

Boliglækkerier i Imerco Home

Friis’ nye boligbutik Imerco Home er fyldt med det lækreste design og boliginteriør. Her finder du alt fra designklassikere til sæsonens nyeste boligtendenser og ditto farver. Imerco Home frister dig både med kendte designerbrands og Imerco Homes eget mærke. Kom forbi, og bliv inspireret til alt fra cool ­køkkenudstyr til møbler og dekoration til dit hjem.

taburet andersen furniture imerco home
Taburet, ANDERSEN FURNITURE, IMERCO HOME, 999,95 kr.

Alt til dit hjem i Jysk

Drømmer du om ny seng og sengetøj? Praktisk opbevaring eller møbler? Den nye JYSK i Friis Shoppingcenter har et bredt sortiment af alt, hvad du har brug for til dit hjem, uanset om det er nyt til badeværelset, soveværelset eller stuen. JYSK er kendt for sine gode priser, så du kan være sikker på altid at finde et godt tilbud.

Bogstavtavle fra Jysk
Bogstavtavle, JYSK, 79,95 kr.

Dit nye sportsunivers

Sport 24 er Friis Shoppingcenters nye store sportsbutik. Her finder du alt det bedste sportstøj, gadgets og udstyr, uanset om du er nybegynder i fitness eller toptrænet på en boldbane. Butikken forhandler selvfølgelig alle de populære mærker som Adidas, Nike, Puma, Reebok og Asics.

Vinterstøvler, HUMMEL, SPORT 24, str. 26-40, før 650 kr. nu 500 kr.Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

* ObligatoriskKøn *