Friis10:00 - 17:00
|
Magasin10:00 - 18:00
|
Dalle Valle10:00 - 23:00
  

TL Byg går i gang med ombygning

På et pressemøde i dag blev det offentliggjort, at Aalborg-entreprenøren TL Byg skal stå for den omfattende ombygning af Friis Shoppingcenter centralt i Aalborg. Totalentreprisen omfatter blandt andet klargøring af 7.500 kvadratmeter til Magasin, der skal åbne i Aalborg i 2018.
Byrådet i Aalborg Kommune har netop godkendt en ny lokalplan for Aalborg midtby, som tillader etablering af to store udvalgsbutikker i form af Magasin på 7.500 kvadratmeter og H&M på 2.500 kvadratmeter. Begge bliver en del af Friis Shoppingcenter centralt i Aalborg, og på et pressemøde i Friis Shoppingcenter i dag blev totalentreprenør, tidsplan mv. afsløret:

– I dag har vi taget endnu et vigtigt skridt i realiseringen af Friis Shoppingcenter version 2.0. Vi har valgt TL Byg som totalentreprenør på ombygningsprojektet og har naturligvis stor tiltro til, at TL Byg kan løfte opgaven, og at vi sammen kan overholde både tidsplan, økonomi og kvalitet, forklarede centerchef Lotte Vestergaard Skou fra Friis Shoppingcenter ved dagens pressemøde.

Friis Shoppingcenter er ejet af Danica Pension og administreres af DEAS, og med valget af TL Byg kan den omfattende ombygning nu igangsættes. Bygherre Danica Ejendomme og entreprenør TL Byg afventer nu blot den endelige byggetilladelse fra Aalborg Kommune:

– Ombygningen af Friis Shoppingcenter er en spændende og ikke mindst udfordrende opgave. Dels skal opgaven udføres og afleveres inden for en relativ kort tidshorisont, og dels skal logistikken planlægges ned til mindste detalje, så vi ikke hverken forstyrrer de handlende i Friis Shoppingcenter eller andre i Aalborg centrum, forklarer direktør Jens Nielsen og TL Byg og fortsætter: – Vi er dog helt trygge ved at have Danica Ejendomme, DEAS og Friis Shoppingcenter som bygherre og samarbejdspartnere og er naturligvis glade for at være blevet valgt til opgaven.

Friis holder åbent i hele ombygningsperioden

Ombygningen indebærer flere rokader internt i centret. Den nuværende H&M flyttes og udvides til 2.500 kvadratmeter med H&M Home-interiørkoncept. Andre butikker som Selected og Vero Moda er allerede flyttet til nye placeringer, mens eksempelvis Dalle Valle rykker ind med en stor restaurant med plads til 300 gæster samt udeservering:

– Vores vision for Friis Shoppingcenter version 2.0 er at skabe en af nordjydernes foretrukne shoppesteder med et bredt udvalg inden for bespisning og modekoncepter, heriblandt også koncepter der ikke findes i Aalborg i forvejen, fortsætter Lotte Vestergaard Skou.

Friis Shoppingcenter holder åbent i hele ombygningsperioden og i det hele taget vil resten af 2017 stå i ombygningens tegn med mange arbejdspladser til følge. Det glæder borgmester Thomas Kastrup-Larsen, der også deltog ved tirsdagens pressemøde:

– Magasins tilbagevenden til Aalborg og ombygningen af Friis Shoppingcenter er et af de mest omfattende detailhandelsprojekter centralt i Aalborg i nyere tid. Det giver dels 50-100 arbejdspladser i ombygningsperioden og dels også nye arbejdspladser, når det nye center står færdigt, siger han og fortsætter: – Vi har gennem hele forløbet været í tæt kontakt med DEAS og deres team i Friis Shoppingcenter omkring dette projekt og har gennem Invest in Aalborg understreget vores opbakning.

Ombygningen færdiggøres i 2018.

Forrige indlæg
Pak kufferten essentielle items til ferie
Næste indlæg
Sommerstil til kvinder


Vind et gavekort til Friis Shoppingcenter
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *