Friis
|
Magasin
|
Dalle Valle
  

Kings & Queens og Scandic Nails

I november åbner to helt nye butikker i Friis Shoppingcenter. Den ene er multibrand konceptet Kings & Queens, der allerede har 17 butikker fordelt rundt i Danmark. Den anden er neglesalonen Scandic Nails fra Århus og Odense, som nu også gør indtog i Aalborg.

I september holdt Friis Shoppingcenter en stor Grand Opening for at fejre åbningen af Magasin og enden på en stor ombygning, der bl.a. har tilført centret nye facader, nye indgangspartier og nye butikker. Nu står yderligere to butikker parat til at blive en del af det nye Friis Shoppingcenter – Kings & Queens og Scandic Nails.

 

Et kongerige af modetøj
Kings & Queens er en familiedrevet virksomhed, der har eksisteret siden 2004 og har placeret sig solidt i dansk detailhandel med nu 17 butikker rundt omkring i Danmark. I november åbner de deres 18. butik i Friis Shoppingcenter.

Det bliver den første Kings & Queens i Aalborg midtby og vil byde på et stort udvalg af kendte mærker til både kvinder og mænd. Aalborggenserne kan glæde sig til modetøj, sko og accessories fra mærker som Tommy Hilfiger, Nike, Fila, Moss Copenhagen, Minimum, Object, Black Rebel, Nørgaard og Les Deux fordelt på 600 kvadratmeter.

– Det er en stor glæde, at vi snart kan tilbyde aalborggenserne en endnu større shoppeoplevelse og mange flere brands i Friis. Kings & Queens har et rigtig godt tag i den yngre målgruppe, og har et stærkt, enestående koncept, der dækker bredt, siger center manager Lotte Vestergaard Skou.

Kings & Queens har stor succes med deres fysiske butikker, bl.a. i Shoppen i City Syd, men de driver også egen webshop, som er en integreret del af shoppeoplevelsen og forbinder den fysiske butik med nethandlen.

– Vi vil gerne tilbyde en komplet shoppeoplevelse for kunderne, både når de er i vores butikker og når de shopper online. De er ikke i tvivl om, at vi elsker mode, og at vi gerne vil dele vores passion med dem, fortæller grundlægger og direktør Carsten Plambæk.

 

Neglesalon med stort udvalg
Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

– Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere, fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk. Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

– Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det, fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af de mange andre lækre butikker i Friis Shoppingcenter. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *