Åbningstider i dag:
Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
Åbent idag10:00 - 19:00
  

Tag en bid af Nordens Paris


Hos Friis Shoppingcenter kan du nyde godt af vores lækre spisesteder og caféer i centret.
D’let, Joe & the Juice og Espresso House byder alle velkomne  – selvfølgelig under trygge rammer.

Joe and the Juice:
Er du til friskpresset juice og kvalitets­kaffe, så er Joe & The Juice dit sted. Her fås lækre juicer, shakes og friskbrygget kaffe lavet af caféens dygtige juicere. Tag din juice eller kaffe med to-go, eller nyd den i juicebaren, der er blevet verdenskendt for den hippe stemning og lækre loungemusik.

D’let – Det grønne køkken:
D’Let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away – er din grønne thai­favorit i Aalborg. Her kan du få autentiske thailandske specialiteter som panang og sprøde forårsruller samt et stort udvalg af grøn fastfood og kødretter. Der er fokus på, at det er sundt, lækkert og fuld af smag.

Espresso House:
Kaffe tørstig? Vi kan alle bruge en pause fra vores shopping, og her byder Espresso House alle indenfor til kaffe og tørvejr! Espresso House sætter rammerne til de hyggelige stunder, hvor du kan ordne dine studier eller nyde en kaffe med dine venner.

Kom endelig forbi Friis Shoppingcenter hvor du kan nyde en lækker buffet med at hvad hjertet kan begære fra D’let. Og hvis tørsten melder sig, kan den skylles ned med en saftig juice eller en lækker kaffe fra Joe & the Juice og Espresso House💛 Vores spisesteder følger myndighedernes anbefalinger, så du kan roligt besøge vores caféer og restauranter.

Læs mere om centrets restriktioner HER!

Friis Shoppingcenter og Magasin holder åbent i hverdage fra 10-19 og weekender fra 10-17 (Magasin 10-18) 🕕

Vi glæder os meget til at se jer, så du kan foretage din shopping og nyde din mad og drikke hos Friis Shoppingcenter💙Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *