Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
  
Min stil, Friis Shoppingcenter

Ones to watch

Blomsterkjoler og rå læderstøvler. Nadia Le Tort fra H&M elsker at lege med kontraster, uanset om det er i garderoben eller i indretningen derhjemme.

Hvordan vil du beskrive din stil?

“Jeg går altid efter kontraster. Jeg kan godt lide at kombinere det bløde og feminine look med nogle rå materialer som cowboystof eller læder. Hvis jeg for eksempel har en feminin silkebluse eller skjorte med blomsterprint på, så bruger jeg ofte jeans og et par rå støvler til at give looket kant. Men jeg kan også godt finde på at gå all-in på et look. Det kan være et helt råt look med jeans, T-shirt og læderstøvler.”

Hvad går du i for tiden?

“Jeg går meget i lange kjoler i et feminint blomsterprint eller mønster. Så kombinerer jeg kjolerne med rå elementer som en læderjakke og læderstøvler. Jeg er ret vild med de korte, rå støvler, enten cowboystøvler eller med nitter. Det ser cool ud til en blomsterkjole.”

Hvad er et musthave i ­garderoben?

“Jeans. Jeg går rigtig meget i højtaljede jeans i enten sort eller mørkeblå. Jeans matcher altid både de rå ­støvler og de feminine bluser. Så dem kan du næsten ikke få for mange af i garderoben.”

Hvordan afspejler din bolig din stil?

“Min bolig er lidt ligesom min tøjstil. En kombination af bløde velourstole og gamle vitrineskabe, der fremstår helt rå. Det skaber en fin og personlig kontrast, synes jeg. Jeg kan rigtig godt lide at mikse gamle vintage­fund, som jeg finder på loppemarkeder, med highstreet-fund som for eksempel kurve eller lysestager fra H&M HOME, der ikke koster så meget. Det giver hjemmet personlighed.“

Hvor finder du din inspiration?

“Jeg bliver altid inspireret af piger på gaden. Og så bruger jeg også instagram. Jeg følger blandt andet @trinekjaer_ og @christina_j_jorgensen. Christina arbejder med fashion hos H&M og er rigtig god til at style H&M’s nyeste items. Jeg holder også øje med vintageting til mit hjem på @smuktbrugt og @loppeguld.”

Tip

brug en kurv til dine grønne planter. Det giver en virkelig hyggelig stemning i hjemmet.
Min stil, Friis Shoppingcenter
Kurv, H&M, 99 kr.
Min stil, Friis Shoppingcenter
Pudebetræk, H&M Home, 39,95 kr.
Min stil, Friis Shoppingcenter
Kjole, H&M, 249 kr.
Min stil, Friis Shoppingcenter
Strik, H&M, 249 kr.


Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *