Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
  
Envii klædeskab

Mit klædeskab: På med maxikjole & en hoodie

Boyfriend-jeans under maxi­kjolen og en hoodie over kjolen. Det er butikschef fra Envii Anne Gilbaks favorit-items lige nu. Hun er nemlig vild med at give de feminine kjoler kant.

Hvordan vil du beskrive din stil?

“Jeg er vild med det rockede look med stramme sorte jeans, læderjakke og en hvid T-shirt . Men jeg elsker ­samtidig også maxikjoler, så jeg kombinerer ofte de ­feminine kjoler med de mere rå items.”
_
Hvad går du i for tiden?

“På arbejdet bruger jeg mig selv som gine, for jeg elsker at prøve noget nyt. Lige nu går jeg i store maxikjoler, boyfriendjeans og en hoodie eller strik. Det er meget lag på lag-looket, så de blomstrede kjoler bliver mere rå. Det er jeg vild med.”

 

Anne har mange mønstede kjoler i sin garderobe. Og når der er mønster på kjolen, sætter hun en ensfarvet strik eller hoodie til.

 

Hvad med sko?

“Jeg er en ret høj pige, så jeg går altid i flade sko. Mest hvide sneakers og sorte flade støvler. Jeg har blandt andet nogle helt hvide sneakers fra Garment Project, som jeg kan bruge til nærmest alle outfits.”

 

Hvad er dit yndlingsitem?

“Det er min Alexander Wang-taske. Den har et lidt rocket look med nitter, så den er også med til at gøre de feminine kjoler lidt mere rå.”

 

Alexander Wang-tasken med de rockede nitter er Annes favorit.

 

Hvad er et musthave i garderoben?

“Det er nok strik i neutrale farver. Når kjolerne er ­spraglede, fungerer de godt med en dæmpet strik i ­karrygul, mørkegrøn eller grå. Men strik kan generelt bruges til alt, så det kan jeg næsten ikke få nok af.”

 

Hvor finder du inspiration fra?

“Jeg bruger mest Instagram. @nikkimarinus fra Amsterdam er min favorit, for hun tør prøve noget nyt, men har stadig sin egen stil, og så er hun bare cool. Derudover følger jeg også svenske @victoriatornegren, som kører stilen 100 procent med læderjakker, denim og statement-T-shirts samt @tinamaria, der er mere feminin i sin stil.”

 

Vis mig dit klædeskab
Anne Gilbak er 27 år of bor i Aalborg. Hun er Store Manager i Envii i Friis Shoppingcenter. Følg Anne på Instagram på @annegilbak

Stiltip

Brug et par glimmer­strømper i dine sneakers eller sorte støvler. Det giver jeans og strik et feminint tvist.

Her er 6 af Annes favoritstyles fra Envii’s nye kollektion

Sweat, ENVII, 400 kr.
Sweat, Envii, 400 kr.
Kjole, Envii, 450 kr.
Kjole, Envii, 450 kr.
Top, Envii, 400 kr.
Top, Envii, 400 kr.

 

Jeans, Envii, 500 kr.
Jeans, Envii, 500 kr.
Sweat, Envii, 400 kr.
Sweat, Envii, 400 kr.
Strik, Envii, 450 kr.
Strik, Envii, 450 kr.

 

 Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *