Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
  

Mit klædeskab: Råt, flot og feminint

Jakker, jakker, jakker. Der er hele 45 jakker i Sofies klædeskab – plus en hel masse lækre outfits. Den 22-årige butiksassistent mikser gerne det feminine med det rå og elsker at hoppe i et nyt sæt tøj hver dag.

“Min stil

... er et miks af feminine silhuetter og rå items”
SOFIE LARSENCHRISTENSEN

 


SOFIE LARSEN CHRISTENSEN, 22 år, bor i Aalborg midtby, salgsassistent i Bahne i Friis Shoppingcenter

 

Beskriv din stil

“Min stil er klassisk, enkel og ren, men med en kant. Jeg kan godt lide at tilføje noget råt, for min stil må helst ikke blive for pæn og formel. Hvis jeg har en feminin nederdel på, vil jeg tænke over at sætte et mere råt item til som en sej skindjakke.”

 

Hvornår føler du dig mest velklædt?

“Når jeg tager på arbejde. Der kan jeg tillade mig at tage de pæne skindbukser eller en fin skjorte på. Mit job kræver også, at jeg altid ser smart ud og gerne har et nyt outfit på hver dag. Men det elsker jeg! Jeg har aldrig brudt mig om at tage det samme tøj på to dage i træk. Jeg vil gerne føle, at mit look hele tiden forandrer sig og ser nyt ud.”

 

Hvem inspirerer din stil?

“Jeg følger mange blogs. Jeg kan supergodt lide Anine Bings stil. Den er enkel, feminin og rå på én gang. Jeg er også vild med Pernille Teisbæk. Hun er god til at matche forskellige stiltyper og bruger nogle fede accessories. Jeg synes, at smykkevalget skal se personligt ud. Det look får du ved at kombinere noget nyt med noget gammelt. Så virker det autentisk.”

 

Hvad er dit yndlingsitem?

“Lige for tiden er jeg vild med de nye pelskvaste fra Oh! by Kopenhagen Fur. De er så søde. Jeg bruger dem på min gamle taske til at pifte den op. Det giver den et helt nyt liv.”   

 

Hvad er dit bedste køb?

“Jeg er rigtig glad for mine skindleggings fra By Malene Birger. Jeg glæder mig altid til, at jeg skal have dem på. De er så fine, og jeg elsker farven. Jeg ved, at det er nogle bukser, som jeg vil blive ved med at tage frem og bruge.”

 

Hvad bør enhver kvinde have i sit klædeskab?

“En fin jakke! Men nu er jeg jo også en jakke-freak. En flot jakke er bare superideel til at peppe et enkelt outfit op. Jeg har 45 jakker. Jeg bruger selvfølgelig ikke dem alle sammen lige nu, men så gemmer jeg dem og ser, om de ikke kommer på mode igen. Lige nu ser jeg især en tendens til, at jakkerne skal have et maskulint snit.”

 

Hvad er dine bedste jakketips?

“Giv din jakke et helt nyt look ved at bruge et andet bælte til eller mikse med et stort, lækkert tørklæde i en flot farve.”

 Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev
Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.
* Obligatorisk
Køn *